Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: re

Postprzez RaRy 2006-06-03, 1:32 pm

maras24 napisał(a):
RaRy napisał(a):
maras24 napisał(a):
Qba napisał(a):
maras24 napisał(a):Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.

kolego, ja nie rozumiem czemu Ty ciagle jedno i to samo... wyjazdu zorganizowanego nie bylo - koniec i kropka. przeciez nie mozesz komus kazac zorganizowac wyjazd, to jest inicjatywa tylko i wylacznie kibicow. Ty, jak sam napisales, od organizowania wyjazdow nie jestes, wiec jakim prawem wymagasz od kogos, zeby to robil? to jest cos na tej zasadzie, ze nie idzie sie na wybory, a potem narzeka kogo to wybrano... i ja Ci napisze, ze Ty tez mogles jechac na wlasna reke, bo jak by w ogole nie bylo organizowanych wyjazdow, to bys siedzial w domu i narzekal, tak? teraz nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, a ponad to jestes (bez urazy) pionkiem, tak samo jak i ja, w tej grze, wiec biadolenie nic w tej materii nie zmieni.

pozdrawiam

ale mozna było pojechac w grupie na ten mecz a nie pisac że wyjazdu nie ma ,a potem samemu jechac.są tacy którzy pojechaliby na własną ręke gdyby wiedzieli że wiecej osób też sie wybiera na własną ręke.

Jak wychodzisz z domu to tez z mama za ręke ??

Inteligentny to Ty napewno nie jestes...

A czy pisałem ze jestem?? :D ...
Ale czytajac Twoje posty można wywnioskowac "ze nie jedziesz bo nie wiedziałeś ze ktoś jedzie" , Ci którzy pojechali tez nie wiedzieli czy pojadą tez inne osoby , ale kupili bilety i wsiedli w pociąg.

Tyle mojego w tym temacie

POZDRAWIAM NORMALNYCH :)
RaRy
Adventure Group

Postprzez Sebastian 2006-06-03, 1:48 pm

Maras :arrow: kończ waść wstydu oszczędź. Nic już lepiej nie pisz, bo się pogrążasz.

Pozdrawiam normalnych :wink:
Sebastian

Postprzez mdc dg 2006-06-03, 1:49 pm

:lol: :lol: :lol: Co za płaczki tutaj są.Trzeba było jeden z drugim ruszyć dupska i wybrać się do Bydgoszczy.Ile razy można powtarzać że wyjazd nie był organizowany ( i bardzo dobrze).Naszczęscie to nie wy decydujecie co gdzie i jak :!: A do pajaca z Bydgoszczy chłopaku odstaw ten klej bo ci szkodzi.ZAWISZA JEST JEDEN 4 LIGOWY nie dla pajaców chodzących na Hydrozagadke.
mdc dg

Postprzez maras24 2006-06-03, 1:52 pm

Sebastian napisał(a):Maras :arrow: kończ waść wstydu oszczędź. Nic już lepiej nie pisz, bo się pogrążasz.

Pozdrawiam normalnych :wink:

:lol: :lol:
maras24

Postprzez Kamilsts 2006-06-03, 1:55 pm

Dobrze że umiesz się chociaż śmiać z Siebie :D

I skończcie wreszcie pierdzielić głupoty :D:D:D
Ostatnio edytowano 2006-06-03, 1:56 pm przez Kamilsts, łącznie edytowano 1 raz
Kamilsts

Postprzez jaca21 2006-06-03, 1:56 pm

mdc dg napisał(a)::lol: :lol: :lol: Co za płaczki tutaj są.Trzeba było jeden z drugim ruszyć dupska i wybrać się do Bydgoszczy.Ile razy można powtarzać że wyjazd nie był organizowany ( i bardzo dobrze).Naszczęscie to nie wy decydujecie co gdzie i jak :!: A do pajaca z Bydgoszczy chłopaku odstaw ten klej bo ci szkodzi.ZAWISZA JEST JEDEN 4 LIGOWY nie dla pajaców chodzących na Hydrozagadke.

Wielu kibiców z 4 ligii chodzi i na zawiszą a nie Hydrozagadke jak to określasz. Mam gdzieś wasze głupie nazwy bo i tak to nic nie da. Gramy o awans i to sie liczy a czy nazywacie hydrozagadka czy hydrotworem to już mało istostne. Kibice zaczną sie jednoczyć o czym chyba przeczytałeś wyżej i z protsetu nic nie zostanie bo liczy się jeden cel- FUTBOL w BYDGOSZCZY, który będzie na wysokim poziomie i porozumienie dwóch klubów jest blisko o czym niedługo się dowiesz!.
Szkoda,ze nie przyjechaliscie kibicowac swojemu zespołowi,ale to wasz wybór i trzeba to uszanować a to daje nam większe szanse bo wasi poczuja się osamotnieni i przygnieceni dopingiem gospodarzy.
jaca21

Postprzez CharoN^ 2006-06-03, 2:02 pm

Faktycznie, wasz doping ich z pewnością tak oszołomi, że się chłopaki poprzewracają... Skończmy już w tym miejscu zbędną dyskusje, dzisiaj najważniejszy jest komplet punktów i tego się trzymajmy!
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez maras24 2006-06-03, 2:03 pm

Kamilsts napisał(a):Dobrze że umiesz się chociaż śmiać z Siebie :D

I skończcie wreszcie pierdzielić głupoty :D:D:D

akurat nie z siebie się śmieje kolego..
ale co racja to racja skończmy ten temat bo widze że zaczyna już się rozmywać w niepotrzebne kierunki..
maras24

Postprzez mdc dg 2006-06-03, 2:15 pm

jaca21 napisał(a):
mdc dg napisał(a)::lol: :lol: :lol: Co za płaczki tutaj są.Trzeba było jeden z drugim ruszyć dupska i wybrać się do Bydgoszczy.Ile razy można powtarzać że wyjazd nie był organizowany ( i bardzo dobrze).Naszczęscie to nie wy decydujecie co gdzie i jak :!: A do pajaca z Bydgoszczy chłopaku odstaw ten klej bo ci szkodzi.ZAWISZA JEST JEDEN 4 LIGOWY nie dla pajaców chodzących na Hydrozagadke.

Wielu kibiców z 4 ligii chodzi i na zawiszą a nie Hydrozagadke jak to określasz. Mam gdzieś wasze głupie nazwy bo i tak to nic nie da. Gramy o awans i to sie liczy a czy nazywacie hydrozagadka czy hydrotworem to już mało istostne. Kibice zaczną sie jednoczyć o czym chyba przeczytałeś wyżej i z protsetu nic nie zostanie bo liczy się jeden cel- FUTBOL w BYDGOSZCZY, który będzie na wysokim poziomie i porozumienie dwóch klubów jest blisko o czym niedługo się dowiesz!.
Szkoda,ze nie przyjechaliscie kibicowac swojemu zespołowi,ale to wasz wybór i trzeba to uszanować a to daje nam większe szanse bo wasi poczuja się osamotnieni i przygnieceni dopingiem gospodarzy.

Chłopaku ale jak ty śmiesz się nazywać kibicem jesteś zwykłym sprzedajnym piknikiem sezonowcem.A co zrobisz jak Klatt powie że znudziło mu się juz w Bydgoszczy co zaczniesz chodzić na prawdziwego Zawisze :?: Gdzie wy macie honor i ambicje jak możesz ten twór nazywać Zawiszą :evil: I nie mów mi o dopingu bo takiego nigdy u was nie było i nie będzie.Koniec wywodów z mojej strony.
mdc dg

Postprzez Ader 2006-06-03, 2:18 pm

maras24 napisał(a):Bravo dla tego kolegi z Bydgoszczy.Poprostu nasza szanowna "góra" olała nas wszystkich nie organizując wyjazdu po czym sami zabrali tyłki i pojechali do Bydgoszczy.I niech mi nikt nie pisze niczego w stylu Ty też mogłeś jechać.Ja od organizowania wyjazdów nie jestem.

to od czego k....a jestes , od narzekania na necie, nie ma wyjazdu zle ,zorganizuje AG wyjazd to ci za ciasno albo za drogo,jak jestes taki madrala to zajmij sie czyms dla klubu i pomoz nam w roznych sprawach a jak nie jestes tez od tego to najlepiej zamilcz poprostu a nie krytykuj Ż.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez kret75 2006-06-03, 2:20 pm

a chodźcie sobie na hydrotwora, a Zagłębie i tak dzisiaj wygra!!!
Ostatnio edytowano 2006-06-03, 2:27 pm przez kret75, łącznie edytowano 1 raz
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez maras24 2006-06-03, 2:26 pm

Ader napisał(a):

to od czego k....a jestes , od narzekania na necie, nie ma wyjazdu zle ,zorganizuje AG wyjazd to ci za ciasno albo za drogo,jak jestes taki madrala to zajmij sie czyms dla klubu i pomoz nam w roznych sprawach a jak nie jestes tez od tego to najlepiej zamilcz poprostu a nie krytykuj Ż.

Ja gdzieś napisałem ze podczas wyjazdów jest za ciasno albo że sa za drogie???Nie kompromituj się a jak nie masz juz argumentów wiecej to sie nie wpisuj bo zaczynasz wpisywać już jakies bzdury które sam wymyślasz!!!Zresztą pisałem już zeby nie rozmywac tematu to po co ten stek bzdur??
maras24

Postprzez PawełK 2006-06-03, 3:17 pm

Elijash napisał(a):a ja ma pytanie dotyczace relacji....

czy w zwiazku z PROTESTEM....bedzie relacja?

ps. jesli nie bedzie, dla mnie wtedy ta cala sytuacja jest paranoja.

Bedzie. Juz jestesmy na miejscu i nędza straszna... :roll:

Pozdrowienia z Bydgoszczy
PawełK
pyszałek

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-03, 3:22 pm

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
Elijash napisał(a):a ja ma pytanie dotyczace relacji....

czy w zwiazku z PROTESTEM....bedzie relacja?

ps. jesli nie bedzie, dla mnie wtedy ta cala sytuacja jest paranoja.

Bedzie. Juz jestesmy na miejscu i nędza straszna... :roll:

Pozdrowienia z Bydgoszczy

Pawel napisz czy dobre kielbaski maja :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez zgredos 2006-06-03, 3:38 pm

Macie problem z tym wyjazdem do Bydgoszczy. Za moich młodych lat nie było internetu, telefonów,specjalnych pociągów ale jak ktoś chciał jechać na mecz to pojechał i wiedział gdzie i kogo zapytać o której zbiórka itd. Fakt, faktem, że jeżdziło nas dużżżżżżżżo mnie niż obecnie, , ale byliśmy wszędzie wieszaliśmy flagi i dopingowaliśmy Zagłębie (bywało i tak że np. w Mielcu [mecz lidera z wiceliderem I ligii] a byliśmy we dwóch a mieliśmy 7 flag)
Obecnie w Bydgoszczy jest inna sprawa wiele już tutaj o tym napisano, ale jak ktoś chciał jechać to pojechał. A wydaje mi się że ci co obecnie bardzo płaczą na to że nie było transportu to i tak by nie pojechali
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna