1. Nikomu nie karze tego czytać...
2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.
Skoro tak spoko...
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
FIGHTER1906 napisał(a):2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.
FIGHTER1906 napisał(a):1. Nikomu nie karze tego czytać...
2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.
Skoro tak spoko...
Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.
Puzon napisał(a):Bez pszesady Krawiec, nie urągał bym swojej godności odpowiadając na te pytania, tyle że niepotrzebnie rozmył bym temat :wink: . Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.
Krawiec napisał(a):Puzon napisał(a):Bez pszesady Krawiec, nie urągał bym swojej godności odpowiadając na te pytania, tyle że niepotrzebnie rozmył bym temat :wink: . Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.
Odpowiedziałeś na prv ? :o
Puzon napisał(a):Rozmyłeś już ten temat ostro, modowie niereagują :twisted: , a widzę że ci na moich odpowiedziach bardzo zależy, więc odpowiem już na ogólnym. A co mi tam. 8)
ad 1. Nie stałem już w Sosnowcu w młynie chyba z 2 albo 3 lata. Uprzedzająć kolejne pytanie, nie mam najmniejszej ochoty tam stawać w najbliższym czasie.
ad 2. Pewien kolega z Wawy odpowiedział obecnemu "prezesowi" Legii na identyczne pytanie -" Ostatnio, skosowałem paru polonistów". Ale ja nawet tego nie zrobiłem.
ad.3. Ultrasem nigdy nie byłem więc nie mam pojęcia. Co do stwierdzenia "wśród kibiców mody na kibicowanie" to jest ono z gruntu sprzeczne samo w sobie. A co do mody na lansowanie, moich roczników chyba już to nie dotyczy, jesteśmy już na to za stare chłopy :lol:
ad 4. AG się na nic nie obraziło chłopczyku. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie temat "Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów". Jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. A jak nadal nie będziesz pojmowął to napisz mi na priva to ci podkreśle na czerwono to co jest istotne. Może wtedy dotrze.
W związku z pomówieniami i posądzeniami nas o kradzieże pieniędzy Grupa nasza rezygnuje z organizacji wyjazdów tymczasowo do końca rundy.
Wbrew obiegowej opinii nie pijemy wódki, nie bawimy się i nie kupujemy benzyny za cudze pieniądze. Pozwalają nam na to nasze własne dochody.
Jak jeszcze coś ktoś się równie ciekawego chce dowiedzieć ode mnie, to może niech napisze na priva. Albo przenieśmy temat do HP pod tytułem"Puzon odpowiada" 8) . Na pytania intymne odpowiadam tylko damom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników