maras24 napisał(a):RaRy napisał(a):maras24 napisał(a):Qba napisał(a):maras24 napisał(a):Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.
kolego, ja nie rozumiem czemu Ty ciagle jedno i to samo... wyjazdu zorganizowanego nie bylo - koniec i kropka. przeciez nie mozesz komus kazac zorganizowac wyjazd, to jest inicjatywa tylko i wylacznie kibicow. Ty, jak sam napisales, od organizowania wyjazdow nie jestes, wiec jakim prawem wymagasz od kogos, zeby to robil? to jest cos na tej zasadzie, ze nie idzie sie na wybory, a potem narzeka kogo to wybrano... i ja Ci napisze, ze Ty tez mogles jechac na wlasna reke, bo jak by w ogole nie bylo organizowanych wyjazdow, to bys siedzial w domu i narzekal, tak? teraz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, a ponad to jestes (bez urazy) pionkiem, tak samo jak i ja, w tej grze, wiec biadolenie nic w tej materii nie zmieni.
pozdrawiam
ale mozna było pojechac w grupie na ten mecz a nie pisac że wyjazdu nie ma ,a potem samemu jechac.są tacy którzy pojechaliby na własną ręke gdyby wiedzieli że wiecej osób też sie wybiera na własną ręke.
Jak wychodzisz z domu to tez z mama za ręke ??
Inteligentny to Ty napewno nie jestes...
A czy pisałem ze jestem?? :D ...
Ale czytajac Twoje posty można wywnioskowac "ze nie jedziesz bo nie wiedziałeś ze ktoś jedzie" , Ci którzy pojechali tez nie wiedzieli czy pojadą tez inne osoby , ale kupili bilety i wsiedli w pociąg.
Tyle mojego w tym temacie
POZDRAWIAM NORMALNYCH :)