STRONA GŁÓWNA - TEMAT O HERBIE

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-01-24, 10:03 pm

twari napisał(a):
A troche bardziej powaznie - skoro mowi ze robi to dla klubu to niech to w ten sposob udowodni - niech usiadzie do rozmow i niech przyczyni sie do tego czego pragna kibice.

Tylko niech go ktos zaprosi do tych rozmow :)
Ostatnio edytowano 2006-01-25, 9:36 pm przez ^m@rcin^, łącznie edytowano 1 raz
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: !!

Postprzez twari 2006-01-24, 10:28 pm

^m@rcin^ napisał(a):Tylko niech go ktos zaprosi do tych rozmow :)

No a komu na tym zalezy? Przeciez to kibice powinni zaprosic do rozmow i jedna i druga strone! To nam na tym zalezy! I to my powinnismy lobbowac za powrotem herbu na swoje miejsce OBIE strony!! Nacisk powinien isc i na klub i na Darka! Aby i jedna strona i druga czula oddech na plecach. Bo w tym momencie wszyscy glaszczemy Darka a to zle. Zle w swietle dalszej walki o herb bo faworyzujac jedna strone tracimy sile u strony przeciwnej!
Teraz wyglada to tak ze kibice chce powrotu do herbu ktory jest ich wlasnoscia (Darek jest kibicem) i chca na tym zarabiac a klub ma sie ot tak zgodzic na to.
Klub powinien widziec ze nie jestesmy stronniczy! Powinien nas jednoczyc jeden cel bez wzgledu na to kto stoi po danej stronie!
Taka zmiana logo SSA na herb na warunkach Darka nie jest na reke dla klubu, a zapewne warunki klubu nie beda na reke Darkowi i kolo sie zamknie! Chodzi o to by do tego nie dopuscic!! Chodzi o to by wywrzec presje na obu stronach. Ale martwiac sie o zarobki Darka daleko nie zajedziemy... i dzieciom bede opowiadal ze klub z ponad wiekowa tradycja ma pilke w logo bo herb sobie ktos zastrzegl i koniec.

Pamietajcie - po co klub ma zmieniac logo SSA na znak ktory jest wlasnoscia osoby prywatnej?? Nikt przy zdrowych zmyslach sie na to nie zgodzi! To nie jest amatorski klubik!
Cos takiego mozna by uznac za reklame za ktora Darek musialby placic klubowi! Skoro mozna reklamowac cos w nazwie klubu (patrz KKH 100% HORTEX Katowice :D) to czemu nie w logo klubu?

Dlatego uwazam ze w obecnej sytuacji albo zaczniemy naciskac na obie strony albo do konca zycia bedziemy patrzec na pilke z trojkatem na koszulkach pilkarzy.
twari

Postprzez ASTER 2006-01-24, 11:05 pm

twari :roll: co ty pierdolisz? Z tego co wiem to Darek chce udostępnić herb. A,że ma patent na to i z tego żyje i żył to jego sprawa.
Inne rozwiązanie : niech klub da mu stałą pracę i pensję. A on może sprzedawać pamiątki ZS tak jak do tej pory ale zysk ze sprzedaży dla klubu. Ja tak sugeruje - oczywiście i tak Darek zrobi jak uważa.
Ważne, że chce udostępnić herb a to ważne.
pozdro
ASTER

Postprzez RaRy 2006-01-25, 12:51 am

Nie wiem czy, sie spodonba wam moje zdanie , ale Darek "opiekował" sie tym herbem od lat 90 , wiec nalezy mu sie produkcja gadzetów , bo jak by szanowni koledzy nie wiedzieli on w ten sposób utrzymywał i utrzymuje swoja rodzine, wystarczy ze zadarmo chce oddac znak klubowi zeby grajki mogli go repreentwac na swojej piersi, a co do martekingu który prowadził by klub , to mieli bysmy , jeden wzór szalikówi kalendarza na rok, wiec lepiej niech sie zajmuje tym rzemiosłem osoba która to robi od lat .

moze zajebiscie zle stylistycznie to napisałem ale wpływ %
RaRy
Adventure Group

Postprzez twari 2006-01-25, 7:47 am

ASTER napisał(a):twari :roll: co ty pierdolisz? Z tego co wiem to Darek chce udostępnić herb. A,że ma patent na to i z tego żyje i żył to jego sprawa.
Inne rozwiązanie : niech klub da mu stałą pracę i pensję. A on może sprzedawać pamiątki ZS tak jak do tej pory ale zysk ze sprzedaży dla klubu. Ja tak sugeruje - oczywiście i tak Darek zrobi jak uważa.
Ważne, że chce udostępnić herb a to ważne.
pozdro

Jesli wedlug Ciebie to wywstaraczy to fajnie - siedz spokojnie przed kompem i miej nadzieje ze klub z ucalowaniem reki zaakceptuje te zajebiste warunki Darka. Wezmie sobie na swoje logo znak osoby prywatnej i jeszcze za to podziekuje ze moze za darmo promowac czyjs znak.
A jak nie... to zarzad bedzie ***owy, Rudy do **** itd itd.
Tak?
Watpie aby klub zgodzil sie na wykorzystywanie herbu ktory nie jest ich wlasnoscia!! Uwazam ze JEDYNYM sensownym rozwiazaniem jest to by klub stal sie WSPOLWLASCICIELEM herbu. Wtedy nikt Darkowi nie zabroni dalszej produkcji pamiatek!! I niech dalej zyje z tego!! A klub bedzie promowal znak ktory tez jest ich.
Szkoda ze wiekszosc z was widzi jedna strone medalu. I czekacie potem na cud... Obyscie sie nie zdziwili!
twari

Postprzez Krawiec 2006-01-25, 2:13 pm

RaRy napisał(a):Nie wiem czy, sie spodonba wam moje zdanie , ale Darek "opiekował" sie tym herbem od lat 90 , wiec nalezy mu sie produkcja gadzetów , bo jak by szanowni koledzy nie wiedzieli on w ten sposób utrzymywał i utrzymuje swoja rodzine, wystarczy ze zadarmo chce oddac znak klubowi zeby grajki mogli go repreentwac na swojej piersi, a co do martekingu który prowadził by klub , to mieli bysmy , jeden wzór szalikówi kalendarza na rok, wiec lepiej niech sie zajmuje tym rzemiosłem osoba która to robi od lat .

Rary oczywiście masz rację, Darkowi się należy i powinien żyć ze sprzedaży gadżetów nawet lepiej niż żyje do tej pory. Z tym, że być może na tej operacji dało by się ugrać więcej dla niego, a zarazem klub i kibice byliby z tego rozwiązania zadowoleni - i wcele nie myślę o odsprzedaży herbu.
Krawiec

Postprzez RaRy 2006-01-25, 3:10 pm

Krawiec napisał(a):
RaRy napisał(a):Nie wiem czy, sie spodonba wam moje zdanie , ale Darek "opiekował" sie tym herbem od lat 90 , wiec nalezy mu sie produkcja gadzetów , bo jak by szanowni koledzy nie wiedzieli on w ten sposób utrzymywał i utrzymuje swoja rodzine, wystarczy ze zadarmo chce oddac znak klubowi zeby grajki mogli go repreentwac na swojej piersi, a co do martekingu który prowadził by klub , to mieli bysmy , jeden wzór szalikówi kalendarza na rok, wiec lepiej niech sie zajmuje tym rzemiosłem osoba która to robi od lat .

Rary oczywiście masz rację, Darkowi się należy i powinien żyć ze sprzedaży gadżetów nawet lepiej niż żyje do tej pory. Z tym, że być może na tej operacji dało by się ugrać więcej dla niego, a zarazem klub i kibice byliby z tego rozwiązania zadowoleni - i wcele nie myślę o odsprzedaży herbu.

Wiec w takiej sytuacji to Tylko Darek musi dojsc do porozumienia z zarządem, a "my" mozemy sobie gadać o dupach marynach, bo na decyzje Darka nikt z nas nie bedzie miał zadnego wpływu.
RaRy
Adventure Group

Postprzez twari 2006-01-25, 3:50 pm

RaRy napisał(a):Wiec w takiej sytuacji to Tylko Darek musi dojsc do porozumienia z zarządem, a "my" mozemy sobie gadać o dupach marynach, bo na decyzje Darka nikt z nas nie bedzie miał zadnego wpływu.

I w tym sęk! Mozemy wywierac nacisk na zarzad klubu a na Darka jakos nie.. :roll: Typowe podejscie... Darek moze zadac czego chce. Klub - NIE!
twari

Postprzez RaRy 2006-01-25, 4:05 pm

twari napisał(a):
RaRy napisał(a):Wiec w takiej sytuacji to Tylko Darek musi dojsc do porozumienia z zarządem, a "my" mozemy sobie gadać o dupach marynach, bo na decyzje Darka nikt z nas nie bedzie miał zadnego wpływu.

I w tym sęk! Mozemy wywierac nacisk na zarzad klubu a na Darka jakos nie.. :roll: Typowe podejscie... Darek moze zadac czego chce. Klub - NIE!

Klub niech sobie zarabia, na wypuszczonej jednej bezsensownej serii szalika , a Darek niech kupi sobie trąbke i niech idzie zarabiać pod przejscie :roll:
RaRy
Adventure Group

Postprzez twari 2006-01-25, 4:14 pm

RaRy napisał(a):Klub niech sobie zarabia, na wypuszczonej jednej bezsensownej serii szalika , a Darek niech kupi sobie trąbke i niech idzie zarabiać pod przejscie :roll:

yyy... ale o czym Ty mowisz?
Czy ja mowie ze Darek powinien przestac sprzedawac pamiatki?? Nie. Chodzi mi tylko o to ze JESLI klub powie ze zgodzi sie na powrot do herbu np pod warunkiem ze klub stanie sie WSPOLWLASCICIELEM herbu to nalezaloby nacisnac na niego by sie na to zgodzil. Bo to nie znaczy ze on straci mozliwosc produkowania pamiatek.
Dobra - poczekajmy az dojdzie do rozmow. Pogadamy jak juz bedzie za pozno.
twari

Postprzez zuzia_xx 2006-01-25, 8:09 pm

twari napisał(a):
RaRy napisał(a):Klub niech sobie zarabia, na wypuszczonej jednej bezsensownej serii szalika , a Darek niech kupi sobie trąbke i niech idzie zarabiać pod przejscie :roll:

yyy... ale o czym Ty mowisz?
Czy ja mowie ze Darek powinien przestac sprzedawac pamiatki?? Nie. Chodzi mi tylko o to ze JESLI klub powie ze zgodzi sie na powrot do herbu np pod warunkiem ze klub stanie sie WSPOLWLASCICIELEM herbu to nalezaloby nacisnac na niego by sie na to zgodzil. Bo to nie znaczy ze on straci mozliwosc produkowania pamiatek.
Dobra - poczekajmy az dojdzie do rozmow. Pogadamy jak juz bedzie za pozno.

Dobra Twari ale o czym teraz Ty mówisz ?? jakim współwłaścicielem ?? podobnoż klub się na to nie godzi a oddawać znaczek .. śmieszne .. i jaki nacisk nikt nie kładzie nacisku ani na Darka, ani tym bardziej na klub tu nie chodzi o jakąś nietykalność .. Wogóle Darek ostatnio stał się gwiazdą forum :Dale pomijając fak że "gówno wiesz i pierdolisz jak posrany" , to wszystko co piszesz jest jakieś od rzeczy ...zastanów sie 2 razy zanim coś skrobniesz, bo nie czytamy tego tylko my , ale także Darek o którym tu jest mowa, któremu połowa z was "ubliża" sądząc,że chodzi mu o kase.. i prosze Twari nie baw sie w odpisywanie i komentowanie tego co napisałam ;) pozdrawiam
zuzia_xx

Postprzez PawełK 2006-01-25, 8:41 pm

zuzia_xx napisał(a):..."ale pomijając fak że "gówno wiesz i pierdolisz jak posrany" , to wszystko co piszesz jest jakieś od rzeczy ...

Zuzia zluzuj z takimi tekstami nawet jeżeli będziesz je "ubierać" w cudzysłów.
PawełK
pyszałek

Postprzez twari 2006-01-25, 9:04 pm

zuzia_xx napisał(a):"gówno wiesz i pierdolisz jak posrany"

Ulzylas sobie dziewczynko? Mam nadzieje ze tak.
Skoro wiesz wiecej to mnie oswiec! Z checia poslucham.

...zastanów sie 2 razy zanim coś skrobniesz, bo nie czytamy tego tylko my , ale także Darek o którym tu jest mowa (...)

Pokaz mi fragment w ktorym obrazilem Darka. Pokaz mi fragment w ktorym wypowiedzialem sie o nim z wiekszym chamstwem niz Ty o mnie? Bo Tobie wspaniale wychodzi obrazanie innych osob. Patrzac na moje wypowiedzi jestem daleki od osobistych wrzutow pod adresem kogokolwiek.
Natomiast internet jest dla wszystkich i kazdy moze to czytac. I bardzo dobrze ze Darek rowniez to czyta. Pozna przynajmniej moje zdanie.

I tak na przyszlosc - daruj sobie podobne teksty w moim kierunku bo mnie nie interesuje Twoj poziom inteligencji.

Rowniez pozdrawiam!
twari

Postprzez musztra 2006-01-25, 9:07 pm

Opanujcie się wszystkim nam przecież zależy na tym herbie a walczycie ze sobą jakby ktoś chciał pozostać przy starym :!:
musztra

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-01-25, 9:33 pm

musztra napisał(a):Opanujcie się wszystkim nam przecież zależy na tym herbie a walczycie ze sobą jakby ktoś chciał pozostać przy starym
:!:

Bo chyba o to w tej całej akcji chodzi :shock: :wink: [/b]
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice