Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Monti 2006-06-03, 7:55 pm

jaca21 idź się wypłakać mamie w spódnice a nie pisz tu pierdoł. Po co Hydrocośtam zatrudniło Baniaka wszyscy wiedza. Dlaczego zmieniono sedziów ? (nie odpowiadaj pytanie retoryczne). To że Zagłębie w składzie ma 4-5 piłkarzy na 1 ligę sami wiemy i nie potrzebujemy twojej recenzji. Skoro jednak na własnym stadionie nie potraficie wygrać z tak słabym Zagłębiem to świadczy tylko o was . Teresa miał racje. Sędzia się pomylił na naszą korzyść ? Jaja se robisz !!! Może mu się pomyliło ? Może mu ktoś nie powiedział w jakich koszulkach gracie. U nas to standard, jak przeciwnik zagrywa ręką w polu karnym to normalne że nie gwizda., my się nawet już tym nie denerwujemy. Ty się może też tak nie denerwuj bo się jeszcze pochorujesz. Poza tym idź sobie na własne forum płakać.
Monti
Moderator

Postprzez jaca21 2006-06-03, 7:57 pm

Royal_yf napisał(a):heheh panowie wyluzujcie :lol: :lol: chlopaczyna myslal ze pojada krotko z nami a tutaj niespodzianka :D

chlopcze z budowy :

- tak chcielismy kupic mecz, jednak sie nie udalo, ale kase ktora miala byc przeznaczona dla was pojdzie na jagiellonie ( mam dobre info ) !!! :D :D

- tak bardzo juz nie dopinguj na tych meczach bo zbytnio nerwowy jestes :D, napisz nam jeszcze co spiewasz hydrobudowa czy zawisza :D a moze kujawiak ale coz ;] twoja decyzja ;]

- wpadnij do nas na jage 3 : 0 bedzie dla nas, zobaczysz jak sie swietuje baraze ;] przy okazji zobaczysz nasze dni Sosnowca lobuzie :D

- sklej cipke

Czy ty normalny jesteś? Kasa, któa miała pójść na nas pójdzie na Jagę? Przecież Jaga u was wygrywa i jest w barażach wiec jesteś KŁAMCĄ skoro masz takie info (hehe). Człowieku Jaga walczy o extraklasę i przy zwycięstwie u was(co się stanie bo jest lepsza o kilka klas od jakiegos kupczyka Zagłębia)i przy remisie Śląska z Kszo oni są w barażach wiec jesteś lekko nie w temacie człeczku :lol:
Monti: poczytaj sobie własna oficjalną stronę i relacje obiektywna z tego meczu! Sam sobie dopisz dalszą część skoro wasi moderatorzy piszą o EWIDENTNYM karnym i zagraniu ręką Futryna i szczęśliwym remisie zagłębia, którego byc nie powinno! Ty normalny jesteś czy takiego tylko udajesz?
Ostatnio edytowano 2006-06-03, 8:01 pm przez jaca21, łącznie edytowano 1 raz
jaca21

Postprzez Strooś 2006-06-03, 8:00 pm

o kurde, ale się gość rozkręca :lol:
dajcie mu jeszcze szansę i nie banujcie go...
Strooś

Postprzez Leyton 2006-06-03, 8:00 pm

Zawisza gra jutro frajerze

http://www.zawiszafans.com/
Leyton

re

Postprzez Qba 2006-06-03, 8:04 pm

uzytkowniku jajca21, mam do Ciebie pytanie:

czy mecz obserwowal moze Pan Strejlau i Pan Zelazko??? bo nie wiem :oops:

a i powiedz mi moze czy sedzia schodzil w eskorcie ochrony???

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

smiechu warty jestes czlowieku, zalosny wrecz... :)
Qba

Postprzez Leyton 2006-06-03, 8:08 pm

jaca21 napisał(a):i zagraniu ręką Futryna

Ufff..... to dobrze, że dziecko z Hydrobudowy pisze o jakimś innym meczu. :D

A swoją drogą ten Futryn, to skąd jest, bo nie znam gościa ??? Może jest jakimś cieciem we Włocławku ?
Leyton

Postprzez Pluto 2006-06-03, 8:08 pm

jaca21 napisał(a): Czy ty normalny jesteś? Kasa, któa miała pójść na nas pójdzie na Jagę? Przecież Jaga u was wygrywa i jest w barażach wiec jesteś KŁAMCĄ skoro masz takie info (hehe).

Co za matoł

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pluto

Re: re

Postprzez jaca21 2006-06-03, 8:11 pm

Qba napisał(a):uzytkowniku jajca21, mam do Ciebie pytanie:

Oczywiscie,ze Strejlau był(komentował dla TVP3 Bydgoszcz-jutro relacja o 18.30)a Wit Żelazko był na trybuni vipowskiej z Eugeniuszem Nowakiem po meczu w kuluarach goscili i komentowali ten emcz dla różnych mediów-niebawem zobaczysz ich zdanie i opinię o Gilewskim, meczu, atmosferze, Zawiszy i stylu gry oraz co ważniejsze o dalszych wydarzeniach tym razem w Wawie w zwiazku z wydarzeniami z 88 minuty i propozycji korupcyjnej!
Gilewski musiał opuszczać w asyscie ochrony stadion Zawiszy bo by żywy nie wyjechał po DRUKOWANIU o czym przyznał sam Baniak i inni będący na konferencji. Niebawem sam sie dowiesz hehe :lol:
Sam sobie zobacz jak na stronie Zagłębia(haha)napisali nazwisko waszego zawodnika :D .
Ostatnio edytowano 2006-06-03, 8:13 pm przez jaca21, łącznie edytowano 1 raz
jaca21

re

Postprzez Qba 2006-06-03, 8:11 pm

k***a, znowu Futryn cos spierdolil, no nie zniose tego wiecej.... :evil:
Qba

Postprzez dracoola 2006-06-03, 8:14 pm

Wciąż wierzymy :twisted:
dracoola

Postprzez MrCricket 2006-06-03, 8:15 pm

jaca21- życie jest okrutne, nas strasznie przekręcili 2 w meczach z Piastem i Łks, tym razem nam "sprzyjało" szczęście.
Chyba zapomniałeś chłopczyku w jakim kraju mieszkasz. A te żale i głupoty co tu wypisujesz na forum w niczym ci nie pomogą, bo trafiłeś pod zły adres. Myślę, że ten tym adres będzie odpowiedniejszy i znajdziesz tam więcej wskazówek:
http://bip.silesia-region.pl/jednostki/?zm=49

Powodzenia :lol:
MrCricket

Postprzez viking 2006-06-03, 8:16 pm

Cieszmy się że tylko Futryn, gdyby Jankowskimógł grac pewnie też by swoje 3 grosze zmącił .......a tak mamy tylko rękę której nie widziano Futryna .....

no i w kuluarach dziś na Zawiszy było tyle osobistości jakby mieli świętowac wejście do ekstraklasy ....kto wie moze i zakamuflowany Listkiwecz siedział razem z Baniakiem w szatni :)
viking

Postprzez Monti 2006-06-03, 8:17 pm

Ban ? Czy jeszcze się pośmiejemy ?
Monti
Moderator

Postprzez Strooś 2006-06-03, 8:19 pm

zapalony kolego jaca, no więc powiem tak:
Strejlau, Żelazko no, no sama śmietanka, do byle kogo to by nie przyjechali na mecz. Trzeba przecież zjeść itp... a to kosztuje. Pewnie wasz prezesik zapewnił im wszelkie wygody i atrakcje.
Macie kasę to PZPN wami się interesuje, bo z czegoś trzeba żyć, prawda?
Miało być tak pięknie 3 punkty, 3-cie miejsce dające baraże, a tu taki ZONK.
Myślę, że po tym remisie z naszym Zagłębiem popuszczały coponiektórym waszym działaczykom, piłkarzykom i trenerkowi słabe nerwy... I taka jest cała prawda.

Mam tylko nadzieję, że nasi zawodnicy i działacze nie zostawią tak zaistniałej sytuacji, a sprawa znajdzie swój finał w sądzie, za pomówienia wobec między innymi naszego kapitana...
Strooś

Re: re

Postprzez Qba 2006-06-03, 8:22 pm

jaca21 napisał(a):
Qba napisał(a):uzytkowniku jajca21, mam do Ciebie pytanie:

Oczywiscie,ze Strejlau był]/b](komentował dla TVP3 Bydgoszcz-jutro relacja o 18.30)[b]a Wit Żelazko był na trybuni vipowskiej z Eugeniuszem Nowakiem po meczu w kuluarach goscili i komentowali ten emcz dla różnych mediów-niebawem zobaczysz ich zdanie i opinię o Gilewskim, meczu, atmosferze, Zawiszy i stylu gry oraz co ważniejsze o dalszych wydarzeniach tym razem w Wawie w zwiazku z wydarzeniami z 88 minuty i propozycji korupcyjnej!
Gilewski musiał opuszczać w asyscie ochrony stadion Zawiszy bo by żywy nie wyjechał po DRUKOWANIU o czym przyznał sam Baniak i inni będący na konferencji. Niebawem sam sie dowiesz hehe :lol:
Sam sobie zobacz jak na stronie Zagłębia(haha)napisali nazwisko waszego zawodnika :D .

LOL LOL LOL!!!!!!
reki nie bylo uzytkowniku jajca21, nie moglo byc, bo Futryn to jest pilkarz bez rak!!!!! jedyny w Polsce inwalida grajacy "zawodowo" w futbol....

PS. Monti nie banuj jeszcze

EDIT: dodam jeszcze, ze Futryn wykonuje auty nogami, staje na glowie i wyrzuca
Ostatnio edytowano 2006-06-03, 8:28 pm przez Qba, łącznie edytowano 1 raz
Qba

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna