Zagłębie - Jagiellonia 10.06.2006 godz.17 - Mecz sezonu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sebastian 2006-06-04, 2:34 pm

HrabiaZąbek napisał(a):To możecie mi napisać jaką grupę kibiców Jagielloni zaprosicie?? :lol: :lol: :lol:
Bo po wczorajszych wydarzeniach można mniemać że mamy do czynienia z jakimiś 2 przeciwstawnymi obozami w środowisku kibiców Jagielloni.

A poza tym ja wyrażam tylko swoją propozycję, z którą nie każdy może się zgadzać.

A wiesz coś więcej o tych wydarzeniach niż wyczytałeś na internecie :?: Wydaje mi się, że nie, więc po co takie teksty :?: :roll:
Co do Twojego wcześniejszego posta to :lol: :lol: :lol:
Sebastian

Postprzez Tomano 2006-06-04, 2:35 pm

Co za zjeb! wewnetrzne sprawy kibicow Jagi nie sa twoim problemem wiec przestan sie o nich wypowiadac. Zreszta twoje opinie sa ponizej jakiegokolwiek poziomu, nie chce mi sie z nimi nawet polemizowac!
Tomano
Adventure Group

Postprzez HrabiaZąbek 2006-06-04, 3:02 pm

Tomano chyba jesteś dyslektykiem?Gdzie ty widzisz w moim tekście zainteresowanie kibicami Jagiellonii?Więc dla Ciebie wyraże się prościej:nie interesują mnie kwestie związane z kibicami Jagiellonii, interesuje mnie TYLKO ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!.I tylko kwestie związane z kibicami Zagłębia.Nie interesują mnie także żadne protesty Zawiszy, bo nie jest żadnym altruistą!
Skończmy już lepiej tą dyskusje, bo niczego konstruktywnego z niej nie wynika.
HrabiaZąbek

Postprzez slawojka 2006-06-04, 3:17 pm

Kto by pomyślał po tak fatalnym starcie na wiosnę, że ten mecz z Jagiellonią będzie jeszcze w stanie otworzyć nam drogę na szczyt... Brawa za walkę, brawa za ambicje i wielkie dzięki za te emocje, które możemy przeżywać do ostatniej kolejki albo i dłużej.... :wink:
Choć wygranie tego meczu nie gwarantuje nam jeszcze luksusu jakim jest uniknięcie kolejnego sezonu w gronie frajerów z Hydrodebili, to samo granie w barażach byłoby pięknym uwieńczeniem obchodów stulecia klubu.
Nie liczmy na to że Śląskowi nie zależy na awansie. Bez sensu takie spekulacje. Jagiellonia musi wygrać, bo im remis kompletnie nic nie daje. Nam daje sukces pod warunkiem, że Śląsk nie wygra.
Boję się, że nasi piłkarze będą bardziej zainteresowani wynikiem z Wrocławia niż tym co dzieje się na Ludowym. Boję się, że będziemy próbowac atakować dopiero jak usłyszymy, że Śląsk prowadzi, a wtedy zrobi się chaos i zdenerwowanie. Boję się nerwowości w grze bez filara obrony Hosić'a.
Scenariuszy może być wiele, ale finał musi być jeden - wszyscy wiemy jaki, innego sobie nawet nie wyobrażamy.
slawojka

Postprzez Kamilsts 2006-06-04, 3:24 pm

HrabiaZąbek napisał(a):Tomano chyba jesteś dyslektykiem?Gdzie ty widzisz w moim tekście zainteresowanie kibicami Jagiellonii?Więc dla Ciebie wyraże się prościej:nie interesują mnie kwestie związane z kibicami Jagiellonii, interesuje mnie TYLKO ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC!.I tylko kwestie związane z kibicami Zagłębia.Nie interesują mnie także żadne protesty Zawiszy, bo nie jest żadnym altruistą!
Skończmy już lepiej tą dyskusje, bo niczego konstruktywnego z niej nie wynika.

A ja proponuje Tobie abyś następny "świetny" pomysł i przemyślenia zachował tylko dla Siebie. :lol: :lol: :lol:
Kamilsts

Postprzez WOJTEK 2006-06-04, 6:02 pm

Ja na razie krótko:
HrabiaZąbek - jeszcze jeden taki post z Twojej strony i dostaniesz bana dożywotniego.
Tak głupiego pomysłu nie widziałem od dawna. Zastanów się zanim napiszesz coś tak odkrywczego. :evil:
Ostatnio edytowano 2006-06-04, 7:13 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Banan 2006-06-04, 6:30 pm

A co tu tak nerwowo? :?
Banan

Postprzez Sir 2006-06-04, 7:00 pm

Banan napisał(a):A co tu tak nerwowo? :?

Dziwisz się?Koniec seoznu, a takze poczatek Mistrzostw Świata. Wszyscy chcielibysmy aby ten czerwiec był piękny ( nie tylko pogoda ).
Sir

Postprzez Tracz 2006-06-04, 7:02 pm

HrabiaZąbek napisał(a):Mam taką propozycje, i od razu zastrzegam że nie wszystkim ona sie spodoba.Jeżeli się spodziewamy sporego nadkompletu to proponuje o niewpuszczanie kibiców przyjezdnych i skierowanie tam kibiców którzy nie będą mogli zasiąść z braku miejsc na tradycyjnych miejscach.Jeżeli ma to być święto dla Sosnowca to należey zadbać o wszystko, także o to by dla naszych kibiców nie zabrakło miejsc!
Miałbym gorącą prośbę do organizatorów aby przygotowali się na przybycie tłumów i odpowiednio się do tego przygotowali.Żeby nie było tak że się upcha np. 9 tysięcy osób tam gdzie normalnie wchodzi 6 tysięcy(czy 5,5 tysiąca jak mówią oficjalne źródla).

Wiesz co HrabiaZąbek, po mimo twojej głupoty i bujnej wyobraźni Jaga sobie poradzi. Gościnny jesteś niech cie ch.u.j !!!
Tracz

Postprzez Gość 2006-06-04, 7:33 pm

WOJTEK napisał(a):Ja na razie krótko:
HrabiaZąbek - jeszcze jeden taki post z Twojej strony i dostaniesz bana dożywotniego.
Tak głupiego pomysłu nie widziałem od dawna. Zastanów się zanim napiszesz coś tak odkrywczego. :evil:

Szanowny WOJTKU a możesz mi wskazać punkt regulaminu, za złamanie którego chcesz ukarać HrabiegoZąbka?? Bo ja takowego nie widzę. Przypominam, że jest to forum i każdy się wypowiedzieć. Akurat kolega nie trafił w Wasze gusta ale od razu straszyć banem?? Przesadzasz. To już prędzej postraszyłbym banem forumowiczów którzy zaczęli obrażać Hrabiego wyzywając go od debili zjebów etc. Ah. Przepraszam. Nie zauważyłem że to koledzy pisali. A kolegów się nie krzywdzi. Prawda??
Gość

Postprzez Sir 2006-06-04, 7:40 pm

Morpheus napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Ja na razie krótko:

Szanowny WOJTKU a możesz mi wskazać punkt regulaminu, za złamanie którego chcesz ukarać HrabiegoZąbka?? Bo ja takowego nie widzę. Przypominam, że jest to forum i każdy się wypowiedzieć. Akurat kolega nie trafił w Wasze gusta ale od razu straszyć banem?? Przesadzasz. To już prędzej postraszyłbym banem forumowiczów którzy zaczęli obrażać Hrabiego wyzywając go od debili zjebów etc. Ah. Przepraszam. Nie zauważyłem że to koledzy pisali. A kolegów się nie krzywdzi. Prawda??
'

ale wytwarzacie PIKANTERIE....

1)Zgodze sie nie powinines tak Wojtek napisac....

2)Hrabia mysle ze nie pomyslal dwa razy nad tym....

3) Morph nie potrzebnana koniec ta ironia...
Sir

Postprzez WOJTEK 2006-06-04, 7:42 pm

Szanowny Redaktorze: Zachowanie Hrabiego odbiega od standardów kibicowania. Wiedz, że gdyby to zależało tylko od mojego widzimisię to już by tu nie pisał. Jednak pisze i nie wiem czego sie czepiasz. Równie dobrze mógłby pisać, że miła policja dobrze robi lejąc chuliganów. I na koniec rada ode mnie: niech tacy jak Ty, Hrabia czy ANDRZEJ przestaną sie wymądrzać, opierać się na bajkach z TV czy z witryn internetowych , które Ty , na przykład , reprezentujesz.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sir 2006-06-04, 7:50 pm

WOJTEK napisał(a):Szanowny Redaktorze: Zachowanie Hrabiego odbiega od standardów kibicowania. Wiedz, że gdyby to zależało tylko od mojego widzimisię to już by tu nie pisał. Jednak pisze i nie wiem czego sie czepiasz. Równie dobrze mógłby pisać, że miła policja dobrze robi lejąc chuliganów. I na koniec rada ode mnie: niech tacy jak Ty, Hrabia czy ANDRZEJ przestaną sie wymądrzać, opierać się na bajkach z TV czy z witryn internetowych , które Ty , na przykład , reprezentujesz.

Ładnie zaczales z tym SZANOWNYM REDAKTOREM :D ...a potem...

PO CO SAMI KIBICE ZAGŁEBIA TWORZĄ NIESNASKI?!!

Teraz trzeba spokoju i pjednania przed arcywaznytm meczem...!!

przypominam,ze za offtopic tez grozi kara :D
Sir

Postprzez Gość 2006-06-04, 7:58 pm

WOJTEK napisał(a):Szanowny Redaktorze: Zachowanie Hrabiego odbiega od standardów kibicowania. Wiedz, że gdyby to zależało tylko od mojego widzimisię to już by tu nie pisał. Jednak pisze i nie wiem czego sie czepiasz. Równie dobrze mógłby pisać, że miła policja dobrze robi lejąc chuliganów. I na koniec rada ode mnie: niech tacy jak Ty, Hrabia czy ANDRZEJ przestaną sie wymądrzać, opierać się na bajkach z TV czy z witryn internetowych , które Ty , na przykład , reprezentujesz.

Szanowny wszechmogący WOJCIECHU. Każdy ma swój pogląd na kibicowanie i definicję tego. Nie bronię pomysłu Hrabiego a tylko samego prawa do wolnej wypowiedzi. Jeśli jesteś moderatorem/administratorem to powinieneś przestrzegać pewnych zasad i równo traktować wszystkich a nie w zależności od własnego widzimisię. A jakby napisał że Policja dobrze robi lejąc chuliganów to dałbyś mu bana? Bo ja na ten przykład tak uważam.
I jeszcze jedno, będę pisał co mi się podoba (nie przekraczając regulaminu) bo póki co to forum nie jest twoją zabaweczką i nie masz prawa nikomu nakazywać co może a co nie.
Gość

Postprzez Banan 2006-06-04, 8:01 pm

Popieram poprzednika w 100%-teraz potrzeba nam spokoju...
(a moim zdaniem nie każdy na tym forum musi mieć wysoki iloraz kumatości :D )
Banan

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna