Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sport napisał(a):Wojciech Grzyb, pomocnik Odry Wodzisław, chętnie widziany byłby w szeregach Zagłębia Sosnowiec – tak dowiedzieliśmy się z nieoficjalnych źródeł. Dyrektor klubu Wojciech Rudy nie ekscytuje się tą informacją.
- O ile mnie pamięć nie myli ten piłkarz ma ważny kontrakt z Odrą. Nie będę potwierdzał ani też zaprzeczał. Wokół naszych transferów panuje cisza, choć wszyscy wiemy, że sprowadzimy dwóch, trzech zawodników. Do zakończenia sezonu ligowego pozostało jeszcze kilka dni i musimy cierpliwie czekać na jego zakończenie. Nie wiem jak wyjaśni się sprawa Przemka Pitrego. W jego przypadku są trzy rozwiązania: podpisze transfer definitywny w innym klubie, u nas będzie walczył o miejsce w jedenastce lub wyląduje w rezerwach. Innego wyjścia nie ma.
Kelechi Iheanacho podpisał 2,5-roczny kontrakt z Widzewem, choć wcześniej mówiło się, że wyląduje w Sosnowcu. - Widocznie rozmawiał z kilkoma klubami i wybrał najlepszą ofertę – zdawkowo odpowiedzial Rudy. - Zapewniam jednak, że do transferów dojdzie.
Dyrektor Rudy prowadzi ponoć również rozmowy z Piotrem Bajerą, choć ten ostatni jest ponoć po słowie z KSZO Ostrowiec.
emdżej napisał(a):Może i facet ma 31 lat, ale w podobnym wieku są przecież nasi bośniaccy obrońcy! A co do Sypniewskiego to stać go zawsze na dobrą grę. Wystarczy wymienić kluby w jakich grał. M.in. Wisła Kraków i Panathinaikos
emdżej napisał(a):Sport napisał(a):Wojciech Grzyb, pomocnik Odry Wodzisław, chętnie widziany byłby w szeregach Zagłębia Sosnowiec – tak dowiedzieliśmy się z nieoficjalnych źródeł. Dyrektor klubu Wojciech Rudy nie ekscytuje się tą informacją.
W@llace napisał(a):Nie rozumiem naszej polityki transferowej,nie potrafie zrozumiec dlaczego tak jest tylko u nas....
MrCricket napisał(a):Ja sądze, że Włosi mają problemy z kasą i najwyraźniej będą chcieli stopniowo wycofywać się z finansowania Zagłębia, a my kibice- o tym nie wiemy. Chcieli na polskiej piłce zarobić, ale się przeliczyli..."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników