Szczakowianka w II lidze!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-08-08, 7:36 pm

ktoś napisał(a):Bo wy macie stadion na druga czy pierwszą ligę? jaja sobie robicie z czym wy do ludzi bo według mnie to tylko z waszą historią i z niczym innym no i z kibicami bo organizacyjnie to tyły .Siedząc na dolnych krzesełkach c*** widać co się dzieje na murawie no i ten odur kiełbasek nie wspominając o drugiej stronie jedna ruina i wy dostaliśćie licencję i ciekawe ile kosztowało????????????. I na koniec życzę mimo dość wsporych wzmocniej kolejnego sezonu w 3 lidze bo tu wasze miejsce na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A SKĄD WIESZ CO U NAS WIDAĆ?BYŁEŚ?CZY TATA CI POWIEDZIAŁ?A MOZE OPOWIESZ COŚ WASZYM STADIONIE???BO O ILE PAMIETAM TO GRALIŚCIE NA STADIONIE VICTORII.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Franz 2003-08-08, 9:05 pm

NO nie buraku wy to macie piękny stadion, który znajduje sie w Szczakowej. Nie wiem po co budować stadion narodowy jak reprezentacja moze grać tam. Jesteś koleś śmieszny lepiej sie nie odzywaj bo gadasz same głupoty :evil:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Wally 2003-08-08, 9:11 pm

Te szczakowa nie rozbrajaj mnie!!!Jak do was pojechalem na mecz, to na garażu stałem,zeby móc w ogóle mecz obejrzec,więc siedź xicho!! Co ty wiesz o naszym stadionie,jak w meczu w Sosnowcu było wasze 0!!!!! My mamy grać w 3,a wy w 1??:D A kto przegral 5:1?? Szczakowa czy Zagłębie?? I tak zaraz spadniecie,ale bym lał jakbyscie sezon skonczyli z ujemną iloscią punktów :lol:
Wally

Postprzez fabian 2003-08-09, 12:17 am

kazdy widzi jaka godzina. ch.... im w pupa
fabian

Postprzez Albion 2003-08-09, 1:03 am

Ze niby co? "Organizacyjnie tyły? jak napisał fan szczakurwianki.
Chyba ma racje bo ich prezes "organizacyjnie" jest nie do wyjebania, afera goni afere
Albion

szczakowianka w 2 lidze

Postprzez zgredos 2003-08-09, 11:25 am

Szczakowiance należy się 1 liga m.in. za wspaniały kompleks sportowy w szczakowej, piękny duży stadion, sauna, basen, restauracje, parkingi itp. Drugim powodem są wspaniali kibice, któży na mecze chodzą za ręke z policją żeby znowu żli kibice mi flag nie zabrali.
zgredos

Re: szczakowianka w 2 lidze

Postprzez robsec 2003-08-09, 11:34 am

zgredos napisał(a):Szczakowiance należy się 1 liga m.in. za wspaniały kompleks sportowy w szczakowej, piękny duży stadion, sauna, basen, restauracje, parkingi itp. Drugim powodem są wspaniali kibice, któży na mecze chodzą za ręke z policją żeby znowu żli kibice mi flag nie zabrali.
ZA to wszystko co tu napisałeś twierdze że należy im sie tytuł MISTRZA POLSKI.
robsec
erotoman

szczakowianka w 2 lidze

Postprzez zgredos 2003-08-09, 1:35 pm

Zapomniałem dodać że obecnie nowo budowany stadion Wembley jest wzorowany na obiekcie szczakowianki. Doskonała widoczność z każdego miejsca, loża dla vip-ów i dziennikarzy.
Uważam, że wiejskie kluby typu Amica,Groclin,Łączna,Szczakowa nie powinny grać wyżej niż 3 liga. A szczakowa z jej wiernymi kibicami nawet w 5 lidze.
zgredos

Postprzez Włochaty 2003-08-10, 2:17 pm

Napiszę tutaj tylko jedno słowo określające mój stosunek do tak wspaniałego klubu jakim jest Szczakowianka-FRAJERZY :!: :!: :!:
Włochaty

Postprzez Gość 2003-08-18, 6:24 pm

Srakowianka znów kupuje. Tym razem sędziowie wygrali dla niej mecz w Bełchatowie. Bramka ze spalonego i nie podyktowany rzut karny dla GKS-u. Co gorsze nawet się z tym nie kryli. Serwisy informacyjne podały że w szatni sędziów przed meczem był działasz Szczochów a po meczu trener Mikulski. Podobno tylko był tam podziękować za sędziowanie. Jestem jednak ciekaw czy było to słowne "dziękuję", czy może "dziękuję" w kopercie.
Kiedy oni skończą z tymi aferami????
Szczakurwianka nawet w B Klasie nie powinna występować.
Gość

Postprzez fabian 2003-08-18, 7:15 pm

Morpheus, ja tez ich nie lubie, ale nawet w Szczakowej sa jakies granice chamstwa, wiec nie sadze, zeby cos kupili. Sami wiecie jacy sa sedziowie w drugiej lidze.
fabian

Postprzez Cygan 2003-08-18, 8:40 pm

fabian napisał(a):Morpheus, ja tez ich nie lubie, ale nawet w Szczakowej sa jakies granice chamstwa, wiec nie sadze, zeby cos kupili. Sami wiecie jacy sa sedziowie w drugiej lidze.

Fabian, powiem tak: nie ma tam granic chamstwa, co dobitnie widzieliśmy w wynikłych aferach: Rasić, Schmucker, kupno meczu ze Świtem itp... , lecz także nie sądzę, żeby w tym meczu maczali palce; tak w 2 jak i w 1, czy też w 3, 4.. itd w mniejszym bądź w większym stopniu sędziowie kręcą. Mój znajomy, sędzia, mawia tak: mecz jak mecz, byle kaska sie zgadzała... Narazie sędziuje on niższe ligi (do 4 włącznie), lecz jeśli każdy z nich tak podchodzi do tematu, a z tego co mówi tak jest, to... po ch.. chodzić na z góry ułozone mecze? Człowiekowi od razu piłki sie odechciewa, słysząc takie rzeczy, ale zawsze idzie na stadion z nadzieją, że "gra jest fair" i że Nasi wygrają po dobrej walce...

Ok., miało być stricte o Szczochowej: tego małomiejskiego klubiku nienawidzę jak mało którego, a widząc Fudałę - nóż mi się w kieszeni otwiera! Pieprzony złodziej odprowadził kasę z PKM (samemu wystawiając i samemu podpisując faktury (sic!)) i narazie prokuratura gościa nie rusza?! Cosik mi tu nie pasuje...

Ps: Wspomnę słowa Fudały, które ukazały się w tygodniku "Piłka Nożna": (redaktor): czy to prawda, że Pan, będąc prezesem Szczakowianki, zatrudniał w PKM czterech piłkarzy Szczakowianki? (Fudała): panie redaktorze, ... przecież to było tak dawno,... po co do tego wracać... BEZ KOMENTARZA
Cygan

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna