Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SORKI ZA LITERÓWKI. JĘZYK POLSKI NIGDY NIE BYŁ MOIM ULUBIONYM PRZEDMIOTEM. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM!Przemek26 napisał(a):Teraz tak się jeszcze raz wczytałem w ten tekst. : Potwierdzamy wczorajsze doniesienia z "Gazety Wyborczej" o odejściu naszego barmkarza."
Czy to zwykłe przejęzyczenie czy jakaś Adama czy jest coś w tym z prawdy.
rossoneri napisał(a):wreszcie jakas dobra informacja bo chociaz nie umiemy sie wzmocnic to chociaz pozbedziemy sie oslabienia
olo69 napisał(a):szkoda, że Bęben odchodzi, dobrze pamietam jak jego ojciec krzyczał "moja" (słychać było chyba w Piaście :wink:) i jak później Marcin poczatkowo na zmianę z ojcem stawał w bramce Zagłębia w niższych ligach. W tym najtrudniejszym okresie dla Zagłębia, a chyba najlepszym pod wzgledem kibicowania wybronił nam bardzo dużo meczów i niejednokrotnie zostawał bohaterem meczu, po jego odejściu nie ze swojej winy z Zagłębia cały czas miałem nadzieje, że wróci bo takiego bramkarza (i jednocześnie kibica Zagłębia) nam brakowało.
Niestety po powrocie pomimo wystepów w 1 lidze wydaje mi się, że bronił gorzej niz kiedyś, jednak mimo to uważam, że jego odejście to duze osłabienie Zagłębia (chyba musiał nieźle nawywijać?)
Marcin - zawsze miałem nadzeję, że popdobnie jak ojciec zostaniesz symbolem Zagłębia życzę Ci powodzenia w dalszej karierze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom