Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Jeszcze przed konferencją odbyło się spotkanie władz klubu z Januszem Białkiem, na którym to określono cele oraz kompetencje nowego szkoleniowca.
Dyrektor Rudy podczas konferencji wyraźnie zaznaczył, że za sprawy personalne odpowiada wyłącznie trener, gdyż nikt nie będzie mu ingerował w ustalanie składu meczowego, ani w metody treningowe. Sam dobierze też sobie współpracowników.
Przemek26 napisał(a):Jeszcze przed konferencją odbyło się spotkanie władz klubu z Januszem Białkiem, na którym to określono cele oraz kompetencje nowego szkoleniowca.
Dyrektor Rudy podczas konferencji wyraźnie zaznaczył, że za sprawy personalne odpowiada wyłącznie trener, gdyż nikt nie będzie mu ingerował w ustalanie składu meczowego, ani w metody treningowe. Sam dobierze też sobie współpracowników.
To chyba cos nowego.
ASTER napisał(a):Co do Janusza Białka mam mieszane uczucia.
Z jednej strony coś mi mówi,że nie jest to za dobry transfer na nasze warunki (2liga, słabi zawodnicy w ZS) ale jakoś mam takie dziwne uczucie ,że czekają nas baraże o 1 lige :roll:
Na bezpośredni awans nie wierzyłem już na jesieni przed rozpoczęciem rozgrywek.
Typuje tak jak w sierpniu 3 miejsce w tabeli
Co tu ukrywać- gdyby Janusz B. to osiągnął i w barażach awansował - to wpisze się na bardzo długo w naszej pamięci.
Nic więcej nie będę życzył trenerowi jak tylko wykonanie tego zadania.
Powodzenia!!!!!!!! i póki co trzymam kciuki i wierze,że sie uda! 8)
jak dla mnie baraze rownaja sie pozostaniu w drugiej lidze: patrz Widzew. a co do wypowiedzi w stylu: Rudy zwolnil Tochela, to darujcie sobie - to byla decyzja Wlocha, ktora podjal sam, i Rudego z pewnoscia nie pytal o pozwolenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników