Greg1906 napisał(a):Najlepsze flagi szyje firma "Jaro" z Wrześni. Nie wiem jak z materiałem, ale jakością detali na pewno wyróżnia się spośród innych wykonawców.
Moze i tak ale sektorowka troszke nie wyszla :(
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Greg1906 napisał(a):Najlepsze flagi szyje firma "Jaro" z Wrześni. Nie wiem jak z materiałem, ale jakością detali na pewno wyróżnia się spośród innych wykonawców.
krzysiek srodula napisał(a):Co do drukowania to powtarzam wyslalem propozycje do wszsytkich dostepnych producentow i jak narazie odpowiedzial mi tylko gosc od drukowanych
Czcionke postaram sie zmienic kiedy bedziemy juz miec wybrany na 100% projekt.
Pozdrawiam
krzysiek srodula napisał(a):krzysiek srodula napisał(a):krzysiek srodula napisał(a):Witam ponownie
po glowie chodzi mi jeszcze jeden projekt ktory postaram sie wykonac w przyszylm tygodniu ale jesli zdecydujemy sie na jeden z juz tutaj wklejonych to mozemy zaczynac zbiorke.
chodzi tylko o ustalenie sposobu wplat.
Macie jakies propozycje!?
jesli nie to moze mozna poprosic chlopakow z AG oni maja wprawe w sprawach finansowych.
osoby ktore deklarowlay konkretne kwoty:
Yo: 100 zl
Redeniak: 100 zl
Krzysiek Srodula: 100 zl
_artur_: 30 Funtow
Wychowanek: 100 zl
LTMario: 20 funtow
robsec: 20 funtow
Astek: 20 funtow
LukasUsa: 30 $
Osoby ktore zadeklarowla sie ale bez konkretow:
Balini
KoVallo
Pozdrawiam
lista uaktualniona
Razem 400 zl, 90 funtow i 30 $
krzysiek_srodula napisał(a):No wlasnie o to chodzi ze nie tylko siedza na internecie albo raz na rok jak przyjada do Polski to przypominaja sobie o Zaglebiu ale aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskim. Taka flaga to jedyny mozliwy sposob na pokazanie reszcie kibicow ze nadal wierzymy i caly czas jestesmy z Zaglebiem.
Tomaszek napisał(a):P.S.2krzysiek_srodula napisał(a):No wlasnie o to chodzi ze nie tylko siedza na internecie albo raz na rok jak przyjada do Polski to przypominaja sobie o Zaglebiu ale aktywnie uczestnicza w zyciu kibicowskim. Taka flaga to jedyny mozliwy sposob na pokazanie reszcie kibicow ze nadal wierzymy i caly czas jestesmy z Zaglebiem.
co rozumiesz przez słowo aktywnie? bo dla mnie aktywnie to jest jeździć na wyjazdy, stać w młynie u siebie, brać udział w ultras, a wręcz pomagać ultrasom w ich robocie... bycie TAM a bycie TU to jest różnica.
Greg1906 napisał(a):Dokładnie, co nagle to po diable, poza tym skoro nie ma miejsca na płocie, to nierozumię po co nam kolejna 14, czy 16 metrowa flaga??? Proporcje tego projektu są nietrafione, spokojnie wystarczyłaby flaga 2x8.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników