Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Jak napisałem wcześniej jedziemy dalej swoje.Całą druzyna gra coraz lepiej. Kto wie może zmaina trenera to było własnie posuniecie na awans ale tego sie nie dowiemy.
problematyk-ziom napisał(a):Jak napisałem wcześniej jedziemy dalej swoje.Całą druzyna gra coraz lepiej. Kto wie może zmaina trenera to było własnie posuniecie na awans ale tego sie nie dowiemy.
bez urazy ... ale głupio piszesz :? a czym innym miała być podyktowana? czy WY naprawde nie widzicie ze ten zespół walczy o cel jaki mu wytyczono? i zmiana trenera była "wymuszona" chęciom osiągnięcia tego właśnie celu :roll:
problematyk-ziom napisał(a):tak najeżdżaliście wcześniej na Zubana a tu prosze:
18 goli - Bartłomiej Grzelak (Widzew Łódź),
12 goli - Gražvydas Mikulėnas (Zawisza Bydgoszcz (2) 4, Ruch Chorzów 8 ),
11 goli - Hadis Zubanović (Zagłębie Sosnowiec),
trzeci strzelec ligi :D a Wy już psy na nim wieszaliście... niestety w większości kwestii jesteście tak zmienni :shock:
mezo napisał(a):Martwi mnie jedynie sytuacja z zółtymi kartkami. Wczoraj ujzelismy az 4 i to jeszcze u tych pikarzy, ktorych w kolejnych meczach zabraknąc nie moze. Wie ktos moze jak wygląda sytuacja z "żóltymi" na dzien dzisiejszy ?
rossoneri napisał(a):wkurzylo mnie paru gosci wyzywajacych Tyca i wykrzykujacych ze sie nie rusza ze drugi Malocha panowie spokojnie chlopak poprostu ma umiejetnosci slabiutkie ale napewno daje w kazdym meczu z siebie wszystko ale i tak mysle ze po sezonie powinnismy chlopakowi podziekowac obojetnie czy bysmy awansowali czy nie bo druga liga to za wysokie progi dla tego chlopaka.Lisiecki wogole nie wiem co u nas robi tak samo jak i Butryn i Chylaszek po sezonie dowidzenia a jakby nam sie udalo awansowac to trzeba sie pozegnac jescze z Morawskim Smarzynskim Szatanem Adzemem Bajera i Pietka czyli okolo 10 zawodnikow do wymiany i to z ligowym obyciem a nie z trzeciej ligi lub nizej
MACIEK 86 napisał(a):Jak sie nie mykle to Skrzypek dostał 7 żółtą kartke i będzie teraz pauzował Teresa,Tyc i Chylaszek mają po 3 następna eliminuje ich z gry a Hosić ma 6 zółtych kartek i również musi uważać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników