maras24 napisał(a):Wpisałem to już przy temacie Zagłębie - KSZO wkleje jeszcze raz:
Dziwi mnie to ze nie ma wyjazdu do Bydgoszczy z tego powodu że kibice Zawiszy protestują.A ja mam to w dupie niech sobie protesują jedziemy tam dopingowac Zagłębie czy k***a martwimy się protestem Zawiszy???Arcywazny mecz a tu prosze..nie jedziemy bo Zawisza protestuje...nie dopingujemy naszych piłkarzy bo Zawisza protestuje ..śmiech na sali!!!I nie nazywajmy tej druzyny Kujawiakiem to jest Zawisza Bydgoszcz tak samo jak Pogon Szczenin a nie Piotrcovia i tak samo jak nowy Lech Poznań który przejmuje Amika!!No ale cóż po c*** dopingowac naszych piłkarzy jak ważniejszy protest kibiców Zawiszy..ehhh
ehhh ogarnij sie - taka roznica, ze Zawisza ma honor i dupy nie dadza a Paprykarze to specyficzne grono :)
POPIERAM PROTEST ZAWISZY! Trzeba pokazac zlodziejom, ze nie bedzie im latwo kupic kibicow (prawdziwych) bo sie zacznie w kazdym wiekszym miescie taki proceder a tego chyba nie chcemy...
Chcesz ogladac mecz to jedz - PKP, auto, mozesz nawet pod Oswiecim jechac i wskoczyc do lodki i sie w Bydgoszczy znajdziesz...
Napisze cos przed meczem:
zeby tylko nie bylo wała