Cygan napisał(a):Kol LucasUSA, czy jak tam w stanach do siebie mówicie :lol: :lol: (kolego, towarzyszu itp:)
Jak dla Ciebie moze byc "prosze Pana" albo bardziej z anglosaska "Sir"
:lol: :lol: :lol:
Cygan napisał(a):Z Pitrym próbowano przedłużyć kontrakt wczesniej, oczywiście, ale było to 2-3 miesiace wcześniej (tzn. przed czasem półrocznego wygaśnięcia kontraktu - chodzi o prawo Bosmana - jakbyś nie kumał) :lol: :lol: :lol:
Kumam, kumam, niech Cie glowa nie boli - poza tym nie jest to "prawo", a najwyzej precedens w sprawie Marca Bosmana, ktora rozstrzygnela sie przed Europejskim Trybunalem Sprawiedliwosci.
Cygan napisał(a):A skad wiem? Ano stąd, że jestem byłym wychowankiem klubu i znam tam parę osób, które przy piwku mówia to i owo.
Oooo, zebys Ty mnie przy piwku posluchal :lol: :lol: . Znasz taki tekst z Lady Pank - "zamki na piasku, gdy pelno w szkle"??
Cygan napisał(a):Oczywiscie, że cyt: "prawdziwe zycie to nie Championship Manager - tu nie ma save i load. " ale uczy to pewnych reguł obowiazujacych w piłkarskim świecie.
Oooo, z pewnoscia Championship Manager jest Biblia kazdego szanujacego sie dyrektora klubu czy trenera. :lol: :lol: :lol:
Cygan napisał(a):I na koniec mojego wywodu, życze wiecej pohamowania w ocenie naszych frustracji z za oceanu :lol: :lol: :lol:
A ja zycze koledze zeby sie "odstosunkowal" ode mnie, bo bedac wiernym kibicem Zaglebia przez wiele lat mam takie samo prawo do wyrazania swoich opinii, nawet
zza oceanu, jak kazdy inny. Chocbym mieszkal na Grenlandii. A czasem zza oceanu widac sprawy w szerszej perspektywie :twisted: .
Pozdrowienia!