GrzegorzBorowiecki napisał(a):jak przyjada kibice Ruchu chcesz ich zwyzywac, obrzucac kamieniami i wywiesic transparent wy********* .... Twoj wybor - mi chodzi zeby dopingowac swoj zespol - zreszta jak nie wiesz jak dopingowac zajrzyj na strone piknikow - jesli wolisz pierwsza opcja to niestety kibice beda sie palic w swoim malym i coraz mniejszym piekielku .... ja tego nie chce - i mam odwage sie pod tym podpisac -
pewnie i tak bdzie jak zwykle - jesli chodzi o kibicow z Chorzowa to ja Ci przypomnam msze w Chorzowie po smierci Ojca Swietego - tam padaly hasla o ktorych mowiles - pozniej mecz z Jaga i czar prysl - dopoki takie rzeczy sie beda zdarzaly to wladze beda nas zbywac obietnicami - pewnie mozna powiedziec zdarza sie i media wyolbrzymily - jednak uwazam ze jesli maja sie wladze liczyc z kibicami to nie moze sie zdarzac - wladzom tez sie zdarza myslec o kibicach przed wyborami !! :-)
Pozdrawiam
Co do mszy w Chorzowie - nikt nie mówił ,że nas kocha i my nie mówilismy,że ich kochamy.( skąd wiem, bo tam byłem cały w barwach ZS). Wymysły gazet i pier... redaktorów, którzy chcieli i dalej chcą wpływać na nasze zachowanie.
A co do tych burd, jakoś w Łodzi ( ŁKS i Widzew) nie przeszkadza im by były dalsze prace remontowe na stadionie lub szukanie nowych sponsorów, reklamowanie klubu.
Jedźmy dalej Korona Kielce, nowy stadion a kibole nie nawidzą murzynka, dalej może Craxa, Wisła itd
Prawda jest taka,że zamieszki są i zawsze będą ( mogę dać przykład z lig zachodniej Europy) więc nie usprawiedliwiaj Elity UM Sosnowiec,że gówno robi wokół stadionu dlatego bo kibice są bee.
Pierd....lisz - bez obrazy!