Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
WOJTEK napisał(a):To kolega nie widzi 6 na rękawku grajka ????????????? :shock: :shock: :shock:BrzydaL napisał(a):jeszcze nr 6 pierdolnijcie barany.
Blajpios napisał(a):Tak jak przeglądam ten wątek i zauważam zaangażowanie i pasję Twórców propozycji, to dochodzę do powyższego właśnie pytania. Czy tylko jeden herb Sosnowca? Niestety, sprawa logo całego Zagłębia Dąbrowskiego jakoś "utknęła", nie tylko że nie zyskała przedstawiona propozycja powszechnej zgody, to jeszcze rzeczywiście trudno uznać ją za dopracowaną. Choć najbardziej mogłoby rozwiązywać sprawę takie logo. Jeżeli jednak nie - to może w dolnym pasie herby poszczególnych miast, dodawane zresztą w miarę jak konsolidacja "Wielkiego Zagłębia" pogłębiałaby się ogarniając cały ten region, który dopiero ma szanse zaistnieć jako wciąż realny okręg na skalę ogólnopolską (aż poza Zawiercie, Olkusz i Jaworzno, że się przypomnę, gdzie oczywiście na razie najbardziej takie poczucie zagłębiowskie, choć za słabe, widać na przestrzeni Sosnowiec, Będzin, Czeladź, Dąbrowa i okoilice).
Kolego Anonimie. Nie wiem do kogo piszesz ale jako jeden z pilnujących tu porządku odpowiadam: jesli masz ochotę komuś coś nawtykać to zrób to chociaż pod własnym nikiem. To raz. Dwa to co ma znajomość hokeja do flagi ?? Jeśli Tobie się ona podoba to ją zrób, ale nie chwal się nią wokoło i nie usiłuj przekonać każdego człowieka, że jest ona fajna. Mój i swój pogląd na temat tego dzieła wyraził Greg. A kto jak kto ale on to się zna na projektowaniu i tego typu bajerach. A teraz trzy : jeśli dalej będziesz kogoś obrażał to sobie nie myśl, że nie ma na Ciebie rady. Zablokuje Ci się IP i już nic tu nie napiszesz. To taka rada na przyszłość.Anonymous napisał(a):To k***a zrób lepszą a i jakie sprzeczne daty to jest data powstania hokeja w Sosnowcu a co do loga to piłkarskie ile ma lat 11 i jest kontynuacją tamtego Zagłębia tak samo jest z hokejem
A co do hasłą " Żywa Legenda " mnie osobiście się bardzo podoba bo to co robiło hokejowe Zagłębie w latach 80 to jest legenda i chyba jedynym klubem który doszedł tak daleko w europejskich pucharach hokeja wiec k***a pomyśl co piszesz bo na hokeju to się raczej nie znasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników