przez rados 2003-08-14, 10:27 am
Wisła jeszcze szanse na awans ,przynajmniej teoretyczne,ma.Trzeba tylko zagrać o 200% lepiej niż wczoraj.Ale pozostaje pytanie,czy w tym składzie polski zespół jest w stanie wygrać 2-0 ?Wg mnie z graczami pokroju Brasilii czy Patera jest to niemożliwe.Jeśli chcą awansować to po prostu muszą się przeprosić z Uche(choć wiem że to jest raczej nierealne) bo ten koles to jest naprawde dobry technik i mógłby bardzo dużo wnieść.
Do Wojtka:nie ma się z czego cieszyć że mistrz Polski dał wczoraj dupy,bo za każdy mecz w europejskich pucharach są jakieś punkty do rankingu UEFA i jesli nasze eksportowe drużyny coś osiągną w tegorocznych rozgrywkach o europejskie puchary(szczególnie mam tu na mysli Wisłę), to jest duża szansa że w przyszłym roku mistrz Polski ,którym mam nadzieje będzie Legia,swoją przygodę będzie rozpoczynał od 3 rundy kwalifikacyjnej do Ligi Mistrzów(czyli będzie zespołem rozastawionym,co mniej więcej znaczy tyle że nie spotyka na swej drodze zespołów pokroju Barcelony,Lazio itp) ,co daje oczywiście większe szanse na awans do Champions League.
Wniosek:trzeba trzymać kciuki za naszych reprezentantów w pucharach.(no może z wyjątkiem Dospelu,dla którego ja osobiście nie zrobię wyjątku i chciałbym żeby Macedończycy skopali im dupy.)
Pozdro