twari napisał(a):
A troche bardziej powaznie - skoro mowi ze robi to dla klubu to niech to w ten sposob udowodni - niech usiadzie do rozmow i niech przyczyni sie do tego czego pragna kibice.
Tylko niech go ktos zaprosi do tych rozmow :)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
twari napisał(a):
A troche bardziej powaznie - skoro mowi ze robi to dla klubu to niech to w ten sposob udowodni - niech usiadzie do rozmow i niech przyczyni sie do tego czego pragna kibice.
^m@rcin^ napisał(a):Tylko niech go ktos zaprosi do tych rozmow :)
ASTER napisał(a):twari :roll: co ty pierdolisz? Z tego co wiem to Darek chce udostępnić herb. A,że ma patent na to i z tego żyje i żył to jego sprawa.
Inne rozwiązanie : niech klub da mu stałą pracę i pensję. A on może sprzedawać pamiątki ZS tak jak do tej pory ale zysk ze sprzedaży dla klubu. Ja tak sugeruje - oczywiście i tak Darek zrobi jak uważa.
Ważne, że chce udostępnić herb a to ważne.
pozdro
RaRy napisał(a):Nie wiem czy, sie spodonba wam moje zdanie , ale Darek "opiekował" sie tym herbem od lat 90 , wiec nalezy mu sie produkcja gadzetów , bo jak by szanowni koledzy nie wiedzieli on w ten sposób utrzymywał i utrzymuje swoja rodzine, wystarczy ze zadarmo chce oddac znak klubowi zeby grajki mogli go repreentwac na swojej piersi, a co do martekingu który prowadził by klub , to mieli bysmy , jeden wzór szalikówi kalendarza na rok, wiec lepiej niech sie zajmuje tym rzemiosłem osoba która to robi od lat .
moze zajebiscie zle stylistycznie to napisałem ale wpływ %
Krawiec napisał(a):RaRy napisał(a):Nie wiem czy, sie spodonba wam moje zdanie , ale Darek "opiekował" sie tym herbem od lat 90 , wiec nalezy mu sie produkcja gadzetów , bo jak by szanowni koledzy nie wiedzieli on w ten sposób utrzymywał i utrzymuje swoja rodzine, wystarczy ze zadarmo chce oddac znak klubowi zeby grajki mogli go repreentwac na swojej piersi, a co do martekingu który prowadził by klub , to mieli bysmy , jeden wzór szalikówi kalendarza na rok, wiec lepiej niech sie zajmuje tym rzemiosłem osoba która to robi od lat .
moze zajebiscie zle stylistycznie to napisałem ale wpływ %
Rary oczywiście masz rację, Darkowi się należy i powinien żyć ze sprzedaży gadżetów nawet lepiej niż żyje do tej pory. Z tym, że być może na tej operacji dało by się ugrać więcej dla niego, a zarazem klub i kibice byliby z tego rozwiązania zadowoleni - i wcele nie myślę o odsprzedaży herbu.
RaRy napisał(a):Wiec w takiej sytuacji to Tylko Darek musi dojsc do porozumienia z zarządem, a "my" mozemy sobie gadać o dupach marynach, bo na decyzje Darka nikt z nas nie bedzie miał zadnego wpływu.
twari napisał(a):RaRy napisał(a):Wiec w takiej sytuacji to Tylko Darek musi dojsc do porozumienia z zarządem, a "my" mozemy sobie gadać o dupach marynach, bo na decyzje Darka nikt z nas nie bedzie miał zadnego wpływu.
I w tym sęk! Mozemy wywierac nacisk na zarzad klubu a na Darka jakos nie.. :roll: Typowe podejscie... Darek moze zadac czego chce. Klub - NIE!
RaRy napisał(a):Klub niech sobie zarabia, na wypuszczonej jednej bezsensownej serii szalika , a Darek niech kupi sobie trąbke i niech idzie zarabiać pod przejscie :roll:
twari napisał(a):RaRy napisał(a):Klub niech sobie zarabia, na wypuszczonej jednej bezsensownej serii szalika , a Darek niech kupi sobie trąbke i niech idzie zarabiać pod przejscie :roll:
yyy... ale o czym Ty mowisz?
Czy ja mowie ze Darek powinien przestac sprzedawac pamiatki?? Nie. Chodzi mi tylko o to ze JESLI klub powie ze zgodzi sie na powrot do herbu np pod warunkiem ze klub stanie sie WSPOLWLASCICIELEM herbu to nalezaloby nacisnac na niego by sie na to zgodzil. Bo to nie znaczy ze on straci mozliwosc produkowania pamiatek.
Dobra - poczekajmy az dojdzie do rozmow. Pogadamy jak juz bedzie za pozno.
zuzia_xx napisał(a):..."ale pomijając fak że "gówno wiesz i pierdolisz jak posrany" , to wszystko co piszesz jest jakieś od rzeczy ...
zuzia_xx napisał(a):"gówno wiesz i pierdolisz jak posrany"
...zastanów sie 2 razy zanim coś skrobniesz, bo nie czytamy tego tylko my , ale także Darek o którym tu jest mowa (...)
musztra napisał(a):Opanujcie się wszystkim nam przecież zależy na tym herbie a walczycie ze sobą jakby ktoś chciał pozostać przy starym
:!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników