flaga chlopakow na emigracji

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-04-14, 8:35 am

Greg1906 napisał(a):Najlepsze flagi szyje firma "Jaro" z Wrześni. Nie wiem jak z materiałem, ale jakością detali na pewno wyróżnia się spośród innych wykonawców.

Moze i tak ale sektorowka troszke nie wyszla :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Greg1906 2006-04-14, 12:56 pm

Niestety tak, widocznie była za duża.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez misiek1906 2006-04-14, 1:42 pm

pomysł flagi bardzo fajny, tylko jest jedno ale (według mnie) tzn. czcionka napisu ZAGŁĘBIE jest taka sama jak na fladze Pogoni... czy nie lepsza by była inna czcionka?
misiek1906

Postprzez krzysiek srodula 2006-04-14, 9:00 pm

Co do drukowania to powtarzam wyslalem propozycje do wszsytkich dostepnych producentow i jak narazie odpowiedzial mi tylko gosc od drukowanych
Czcionke postaram sie zmienic kiedy bedziemy juz miec wybrany na 100% projekt.
Pozdrawiam
krzysiek srodula

Postprzez Sajni 2006-04-14, 11:18 pm

krzysiek srodula napisał(a):Co do drukowania to powtarzam wyslalem propozycje do wszsytkich dostepnych producentow i jak narazie odpowiedzial mi tylko gosc od drukowanych
Czcionke postaram sie zmienic kiedy bedziemy juz miec wybrany na 100% projekt.
Pozdrawiam

To może tło też zmień po zatwierdzeniu projektu... w końcu to tylko tło.
Sajni

Postprzez krzysiek srodula 2006-04-15, 9:06 am

odp z www.oprawa.prv.pl
"witam
koszt takiej flagi ok 600 zl. zalezy na jakim ma byc materiale
pozdro Jarek"
co do przerebiania tla, to przez swieta nie bede mial na pewno czasu ale jak masz jakies propozycje to zapraszam do projektowania.
krzysiek srodula

Postprzez krzysiek srodula 2006-04-17, 10:21 pm

krzysiek srodula napisał(a):
krzysiek srodula napisał(a):
krzysiek srodula napisał(a):Witam ponownie
po glowie chodzi mi jeszcze jeden projekt ktory postaram sie wykonac w przyszylm tygodniu ale jesli zdecydujemy sie na jeden z juz tutaj wklejonych to mozemy zaczynac zbiorke.
chodzi tylko o ustalenie sposobu wplat.
Macie jakies propozycje!?
jesli nie to moze mozna poprosic chlopakow z AG oni maja wprawe w sprawach finansowych.

osoby ktore deklarowlay konkretne kwoty:
Yo: 100 zl
Redeniak: 100 zl
Krzysiek Srodula: 100 zl
_artur_: 30 Funtow
Wychowanek: 100 zl
LTMario: 20 funtow
robsec: 20 funtow
Astek: 20 funtow
LukasUsa: 30 $
Osoby ktore zadeklarowla sie ale bez konkretow:
Balini
KoVallo
Pozdrawiam

lista uaktualniona
Razem 400 zl, 90 funtow i 30 $

a oto odp Miarasa ze Stalowej Woli
Witam,.ta flag ma proporcje 2x16 metrów, jezeli by miala miec 14 metrów, to

trzeba by ją troche pozmieniac, jej koszt przy wymiarach 2x16 metrow
wynosi
700 złotych, z tym ze teraz bioreterminy na poczaątek sierpnia, jężeli
jestes zainteresowany, to daj znac jak najszybciej zebny zatrzymac dla
Ciebie ten termin na flage, pozdrawiam i życz Wesołych Świąt
krzysiek srodula

Postprzez Tomaszek 2006-04-18, 12:10 am

i co zrobicie flagę i kto będzie ją wieszał w Waszym imieniu? Ci co dali na nią hajs i przyjadą na święta czy inne uroczystości?... czy może zamiar macie taki, że zrobicie flagę i będzie ona wieszana w zależności od widzi mi się ludzi odpowiedzialnych za flagi... ?

a po 2 jesteście tacy emigranci że pojechaliście po prostu w ramach Uniii Europejskiej zarabiać kasę w innych państwach.... i na tym Wasza emigracja się kończy. Co innego ludzie co wyjechali szmat czasu wcześniej i tyrali (tyrają) dla "lepszego jutra"....

według mnie flaga ludzi będących na emigracji już istnieje i jest nią "WIECZNA LEGENDA" i starczy tego... nie widze potrzeby szycia nowej flagi, zwłaszcza że są inne potrzeby w których rzekomi emigranci mogliby wykazać chęć pomocy...

P.S.
za tydzień wyjadę do pracy na wyspy, bo UE daje mi taką możliwość i co będę emigrantem? złoże się na flagę "emigrantów" i będę fajny? nie na tym chyba to polega...

P.S.2
krzysiek_srodula napisał(a):No wlasnie o to chodzi ze nie tylko siedza na internecie albo raz na rok jak przyjada do Polski to przypominaja sobie o Zaglebiu ale aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskim. Taka flaga to jedyny mozliwy sposob na pokazanie reszcie kibicow ze nadal wierzymy i caly czas jestesmy z Zaglebiem.

co rozumiesz przez słowo aktywnie? bo dla mnie aktywnie to jest jeździć na wyjazdy, stać w młynie u siebie, brać udział w ultras, a wręcz pomagać ultrasom w ich robocie... bycie TAM a bycie TU to jest różnica.
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez emdżej 2006-04-18, 9:46 am

Tomaszek słuchaj...mają chłopaki jakąś ideę, którą chcą zrealizować, i nikomu ona nie szkodzi, to po co masz do nich jakieś pretensje? Zawiśnie taka flaga na Ludowym i będziesz się czuł zażenowany? Chcą flagę to niech robią! Oni za to płacą a nie ty więc o co ci chodzi?
emdżej

Postprzez YOOSHKY 2006-04-18, 1:13 pm

Chłopcy sa poza krajem, nie wazne czy rok, dwa, dwadziescia. Fundując tą flagę chcą pokazać gdzie zostawili swoje serce i za czym tęsknią, gdzie chcieliby byc i nic ci do tego Tomaszek. To nie Twoja sprawa. A jak, kiedy i gdzie bedzie wieszana z pewnością dogadają z kim trzeba. Chłopaki popieram Was.
YOOSHKY

Postprzez Tomaszek 2006-04-18, 1:43 pm

dobra dobra, bo już jestem ten zły ;]

szyjcie... przecież ja nikomu nie zabronię.
Tomaszek
Żółta kartka

Postprzez S 2006-04-19, 9:23 pm

troche przesadzony ten projekt;] mamy wogole tendencje w sc do gubienia flag,pewnie ta zawisnie pare razy i ja wjebie,wiec po co tracic talar?
S
Żółta kartka

Postprzez krzysiek srodula 2006-04-20, 8:01 am

Tomaszek napisał(a):P.S.2
krzysiek_srodula napisał(a):No wlasnie o to chodzi ze nie tylko siedza na internecie albo raz na rok jak przyjada do Polski to przypominaja sobie o Zaglebiu ale aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskim. Taka flaga to jedyny mozliwy sposob na pokazanie reszcie kibicow ze nadal wierzymy i caly czas jestesmy z Zaglebiem.

co rozumiesz przez słowo aktywnie? bo dla mnie aktywnie to jest jeździć na wyjazdy, stać w młynie u siebie, brać udział w ultras, a wręcz pomagać ultrasom w ich robocie... bycie TAM a bycie TU to jest różnica.

oj zdziwilbys sie kolego zdziwil jak "aktywni" potrafia byc kibice z emigracji.
Reszty twoich wywodow nie bede komentowal bo nie ma sensu i to nie jest temat o pracy za granica tylko o fladze.

Jedyne z czym sie zgodze to brak na ta chwile miejsca do skladowania flagi jak i koncepcji jej wywieszania na Ludowym.

Dlatego tez proponuje nie podejmowac jeszcze zadnych wiazacych decyzji dopoki nie wymyslimy w jaki sposob i przez kogo bedzie wieszana flaga i gdzie bedzie przechowywana.
krzysiek srodula

Postprzez Greg1906 2006-04-20, 1:54 pm

Dokładnie, co nagle to po diable, poza tym skoro nie ma miejsca na płocie, to nierozumię po co nam kolejna 14, czy 16 metrowa flaga??? Proporcje tego projektu są nietrafione, spokojnie wystarczyłaby flaga 2x8.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez krzysiek srodula 2006-04-20, 4:13 pm

Greg1906 napisał(a):Dokładnie, co nagle to po diable, poza tym skoro nie ma miejsca na płocie, to nierozumię po co nam kolejna 14, czy 16 metrowa flaga??? Proporcje tego projektu są nietrafione, spokojnie wystarczyłaby flaga 2x8.

o miejsce na plocie sie nie martw bo niektore flagi juz nigdy wiecej nie zawisna na stadionie.
krzysiek srodula

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice