Kto po Tochelu? Kto trenerem ZAGŁĘBIA?

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-04-02, 10:00 pm

Powstrzymując emocje z trudem ale.
Jacy trenerzy obecnie na rynku daja gwarancję awansu w tym sezonie oprócz KRZYSZTOFA TOCHELA ?
Przemek26

Postprzez PREDATOR 2006-04-02, 10:05 pm

A może zróbmy jakiś protest typu 0 flag i skandowanie " Krzysiu Tochel Krzysiu" ??
W końcu i ten Klub i My kibice zawdzięczamy mu wiele.
Raczej nic to nie da, ale niech widzi, że jesteśmy z Nim.
Gdy wygrywaliśmy, awansowaliśmy wshyscy głośno skadowali jego imie i nazwisko, więc teraz tym bardziej pokażmy mu, że nie jest sam, że jesteśmy z Nim i niech widzi Nasza Wdzięczność za te Wszystkie lata !!

Może jednak taki protest dałby cos zamaist flag transparenty i
" Krzysiu Tochel Krzysiu" zamiast dopingu.
Nie ma co kombinować, kto będzie następny, bo kto by to nie był to nie będzie potrafił tak jak On tego zespołu poprowadzić.
Na meczu ze Sląskiem bedzie sporo ludu więc wtedy pokazmy co myślimy
o zwolnieniu Naszego Trenera.
JESTEśMY MU TO WINNI - WSZYSCY BEZ ZADNYCH WYJATKOW!!!!
PREDATOR

Postprzez michaelus 2006-04-02, 10:17 pm

michaelus

Postprzez Darian 2006-04-02, 10:40 pm

Normalnie jestem w szoku!Dopiero co wróciłem z Placu Papieskiego,a tu takie totalne zaskoczenie tym newsem :shock: .Ja nie wiem jak to jest możliwe że w taki sposób można wyrzucać,tak zasłużonego dla naszego zespołu trenera :evil:.To jest istna paranoja aby wyrzucać trenera po 2 meczach,bo któś założył jakieś idiotyczne założenie że musi być 4 pkt. w 2 meczach!!!Przecież w żadnym normalnym klubie sie tak nie robi!Popatrzmy zresztą niedaleko na Cracovie,co sie tam stało?Wyrzucili Stawowego i co?I Cracovia dostaje tęgie baty.Czy tą samą drogą ma iść nasza drużyna :!: :?: Otóż nie :!:

Dlatego apeluje do wszystkich kibiców o akcje,której celem ma być powrót na stanowisko trenera Zagłębia Krzysztofa Tochela.Bo inaczej ten sezon zostanie zupełnie stracony,przez 2 niepoważnych ludzi(nie będe wymieniał tu nazwisk bo każdy powinien wiedzieć o kogo chodzi!)

"Nie chcemy innego frajera, zostawcie Tochela" :!: :!: :!:
Darian

Postprzez molicha 2006-04-02, 10:46 pm

Podobają mi się stwierdzenia ze jednak to nie sam Krzysztof zawinił >
on teraz i tak wezmie na siebie wszystko może kiedyś walnie NA OJCA DYREKTORA ALE TAK NA PRAWDę PO CO MU TO ! To on okaże się konfliktowy a wiemy ze zarządy nie lubią takich ludzi ( jak zresztą nigdzie w pracy ) Czy wyjsciem jest ze moga wstawić się za nim zawodnicy ? Przecież wiadomo że NOWY I TAK NAS NIE ZAPEWNI O AWANSIE .
ON JEST NASZ ! bYł TU z nami od V ligi wie o tym klubie wszystko.
KRóTKI był krótko INNI TEż POMIMO żE BYLI NASI ---PANOWIE S.D.B
POZWOLILI NAM SPAść a tu 2 mecze i WYPAD. CHOLERA JASNA A MOZE BY TAK WSZYSTKO ZNóW ZWALIć NA Tą ZIMę ja też jak bym czekał na pierwszy mecz tyle czasu i musiał bym sie męczyć na tylu zgrupowanich
TO BYM SIę PRZEGRZAł JAK MłYNEK DO KAWY I NIE CHCIAł BYM MIELIć.
molicha

Postprzez BORUSSIA 2006-04-02, 11:09 pm

...
Ostatnio edytowano 2006-04-21, 6:13 pm przez BORUSSIA, łącznie edytowano 1 raz
BORUSSIA

Postprzez PREDATOR 2006-04-02, 11:11 pm

Robmy jakas akcje -transparenty spiew poki nie jest zapozno by chyba nikt nie chce spiewac jak kiedys, na ostatnim meczu z Lechem
" Bójcie się chamy do 3 ligi wracamy":(
Krew mnie zaraz zaleje:(
A odnośnie traktowania zasłuzonych ludzi.....
Baczyński i chyba tyle wystarczy, bo każdy wie jak go potraktowano po tym,
co dla Zagłębia zrobił.
A co R zrobił??
Eh co z tego, że nie zdobył 4punktow a na jesieni nie wygrał 4 ost meczy?
A sezon wczesniej jak było po jesieni, a jak sie skończyło?:)
Panowie cos trzeba zrobic, bo tak nie może być!!:(
PREDATOR

Postprzez PawełK 2006-04-03, 6:08 am

Darian napisał(a):"Nie chcemy innego frajera, zostawcie Tochela" :!: :!: :!:

Nie to że sie chce do Ciebie o coś przyjebać ale przeczytaj to kilka razy na głos i chwilke pomyśl, rozumiem, że intencje miałeś dobre i chciałeś rym zachować ale nie uważam, że K. Tochel jest frajerem... :roll:
PawełK
pyszałek

Postprzez Sir 2006-04-03, 8:36 am

Do REDAKCJI..o poprawienie artykulu co znajduje sie na stronie glownej!

a mianowicie :

" Cztery mecze z rzędu bez punktu i niewypełnienie przez Tochela ultimatum postawionego przez prezesa Motto byłyby wystarczającym usprawiedliwieniem dla podziękowania szkoleniowcowi za usługi "

To robi roznice. :D
Sir

Postprzez YOOSHKY 2006-04-03, 9:58 am

SPORT 03.04.2006
Obrazek
YOOSHKY

Postprzez krzysztof 2006-04-03, 10:40 am

Dziennik Zachodni napisał(a):Po kompromitującej porażce z Lechią Gdańsk (0:2) zwolniony został trener Zagłębia Sosnowiec Krzysztof Tochel. Na razie nie wiadomo, kto będzie jego następcą. W niełaskę popadł także asystent Tochela - Bogdan Pikuta. Poniedziałkowy trening poprowadzi kierownik drużyny Waldemar Włoskowicz.

- Słowo zwolniony jest nie na miejscu. Prezes Giancarlo Motto podjął decyzję o odsunięciu Krzysztofa Tochela od pierwszego zespołu. W poniedziałek prezes przyjedzie do Sosnowca. Do tego czasu nie zapadnie żadna inna decyzja w sprawie szkoleniowca - powiedział Wojciech Rudy, dyrektor klubu, który został upoważniony do konsultacji w tej sprawie.

Według nieoficjalnych źródeł dyrektor Rudy rozmawiał już z Markiem Motyką, ale ten odmówił, argumentując, że do końca sezonu wiąże go umowa z Górnikiem Zabrze. Następni na liście są Janusz Białek (ostatnio Heko Czermno) i Wojciech Stawowy (wybierze raczej staż do Anglii), który pracował z Cracovią tylko trochę krócej, niżTochel w Zagłębiu.

- Obecnie nie ma trenera, który przebiłby mnie stażem w jednym klubie - powiedział Tochel, który został szkoleniowcem Zagłębia 1 lipca 2002 roku, a rok później wprowadził drużynę do II ligi. W sumie jednak, jak sam policzył, jest związany z sosnowieckim klubem jako trener 8 lat i 8 miesięcy.

- Każdy trener pracuje na minie, więc każdy z nas musi się spodziewać zwolnienia. Nawet w swoim własnym klubie. Na pewno jest mi żal, że nie mogę dalej pracować z drużyną, ale rozumiem także prezesa, który płaci i wymaga wyników. W tej chwili nie mogę powiedzieć, co będę robił dalej. Kiedy rozstałem się z KSZO Ostrowiec okrzyknięto mnie kłamcą, bo zapowiedziałem, że odpocznę parę miesięcy, a już po tygodniu dostałem ofertę od GKS-u Bełchatów i ją przyjąłem - skwitował trener Tochel.
krzysztof

Postprzez Darian 2006-04-03, 10:58 am

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):
Darian napisał(a):"Nie chcemy innego frajera, zostawcie Tochela" :!: :!: :!:

Nie to że sie chce do Ciebie o coś przyjebać ale przeczytaj to kilka razy na głos i chwilke pomyśl, rozumiem, że intencje miałeś dobre i chciałeś rym zachować ale nie uważam, że K. Tochel jest frajerem... :roll:

Masz racje Paweł.A to stwierdzenie nie ja wymyślałem,tylko kibice KSZO i umieszczone to było na portalu tej żydowskiej gazety(gw).A pisałem szybko i skopiąwałem to,bez żadnego namysłu wiec działałem instyktownie.

POZDRO
Darian

TRENER

Postprzez cezaros 2006-04-03, 11:27 am

ja widziałbym na stanowisku trenera kierownika "jakiejś" biedronki dał by czadu piłkarzą ( w tym wypadku mozemy ich tak nazywać tylko z grzeczności). Terapia wstrząsowa uzyskała by moze efekt.
cezaros

Postprzez Diouf39 2006-04-03, 11:44 am

Mnie się wydaje, że my kibice musimy coś z zaistniałym faktem zrobić. Dadzą nam jakiegoś trenera paściarza, któremu nie zależy na Zagłębiu i spuści nas do III ligi. Już najwyższy czas usunąć pana "R" i postarać się żeby KT został na swoim stanowisku (jest tylko odsunięty od pracy z pierwszym zespołem).
A prezesem powinien zostać p. Leszek Baczyński. (żeby tylko się zgodził).
Tylko Stawowy i Bobo się nadają ,ale Italiano na nich euro nie wyłoży.
Diouf39

Postprzez wishmaster 2006-04-03, 11:59 am

wedlug mnie zmiana trenera byla niepotrzebna Krzysztof Tochel jest najlepszym trenerem dla Zaglebia!!! A panowie prezesi powinni miec wiecej zaufania mimo wszystko
wishmaster

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna