ZAGŁĘBIE - FINISHPARKIET 22.04.06 godzina 16.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

ZAGŁĘBIE

Postprzez freak15 2006-04-22, 7:53 am

Mam nadzieję że zagłębie wygra z drwęcą. :) Ale mnie niestety niebędzie na meczu :cry: :cry: stawiam że będzie 1:0 dla zagłębia
freak15

Postprzez Przemek26 2006-04-22, 8:00 am

Dziś tylko zwyciestwo. Piekna pogoda może wpłynie na naszych grajków i również ich gra bedzie piękna i piękne bramki będą ładować Finishowi.
Przemek26

Postprzez Minion 2006-04-22, 1:40 pm

Naprzód Zagłębie! Ambicja dzisiaj Wam każe!!!
Minion

Postprzez musztra 2006-04-22, 2:01 pm

Boję się tego meczu mimo wszystko licze na wygraną 3-0.
Licze że wkońcu zobaczymy jakieś ładne akcje no i bramki na Ludowym bo takowych dawno nie widzieliśmy :lol:
musztra

Postprzez Zenian 2 2006-04-22, 2:17 pm

Podobno Lachowski jest bardzo powaznie chory!Nie zagra juz w tym sezonie,a moze i długo długo nie zagra juz!!!
Zenian 2

Postprzez olo69 2006-04-22, 5:13 pm

mecz podobny do poprzednich tylko rywal zdecydowanie słabszy.
Ładna bramka Tadzia i wogóle trzeba go pochwalić za waleczność, troche mniej pewnie dzisiaj obrona, Zuban zagrał katastrofalnie. zmiany Zubana i Butryna "wymuszone" przez krytą.
Po zejsciu czarnoskórego obrońcy była szansa na strzelenie wiekszej ilości bramek
olo69

Postprzez Arek W 2006-04-22, 5:18 pm

Wreszcie wygrana
Mecz cieniutki.Wybił się tylko Tadziu Tyc,ładna bramka i parę sytuacji
Niezły mecz Arka Kłody (jak zawsze),kilka strzałów (Chylaszek) ale znów brak skuteczności.
Zubanović to nieporozumienie,Butryn także.
Niestety z taką grą nawet podarowane przez PZPN dwa punkty nic nam nie dadzą
Arek W

Postprzez Ebi 2006-04-22, 5:52 pm

Witam.Jestem tu nowym uzytkownikiem(ktory WRESZCIE sie zarejestrowali jednoczesnie zalogowal,tak ze nie podano mi infa,ze nie ma takiego konta :D )Niestety nie bylem na meczu,ale slyszalem,ze Zaglebie nieustannie atakowalo i slusznie wygralo.Cieszy mnie bardzo bramka Tadzia Tyca-mojego ulubienca w Zaglebiu.Miejmy nadzieje,ze ten mecz zagwarantuje nam miejsce w srodku tabeli-bo co tu ukrywac-awans to my juz mamy z glowy.Mam nadzeje,ze dlugo tu bede pisac,bo to forum o moim klubie.
Bylo jest i bedzie,zawsze Zaglebie!
Ebi

Postprzez musztra 2006-04-22, 5:57 pm

Mecz już lepszy ale to jeszcze nie to kilka dobrych okazji szkoda że tylko jedna bramka .Tadziu naprawdę bardzo fajnie dziś grał pokazał że ma ambicję.Arek Kłoda jak zwykle dobrze ,obrona dziś zagrała dobrze ale nie bardzo dobrze kilka razy mieliśmy gorąco pod bramką Piętki. Boli mnie to że zmiany tak naprawdę nic nie dają no może prócz Maliny który co nie co rozruszał drużynę,dlaczego Białek nie wpóści Szatana chociaż na ostatnie 15 minut chłopak jest ambitny nie odstawia nogi czas najwyższy żeby zaczął grać w 1-szej drużynie a nie tylko w rezerwach :!:
Ps. Kolejka znów pod nas :!:

Jaga-Bytom 0-1
Hydrocoś tam-Łks 0-0
Widzew i Kszo do przerwy remisy.
Dzięki temu walkowerowi mamy jeszcze szanse na awans tylko jest jedno ale... trzeba grać dużo lepiej niż w dzisiejszym meczu
Pozdrawiam
:!: :)
musztra

Postprzez warchlak 2006-04-22, 6:08 pm

mecz jak zwykle cienki ale na szczęscie mielismy w naszych szeregach Tadzia Tyca. bardzo ładna jego bramka z dalszej odległości. jednakże gdybyśmy grali z jakąś silniejsza drużyną to mysle że raczej tego meczu byśmy nie wygrali.
warchlak
Prowokator

Postprzez Sadek 2006-04-22, 6:12 pm

Brawo Tadziu za walecznośc i bramke. Bardzo dobra gra Arka Kłody. Reszta bardzo średnio, nie mamy lidera w drużynie.

Ader i Teresa Teresa i Ader :)

Sadek
dj. transfer

Postprzez Degland 2006-04-22, 6:22 pm

W dzisiejszym meczu mieliśmy słabego przeciwnika, na tle niego byliśmy zespołem lepszym, ale to nie znaczy że gra była dobra, Zubanović słabiutko tutaj Białek powinien w miejsce Zubana w meczu z Radomiakiem wystawić młodego Smarzyńskiego, dobry mecz Arka Kłody, Teresy no i Tadka Tyca który dziś walczył no i ta bramka,w takim meczu powinien trenerio dać szanse Szatanowi za Morawkiego który w tej rundzie gra słabo.
Cieszy zwycięstwo i trzy punkty, ale co do gry to pozostawia ona wiele do życzenia.Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2006-04-22, 6:27 pm przez Degland, łącznie edytowano 3 razy
Degland

Postprzez Przemek26 2006-04-22, 6:23 pm

Mecz przecietny ale mamy sobotę za 5 punktów i to cieszy. Brawo Tadziu Tyc pokazał że umie walczyć czasami jednak nie miał z kim a w pojedynkę trudno. Dobry mecz Paczkowskiego. i Teresy . Świetnie Skrzypek i Kłoda. Pietka na plus i to wszystko . reszta jest milczeniem. Szczegulnie Zuban Butryn czy Moraś. Wygrana jest i 2 punkty ze Ślaska i to cieszy.

I jescze jedno. 4 punkty straty do 2 miejsca . cała czołówka w plecy . widzew i tak poza zasiegiem
Przemek26

re

Postprzez Qba 2006-04-22, 6:41 pm

a ja powylewam smutki: w dzisiejszym dniu mielismy okazje ogladac wystep dwoch kabaretow. w kabarecie przyjezdnym zagralo 11 pajacow, nie majacych pojecia o kopaniu pilki, widac, ze miejsce w tabeli odzwierciedla ich umiejetnosci.
natomiast w naszym kabarecie mielismy jednego agenta - byl to Krzysztof B. przepieknie pierdolil kazda sytuacje, zero pomyslu, zlapal szybko zolta kartke i bardzo sie staral o druga, ale niestety mu sie nie udalo.
Tadeusz T. pomimo strzelenia pieknej bramki (ktora wedlug mnie padla dlatego, ze Tadeusz nie wiedzial co ma zrobic z pilka), ma problemy z orientacja w powietrzu, bo nijak nie udaje mu sie trafic glowa w pilke, mozna bylo zaobserwowac to lepiej w Bielsku.
do pozytywow nalezy zaliczyc 3 pkty (a nawet 5), gre Arkadiusza K. (i jego przepiekny strzal z wolnego), predkosc Bednara (zasuwal jak maly samochodzik) i chyba tyle.
Zuban sie cos odnalezc nie moze, zmiany ciagle te same, ze skutecznoscia byla znow tragedia, zero pomyslu na gre, zero dobrego rozegrania. Az boje sie pomyslec co bedzie jak na Ludowy przyjedzie lepsza druzyna, bo wg mnie prawda jest taka, ze wygralismy bo gralismy z parkietami.

pozdrawiam i prosze mnie nie jebac, ze wygralismy, a ja i tak narzekam.
Qba

Postprzez Tomano 2006-04-22, 6:44 pm

Panie Treściński, jak pan po takim meczu ma jeszcze czelnosc pyskowac do kibicow, po meczu wygranym w haniebnym stylu z najsłabsza druzyna ligi... Ja jestem fanatykiem tego klubu, fanatykiem Zagłebia. Zawsze chce widziec was, i widze was jako najlepszych... Własnie dlatego tak ciezko znosze takie mecze w waszym wykonaniu.. Mi na Pana miejscu byloby wstyd!
Tomano
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna