Szanse jeszcze są gdy Śląsk zremisuje, Zagłębie zremisuje z Jagą a my wygramy to nie wiem jak stoimy w dwumeczu z Zagłębiem ,ale małe szanse są na baraże.[/b]
a niby skąd miałoby się wiedzieć :lol: :lol: :lol:
"nie wiem jak stoimy.." letni kibice..
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Szanse jeszcze są gdy Śląsk zremisuje, Zagłębie zremisuje z Jagą a my wygramy to nie wiem jak stoimy w dwumeczu z Zagłębiem ,ale małe szanse są na baraże.[/b]
jaca21 napisał(a):Na szczęście Jaga wygrała i do was przyjedzie tez po punkty
jaca21 napisał(a): Pamietajcie i tak nie wygracie z Jagą bo ona was bije na głowę sklądem, gra i walecznoscią.
jaca21 napisał(a):Zagłębie nie jest w grze bo Jaga was rowali a my jak nie wejdziemy to pewnik jest w przyszłym a u was bedzie koniec.
jaca21 napisał(a):Przecież Jaga u was wygrywa i jest w barażach[...]Człowieku Jaga walczy o extraklasę i przy zwycięstwie u was(co się stanie bo jest lepsza o kilka klas od jakiegos kupczyka Zagłębia)
WKS_fan napisał(a):Ale od was ślązący bije lokalny szowinizm :evil: porównujac wasz i nasz t my jestesmy ostoją obiektywizmu :roll:
Co do meczu nie będą się rozpisywał, bo było wyraźnie widac iż obronca gosci dotknął pilke ręka, a Gilewski na to: nie bylo to specjalne.
I prosze zmienic temat wątku na Zawisza-Zagłębie, gdyz toruński sąd w poniedziałek przyznał racje iz SP Zawisza bezprawnie zastrzeżyła sobie loga Zawisza, bo tylko CWZS ma do tego prawo! poza tym i tak niedlugo IV-ligowi to będa nasze rezerwy. Żałosne jest jak paru bubków z SP podlizuje się Jadze czy RTS-owi, a wy nie przyjeżdzacie olewając swoją drużynę :roll: bo liczy się jakis protest w którym oni nie mają racji
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Drogi Emdzeju,
Czy mozesz nakreslic dwa slowa na temat reki Butryna w 88 min.
jak doszlo do tej sytuacji to mam na mysli
Dziekuje i pozdrawiam
Tadeusz
YOOSHKY napisał(a):Ta reka byla nastrzelona, "Futryn" nie zrobil najmniejszego ruchu w strone pilki, ciezko go winic za to. Blokowal zawodnika ktory wrzucal pilke w srodek pola karnego ale ten kopnal prosto w reke Butryna. Zero winy. Jesli w takich sytuacjach maja byc karne to lepiej kopmy po rekach moze bedzie wiekszy efekt bramkowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników