Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Hydrobudowa--Zagłębie sobota godz.17

Postprzez STACH PL 2006-06-01, 6:07 pm

Pozwole sobie otworzyć jakże ważny dla nas temat w tym sezonie.Od tego meczu zależy przyszłość naszego zespołu w OE.Osobiście uważam,że to jednak nasze Zagłębie przywiezie komplet punktów i wygra skromnie 1:0.Mam nadzieje,że zawodnicy będą walczyć na 120% swoich możliwości i spłacą kredyt zaufania trenerom,działaczą i NAM :!: Niestety wyjazd na ten mecz nie jest organizowany więc pozostaje relacja live.Spotkanie to poprowadzi sędzia z Białegostoku Siejewicz Hubert.
Zapraszam do gorącej dyskusji.
STACH PL

Postprzez emdżej 2006-06-01, 6:12 pm

Co do meczu to myślę, że nie ma co prorokować bo w tym spotkaniu się wszystko może zdarzyć. Zadecyduje szczęście, skuteczność, dyspozycja dnia. Dobrze, że wraca Treściński i nie będziemy musieli drżeć przed kiksami Jankowskiego.

Naprzód Zagłębie :!:
emdżej

Postprzez maras24 2006-06-01, 6:17 pm

Wpisałem to już przy temacie Zagłębie - KSZO wkleje jeszcze raz:
Dziwi mnie to ze nie ma wyjazdu do Bydgoszczy z tego powodu że kibice Zawiszy protestują.A ja mam to w dupie niech sobie protesują jedziemy tam dopingowac Zagłębie czy k***a martwimy się protestem Zawiszy???Arcywazny mecz a tu prosze..nie jedziemy bo Zawisza protestuje...nie dopingujemy naszych piłkarzy bo Zawisza protestuje ..śmiech na sali!!!I nie nazywajmy tej druzyny Kujawiakiem to jest Zawisza Bydgoszcz tak samo jak Pogon Szczenin a nie Piotrcovia i tak samo jak nowy Lech Poznań który przejmuje Amika!!No ale cóż po c*** dopingowac naszych piłkarzy jak ważniejszy protest kibiców Zawiszy..ehhh
maras24

Postprzez kyru 2006-06-01, 6:53 pm

Sądzę że padnie remis. Zastanawia mnie tylko kto ustala sędziów na te mecze...
kyru

Postprzez Machel 2006-06-01, 7:03 pm

Musimy wygrać to :? ważny mecz mam nadzieje że kopacze zagrają na maxa
mój typ to 2;1 oczywiście 8) dla Zagłebia :!: :!: :!:
Machel
Żółta kartka

Postprzez mlody1906 2006-06-01, 7:06 pm

maras24 napisał(a):Wpisałem to już przy temacie Zagłębie - KSZO wkleje jeszcze raz:
Dziwi mnie to ze nie ma wyjazdu do Bydgoszczy z tego powodu że kibice Zawiszy protestują.A ja mam to w dupie niech sobie protesują jedziemy tam dopingowac Zagłębie czy k***a martwimy się protestem Zawiszy???Arcywazny mecz a tu prosze..nie jedziemy bo Zawisza protestuje...nie dopingujemy naszych piłkarzy bo Zawisza protestuje ..śmiech na sali!!!I nie nazywajmy tej druzyny Kujawiakiem to jest Zawisza Bydgoszcz tak samo jak Pogon Szczenin a nie Piotrcovia i tak samo jak nowy Lech Poznań który przejmuje Amika!!No ale cóż po c*** dopingowac naszych piłkarzy jak ważniejszy protest kibiców Zawiszy..ehhh

ehhh ogarnij sie - taka roznica, ze Zawisza ma honor i dupy nie dadza a Paprykarze to specyficzne grono :)

POPIERAM PROTEST ZAWISZY! Trzeba pokazac zlodziejom, ze nie bedzie im latwo kupic kibicow (prawdziwych) bo sie zacznie w kazdym wiekszym miescie taki proceder a tego chyba nie chcemy...

Chcesz ogladac mecz to jedz - PKP, auto, mozesz nawet pod Oswiecim jechac i wskoczyc do lodki i sie w Bydgoszczy znajdziesz...

Napisze cos przed meczem: zeby tylko nie bylo wała
mlody1906
Adventure Group

Postprzez mdc dg 2006-06-01, 7:29 pm

Sędzia z Białegostoku hmm... czuje tutaj jakiegoś wała :roll: Mam obawy że ten mecz może zostać "ładnie" przekręcony.Ale wszystko okaże się w weekend.Jak zawsze jestem optymistą i stawiam na remis :lol:
mdc dg

Postprzez laki 2006-06-01, 7:56 pm

Władze miasta Łodzi zaproponowały wspólny stadion dla Widzewa
i ŁKS-su w pierwszej lidze. Niestety kibice byli przeciwni takiemu
rozwiązaniu. W Ostatniej kolejce Widzew zapewnił sobie awans, dlatego
ŁKS już nic nie wygra.

Hydra z Bydgoszczy już kupiła sobie awans do O.E.

Właściciel Śląska Wrocław nie przewiduje premi za awans dla piłkarzy

Co robi Hubert Siejewicz w Bydgoszczy? Ano pilnuje aby Zgłębie nie
wygrało i z Jagielonią zagrało rezerwami .
laki

Postprzez MACIEK 86 2006-06-01, 8:11 pm

Przestańcie pisać już o przekrętach i niewiadomo o czym jeszcze, Siejewicz to jeden z lepszych pierwszoligowych sędziów mijającego już sezonu. Piłkarze muszą dać z siebie wszystko i grać z taka determinacją jak w meczu z KSZO a 3 ptk powinny powędrować do Sosnowca:)

Twór - Zagłębie 0-2
MACIEK 86

Postprzez Robson_sc 2006-06-01, 8:13 pm

Jak dla mnie wystawienie Siejewicza do sedziowania tego meczu to dobre posuniecie. Co prawda jest on z Bialegostoku ale wg mnie to jeden z lepszych sedziow w I lidze. Mi osobiscie nie obilo sie o uszy, by w spotkaniach które prowadzil byly jakies wieksze kontrowersje. Licze wiec, że nie bedzie on głownym bohaterem spotkania. Remis w tym meczu nikogo nie urzadza, bo na potknieciu którejs z drużyn korzystac moze Slask no i ŁKS. Wiadomo wiec, ze bedzie to mecz walki, która nasi pilkarze musza podjac. Jesli dadza z siebie wszystko i jeszcze troche to mozemy wywieźć z Bydgoszczy korzystny wynik.

Laki nie wiem na czym opierasz wszystkie swoje przypuszczenia ale mysle, że sie mylisz.
Robson_sc

Postprzez mike79 2006-06-01, 8:19 pm

Niedopuszczalne jest aby na 2 kolejki przed końcem rozgrywek jakikolwiek mecz pomiędzy drużynami bezpośrednio zainteresowanymi awansem do OE(ZAGŁĘBIE,Śląsk,Jaga, "Zawisza" i Łks) prowadził arbiter z miasta jednego z wymienionych klubów !!! Przecież to jest kpina !!!

Mam tylko nadzieję że klub ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC realnie mysląc o walce i grze w OE zaprotestuje przeciwko takiej decyzji PZPN lub ewentualnie odpowiednio "się zabezpieczy". W innym wypadku nawet będąc wyraźnie lepszym, (dwu)MECZ BĘDZIE PRZEGRANY !!
Ostatnio edytowano 2006-06-01, 8:22 pm przez mike79, łącznie edytowano 1 raz
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez MrCricket 2006-06-01, 8:21 pm

Wiele rzeczy przemawia za tym, że już przed samym meczem zadanie będzie utrudnione. Brak Skrzypka to spore osłabienie, bo wiemy jakie problemy mają z nim obrońcy przeciwników :( O sędziów też się boję, bo niepodyktowali dla nas kilku ewidentnych karnych. W dodatku jest z Białegostoku, to już ku***a jakaś parodia :evil: , w jakim my kraju żyjemy !!! Jedyny plus to powrót Teresy za Jankowskiego. Faworytami nie jesteśmy, ale ostatnim czasem strzelamy sporo goli i trzeba mieć nadzieję że tym razem będzie podobnie, bo cóż nam pozostało.

Zagłębie gramy do końca !!!
MrCricket

Postprzez Przemek26 2006-06-01, 8:36 pm

W sobotę o 17 to może być juz wejście jedną nogą do bram OE. I wierzę że w tym kroku nie pozostana sami.
Wróci Teresa i Tadziu Tyc. Piotr Bajera niestety był tłem w środę a zapewne to przez kontuzje . Najwieksza strata Dawid Skrzypek. Ale jeśli Malina i Bartek zagraja od pierwszych minut to nie damy zapanować nad meczem Zawiszy czy jak to sie nazywa.
Po prostu w sobotę 3 punkty dla Zagłebia 10 czerwca WIELKA FETApo ostanim gwizdku.
Przemek26

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-01, 8:53 pm

przeztańcie pieprzyć głupoty z tymi sędziami! widzieliście całą obsade tej kolejki? parodia... to nie tylko my tak możemy mówić...

derby śląska sędziuje koleś z Katowic...
na ŁKS-ie koleś z katowic...
we wrocławiu też sedzia z naszego województwa...

mówicie o karnych ewidentnych dla nas niepodykowanych... a w meczu z Kszo przeciwnikom też należała się 11... bo tam nasz obrońca troche przepisy przekroczył (delikatnie mówiąc) wiec ludzie spokojnie
problematyk-ziom

Postprzez Leyton 2006-06-01, 9:13 pm

Leyton

Następna strona

Powrót do Piłka nożna