Cześć!
Wrzuć sobię Grzesiek swoja stronę w profilu i będzie OK!
Kiedyś przeczytałem wiadomość pt. Szczakowianka w 3 lidze Zagłębie w drugiej (jakos tak mniej więcej to leciało) . Było to właśnie na twojej stronie na którą wszedłem omyłkowo zamiast na
www.sosnowiec.info i przez chwilę byłem szczęśliwy - zanim nie przeczytałem dalszego ciągu.
Znając realia PZPN-u trudno przypuszczać żeby w tej sytuacji Zagłębie wyciągneli z 3 ligi a 2 ligowiczów zrzucili (przykład Tloków).
Niemniej oprócz tego zgrzytu z autreklamą twojej stronki (wydaje mi się że wypadałoby wcześniej porozmawiać z autorami) uważam, że działanie obywatelskie , choćby wydawało się mało realne, przynosi czasem pożądany skutek. Przykład to utrzymanie woj. opolskiego , przez grupkę urzędasów i ich rodzin , którzy zrobili aferę pod sejmem.
W tym konkretnym poruszonym przez ciebie przypadku piłka leży po stronie klubu , a coś takiego jak współpraca na linii klub-kibice pozostawia wiele do życzenia . Dla mnie sprawa szans awansu przy zileonym stoliku jest beznadziejna i żadne protesty kibiców i klubu już nie pomogą.
Cieszę się jedynie, że PZPN nie wpadł na pomysł wrzucenia Sz.J. do naszej grupy. Zatem intencja dobra ale wg mnie szanse beznadziejnie nierealne.
Pozdrawiam