II liga dla ZAGŁĘBIA!!!szczakowianka powinna grac wIII lidze

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Monti 2003-08-03, 1:58 pm

I tu musze sie zgodzić z większością wpisów , to forum kibiców a nie forum reklamowe. tam w tej rubryczce przy rejestrqacji pisze imie nazwisko albo nicka nie adres strony internetowej . Jeśli łaska zmień swój podpis .
Monti
Moderator

Postprzez Gigaland 2003-08-03, 2:08 pm

dzięki monti za reakcję, bo już się czułem tak jakbym oglądał film na tvn czy polsacie... reklama co 15 minut :D
Gigaland

...

Postprzez Krawiec 2003-08-03, 10:32 pm

Cześć!
Wrzuć sobię Grzesiek swoja stronę w profilu i będzie OK!
Kiedyś przeczytałem wiadomość pt. Szczakowianka w 3 lidze Zagłębie w drugiej (jakos tak mniej więcej to leciało) . Było to właśnie na twojej stronie na którą wszedłem omyłkowo zamiast na www.sosnowiec.info i przez chwilę byłem szczęśliwy - zanim nie przeczytałem dalszego ciągu.
Znając realia PZPN-u trudno przypuszczać żeby w tej sytuacji Zagłębie wyciągneli z 3 ligi a 2 ligowiczów zrzucili (przykład Tloków).
Niemniej oprócz tego zgrzytu z autreklamą twojej stronki (wydaje mi się że wypadałoby wcześniej porozmawiać z autorami) uważam, że działanie obywatelskie , choćby wydawało się mało realne, przynosi czasem pożądany skutek. Przykład to utrzymanie woj. opolskiego , przez grupkę urzędasów i ich rodzin , którzy zrobili aferę pod sejmem.
W tym konkretnym poruszonym przez ciebie przypadku piłka leży po stronie klubu , a coś takiego jak współpraca na linii klub-kibice pozostawia wiele do życzenia . Dla mnie sprawa szans awansu przy zileonym stoliku jest beznadziejna i żadne protesty kibiców i klubu już nie pomogą.
Cieszę się jedynie, że PZPN nie wpadł na pomysł wrzucenia Sz.J. do naszej grupy. Zatem intencja dobra ale wg mnie szanse beznadziejnie nierealne.

Pozdrawiam
Krawiec

Re: Szansa na II ligę?.

Postprzez lukes 2003-08-04, 9:22 am

www.nowy.sosnowiec.info napisał(a):
Chcieliśmy więc zdegradować Szczakowiankę do trzeciej ligi, ale tu stanęliśmy przed problemem prawnym. Nie można orzekać dwóch kar dyscyplinarnych za jeden czyn. A my woleliśmy ukarać drużynę walkowerem w drugim meczu barażowym. Dlaczego? Bo walkower to najbardziej klarowna kara. Skoro jakiś klub popełnił przestępstwo w dwumeczu, musi zostać ukarany walkowerem.

JA nie ROZUMEIM TEJ ARGUMENTACJI !! i pytam sie DLACZEGO SZAKOWIANKA NIE JEST W III lidze !!! ??
[/b]

no chyba jasno to wytlumaczyl
zrozum stary Zaglebie zagra w II lidze za rok
cierpliwosci...
pozdro
lukes
no spin

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna