Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Degland 2006-02-17, 10:02 am

Marcin dzięki wielkie!
Degland

Postprzez Przemek26 2006-02-17, 10:06 am

Atmosfera atmosferą ale trzeba było chociaż na nim zarobić na komplet piłek. A teraz zostajemy z 2 bramkarzami. Robert będzie grał w każdym meczu o zwycięstwo byle jego szczęście go nie opuściło, bo faktycznie ma je spore.
Przemek26

Postprzez mały 2006-02-17, 10:27 am

Chodzi mi ogólnie o to nie wnikając w szczegóły , że większość spraw w klubie załatwiana jest w conajmniej dziwny sposób , a przynajmniej niezrozumiały dla mnie. :shock:
mały

Postprzez SCORPARO 2006-02-17, 10:37 am

...jeżeli ktoś pamięta "bramkarza" Kurdziela, to wie, że dawaliśmy rade z Kurdzielem (bez Bebna) - wiec dlaczego nie nmielibyśmy dać rady z R.Piętka jako 1 bramkarzem ?? Przecież prezentuje umiejętności duuużo większe niż Kurdziel! (pomomo tego że szczęscia też troche ma).
Sadze że Chłopak z meczu na mecz ogra się, i bedzie sie prezentował conajmniej tak jak na jesien, w rozegranych przez siebie bardzo dobrych spotkaniach.
Zreszta dał już próbkę swoich umiejętności w niejednym meczu (nie twierdzę że jest bez wpadek - ale mam wrażenie że mial ich duuuuzo mniej niz M.Beben - pomimo mniejszej ilości rozegranych spotkań jako pierwszy bramkarz - jedno co mi utkwiło w pamięci : R.Piętka gra na całym polu karnym - nie tylko na lini ...)
SCORPARO

Postprzez Przemek26 2006-02-17, 11:31 am

Teraz tak się jeszcze raz wczytałem w ten tekst. : Potwierdzamy wczorajsze doniesienia z "Gazety Wyborczej" o odejściu naszego barmkarza."
Czy to zwykłe przejęzyczenie czy jakaś Adama czy jest coś w tym z prawdy.
Przemek26

Postprzez adas 2006-02-17, 11:48 am

Przemek26 napisał(a):Teraz tak się jeszcze raz wczytałem w ten tekst. : Potwierdzamy wczorajsze doniesienia z "Gazety Wyborczej" o odejściu naszego barmkarza."
Czy to zwykłe przejęzyczenie czy jakaś Adama czy jest coś w tym z prawdy.
SORKI ZA LITERÓWKI. JĘZYK POLSKI NIGDY NIE BYŁ MOIM ULUBIONYM PRZEDMIOTEM. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM!
adas

Postprzez asdf 2006-02-17, 11:53 am

Powodzenia Marcin. Zawsze przywitam cie na Ludowym brawami
asdf

Postprzez mike79 2006-02-17, 11:55 am

Jeśli Robert P. nabierze pewności i zdecydowania w grze, no i przede wszystkim zdecydowanie poprawi grę na przedpolu TO BĘDZIE Z NIEGO "B"ramkarz. Jeśli jednak jego interwencje w polu karnym(nie na linii) będą niepewne i mało zdecydowane(tak jak było jesienią) to będziemy mieli tylko "b"ramkarza.
Marcinowi WIELKIE DZIĘKI !! ale od jakiegoś czasu to była równia pochyła w dół...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-02-17, 12:16 pm

Jeszcze dwa slowa na temat odejscia bramkarza, po odejsciu z zaprzyjaznionej Legii bramkarza BORUCA do Szkocji - kibice
mysleli iz nastepca mlodziutki Fabianski nie da rady w I lidze.
Nie bede komentowal poniewaz wszyscy wiemy jak pozytywny jest
ten komentarz, powiem wiecej gdybym Ja byl trenerem Janasem to
napewno zabralbym tego MALOLATA na MISTRZOSTWA SWIATA
DO NIEMIEC w miejsce DUDKA.To bylaby korzysc dla Polskiego Footbalu
Przeczytalem dopiero teraz iz Pan Marcin odchodzi za porozumieniem
stron. Ale JAJA JAK BERETY - ciekawi mnie czy osoba odpowiedzialna za
transfery pokryje straty zwiazane z transferem Pana Marcina, to tylko u nas robi sie takie interesy. Stawiajmy na mlodych bedziemy sie radowac
tak jak Kibice Legii raduja sie z Fabianskiego.Dajmy szanse tym MALOLATOM.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez YOOSHKY 2006-02-17, 12:45 pm

Jak dla mnie spore osłabienie, Pietka jak dla mnie nie pokazal nic szczególnego, nie ma sie czym podniecac, byc moze nie jestem uwaznym obserwatorem bramkarzy. Mialem przyjemnosc stac przy jego bramce podczas meczu PP z Wodzisławiem (thnx Adam), nic specjalnego. Ale to tylko moja niefachowa opinia, wierze w trenera, chyba wie co robi.
YOOSHKY

Postprzez MrCricket 2006-02-17, 3:34 pm

Niby Piętka jest bardziej doświadczony niż ci nowi, ale Piętka nie był ulubieńcem Tochela i nie sądze żeby Bensz i Gąsiński byli sprowadzeni do podawania bidonów. Pamiętajcie o tym.
Bardzo zmartwiła mnie sprawa jednego wolnego miejsca dla juniora. Juniorów mamy tak słabych(może poza Szatanem czy Smarzyńskim), że nie poradziliby sobie w 4 lidze. Myślałem, że będzie to jednak jakiś doświadczony rozgrywający, którego tak rzekomo szukaliśmy. Oznacza to, że znów taktyka będzie opierać się na wykopach przez pół boiska i hura do przodu. Nie podoba mi się to :(
MrCricket

Postprzez olo69 2006-02-17, 4:36 pm

szkoda, że Bęben odchodzi, dobrze pamietam jak jego ojciec krzyczał "moja" (słychać było chyba w Piaście :wink:) i jak później Marcin poczatkowo na zmianę z ojcem stawał w bramce Zagłębia w niższych ligach. W tym najtrudniejszym okresie dla Zagłębia, a chyba najlepszym pod wzgledem kibicowania wybronił nam bardzo dużo meczów i niejednokrotnie zostawał bohaterem meczu, po jego odejściu nie ze swojej winy z Zagłębia cały czas miałem nadzieje, że wróci bo takiego bramkarza (i jednocześnie kibica Zagłębia) nam brakowało.
Niestety po powrocie pomimo wystepów w 1 lidze wydaje mi się, że bronił gorzej niz kiedyś, jednak mimo to uważam, że jego odejście to duze osłabienie Zagłębia (chyba musiał nieźle nawywijać?)
Marcin - zawsze miałem nadzeję, że popdobnie jak ojciec zostaniesz symbolem Zagłębia życzę Ci powodzenia w dalszej karierze.
olo69

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-02-17, 4:56 pm

Na Forum CKS-u chca Bebna brac do siebie :lol:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez maras24 2006-02-17, 4:59 pm

rossoneri napisał(a):wreszcie jakas dobra informacja bo chociaz nie umiemy sie wzmocnic to chociaz pozbedziemy sie oslabienia

Zgadzam się w 100% 2 razy więcej szmaciarskich bramek niż udanych interwencji.Marcin to nie Marek ojcu nie dorósł do pięt dobrze sie stało że odchodzi.Pietka jest dla mnie dużo lepszym bramkarzem i na pewno ma dużo większe ambicje niż Bęben.
maras24

Postprzez Leyton 2006-02-17, 6:17 pm

olo69 napisał(a):szkoda, że Bęben odchodzi, dobrze pamietam jak jego ojciec krzyczał "moja" (słychać było chyba w Piaście :wink:) i jak później Marcin poczatkowo na zmianę z ojcem stawał w bramce Zagłębia w niższych ligach. W tym najtrudniejszym okresie dla Zagłębia, a chyba najlepszym pod wzgledem kibicowania wybronił nam bardzo dużo meczów i niejednokrotnie zostawał bohaterem meczu, po jego odejściu nie ze swojej winy z Zagłębia cały czas miałem nadzieje, że wróci bo takiego bramkarza (i jednocześnie kibica Zagłębia) nam brakowało.
Niestety po powrocie pomimo wystepów w 1 lidze wydaje mi się, że bronił gorzej niz kiedyś, jednak mimo to uważam, że jego odejście to duze osłabienie Zagłębia (chyba musiał nieźle nawywijać?)
Marcin - zawsze miałem nadzeję, że popdobnie jak ojciec zostaniesz symbolem Zagłębia życzę Ci powodzenia w dalszej karierze.

Uprzedziłeś mnie i napisałeś o Marcinie tak, że ja nie mam już nic do dodania. Nie będę się zatem powtarzał. W 100% identyfikuję się z Twoimi slowami.
Powodzenia Marcin !!!
Leyton

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna