Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Royal_yf napisał(a):heheh panowie wyluzujcie :lol: :lol: chlopaczyna myslal ze pojada krotko z nami a tutaj niespodzianka :D
chlopcze z budowy :
- tak chcielismy kupic mecz, jednak sie nie udalo, ale kase ktora miala byc przeznaczona dla was pojdzie na jagiellonie ( mam dobre info ) !!! :D :D
- tak bardzo juz nie dopinguj na tych meczach bo zbytnio nerwowy jestes :D, napisz nam jeszcze co spiewasz hydrobudowa czy zawisza :D a moze kujawiak ale coz ;] twoja decyzja ;]
- wpadnij do nas na jage 3 : 0 bedzie dla nas, zobaczysz jak sie swietuje baraze ;] przy okazji zobaczysz nasze dni Sosnowca lobuzie :D
- sklej cipke
jaca21 napisał(a): Czy ty normalny jesteś? Kasa, któa miała pójść na nas pójdzie na Jagę? Przecież Jaga u was wygrywa i jest w barażach wiec jesteś KŁAMCĄ skoro masz takie info (hehe).
Qba napisał(a):uzytkowniku jajca21, mam do Ciebie pytanie:
czy mecz obserwowal moze Pan Strejlau i Pan Zelazko??? bo nie wiem :oops:
a i powiedz mi moze czy sedzia schodzil w eskorcie ochrony???
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smiechu warty jestes czlowieku, zalosny wrecz... :)
jaca21 napisał(a):Qba napisał(a):uzytkowniku jajca21, mam do Ciebie pytanie:
czy mecz obserwowal moze Pan Strejlau i Pan Zelazko??? bo nie wiem :oops:
a i powiedz mi moze czy sedzia schodzil w eskorcie ochrony???
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
smiechu warty jestes czlowieku, zalosny wrecz... :)
Oczywiscie,ze Strejlau był]/b](komentował dla TVP3 Bydgoszcz-jutro relacja o 18.30)[b]a Wit Żelazko był na trybuni vipowskiej z Eugeniuszem Nowakiem po meczu w kuluarach goscili i komentowali ten emcz dla różnych mediów-niebawem zobaczysz ich zdanie i opinię o Gilewskim, meczu, atmosferze, Zawiszy i stylu gry oraz co ważniejsze o dalszych wydarzeniach tym razem w Wawie w zwiazku z wydarzeniami z 88 minuty i propozycji korupcyjnej!
Gilewski musiał opuszczać w asyscie ochrony stadion Zawiszy bo by żywy nie wyjechał po DRUKOWANIU o czym przyznał sam Baniak i inni będący na konferencji. Niebawem sam sie dowiesz hehe :lol:
Sam sobie zobacz jak na stronie Zagłębia(haha)napisali nazwisko waszego zawodnika :D .
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack