Netowi inspiratorzy

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-30, 4:12 pm

1. Nikomu nie karze tego czytać...

2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.

Skoro tak spoko...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-30, 4:17 pm

FIGHTER1906 napisał(a):2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.

Od twojego pisania to sie napewno nie poprawi.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-11-30, 5:04 pm

FIGHTER1906 napisał(a):1. Nikomu nie karze tego czytać...

2. OK, to najlepiej wszyscy skończmy z pomysłami, w końcu jesteśmy netowymi inspiratorami. Dalej nie posiadajmy młyna, miejmy słabe ultras itd.

Skoro tak spoko...

Daj pieniądze to będziesz miał ultras jak na Legii albo Wiśle.

Puzon wyrażnie napisał : zanim ktoś podejmie temat niech sie zastanowi. Zastanowiłeś sie czy chcesz/musisz w tym temacie sie wypowiadac ?
BuBy_MaDnEss_#4

...

Postprzez Krawiec 2005-11-30, 9:37 pm

Popieram Puzona. Pojawiło się wielu forumowych delikatnie mówiąc "inspiratorów" , którzy czasem mają dobre pomysły ale na pomysłach się kończy - działają wg zasady : "ja was łaskawie oświecę swoją mądroscią, a wy weźcie i zróbcie". Piszą oni już ładne pare miesięcy albo i dłużej, a nikt ich nie zna - bo nie ujawniają się. Oczywiście nie wszyscy są w stanie to zrobić z różnych powodów.

Jasne, że masz Fighter prawo do zadawania pytań na forum , a ja mam prawo to skomentować . Pytanie do Puzona co zrobił dla Zagłębia jest nie na miejscu bo gdyby on miał się tutaj sam rozliczać przed Tobą i forumowiczami , to urągałby swojej godności - stąd oburzenie osób , które go znają.
Krawiec

Postprzez Puzon 2005-12-01, 12:14 pm

Bez pszesady Krawiec, nie urągał bym swojej godności odpowiadając na te pytania, tyle że niepotrzebnie rozmył bym temat :wink: . Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.
Natomiast nikt nadal nie odpowiedział mi na pytanie, czemu ich pomysły padają na forum, a z ich realizacją trochę gorzej? A do zrobienia jest baaardzo dużo. Dwa pierwsze z brzegu przykłady: reaktywacja stowarzyszenia, organizacja obchodów 100 lecia klubu. W obydwu tych sprawach potrzebna będzie pomoc naprawde wielu ludzi.
A jeśli komuś się wydaje, ze dla realizacji niektórych rzeczy potrzebne jest jedynie trochę wolnego czasu, to z chęcią wyprowadze go z błędu na przykładzie halowego turniju w piłce nożnej.
Chcieliśmy, żeby turnieje kibiców Zagłębia były imprezą cykliczną, odbywającą się co rok. Niestety w zeszłym roku za późno wzieliśmy się do przygotowania tej imprezy. Objeździliśmy i obdzwoniliśmy z Wojtkiem w lutym wszystkie hale w całym ZD. Pierwszy wolny termin, żebyśmy mieli halę na cały dzień to był bodajże koniec kwietnia. A załatwienie hali to najmniejszy problem. Potem trzeba się włóczyć po MOSiRach i UM co by zeszli z kosztów wynajmu, albo znależć jakichś sponsorów którzy by wspomogli finansowo taką impreze. Dochodzą jeszcze wizyty w klubie i inne tym podobne rzeczy, które bywają dość czasochłonne. Więc może ktoś chętny na organizacje turnieju tej zimy?? :twisted:
Puzon
Adventure Group

Postprzez keff79 2005-12-01, 12:40 pm

Te "inspiracje" są tylko skutkiem takiej sobie organizacji kibiców Zagłębia.. i myśle sobie że właśnie brak SKZS jest główną przyczyną coraz to nowych i coraz lepszych pomysłów wrzucanych do internetowej otchłani.. przeciętny kibic jak np. ja nie bardzo wie do kogo ma się zwrócić.. więc wpada na genialny pomysł "wrzuce pomysł na forum! - zobaczymy co się stanie!". Nie mówimy jednym głosem, dzięki czemu klub, czy urząd miasta nie musi się nami liczyć. I bardzo dobrze że Puzon porusza ten temat.. być może - o ironio losu, przewrotności niewdzięczna! ..ZAINSPIRUJE pozytywne działania :wink: ..i jeszcze jedno, niektórzy już zaczeli się tu wyzywać od "netowego inspiratora" tymczasem to chyba nic tak bardzo urągającego godności :D w końcu dobry pomysł to czasami połowa sukcesu.

Inspiracja (łac. inspiratio) - natchnienie, chęć działania, zapał twórczy, uczucie, myśl, informacja, zdarzenie, czyjaś sugestia lub opinia mająca wpływ na postępowanie osoby inspirowanej. Osoba inspirująca to inspirator :lol:

a odpowiadając wprost na Twoje pytania Puzon :

Dlaczego pomysły padają na forum, a nie są realizowane?
a) bo realizacja wymaga jakiegoś trudu, a z to strasznie demotywuje ludzi;
b) bo bez odpowiedniej organizacji jeden czy nawet pięciu kibiców nie jest w stanie zrobić wrażenia na stronie przeciwnej.. chyba, że się oflaguje i podpali. :wink:

ps. w przeciągu tygodnia będe grał na nowej sali to się zrobi rozeznanie.. ile, kiedy.. a czy cos pozytywnego zainspiruje? who knows :wink:
keff79

Postprzez FIGHTER1906 2005-12-03, 4:28 pm

Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.

no cóż jak to już ktoś kiedyś powiedział, gadać każdy potrafi...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Krawiec 2005-12-06, 7:46 pm

Puzon napisał(a):Bez pszesady Krawiec, nie urągał bym swojej godności odpowiadając na te pytania, tyle że niepotrzebnie rozmył bym temat :wink: . Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.

Odpowiedziałeś na prv ? :o
Krawiec

Postprzez Puzon 2005-12-07, 7:42 am

A bardzo chciał?? :wink:
Puzon
Adventure Group

Postprzez FIGHTER1906 2005-12-07, 7:35 pm

Krawiec napisał(a):
Puzon napisał(a):Bez pszesady Krawiec, nie urągał bym swojej godności odpowiadając na te pytania, tyle że niepotrzebnie rozmył bym temat :wink: . Kolega bardzo chce to mu odpowiem na te pytania na privie.

Odpowiedziałeś na prv ? :o

Nie, pytania niewygodne...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Puzon 2005-12-07, 9:35 pm

Rozmyłeś już ten temat ostro, modowie niereagują :twisted: , a widzę że ci na moich odpowiedziach bardzo zależy, więc odpowiem już na ogólnym. A co mi tam. 8)

ad 1. Nie stałem już w Sosnowcu w młynie chyba z 2 albo 3 lata. Uprzedzająć kolejne pytanie, nie mam najmniejszej ochoty tam stawać w najbliższym czasie.
ad 2. Pewien kolega z Wawy odpowiedział obecnemu "prezesowi" Legii na identyczne pytanie -" Ostatnio, skosowałem paru polonistów". Ale ja nawet tego nie zrobiłem.
ad.3. Ultrasem nigdy nie byłem więc nie mam pojęcia. Co do stwierdzenia "wśród kibiców mody na kibicowanie" to jest ono z gruntu sprzeczne samo w sobie. A co do mody na lansowanie, moich roczników chyba już to nie dotyczy, jesteśmy już na to za stare chłopy :lol:
ad 4. AG się na nic nie obraziło chłopczyku. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie temat "Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów". Jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. A jak nadal nie będziesz pojmowął to napisz mi na priva to ci podkreśle na czerwono to co jest istotne. Może wtedy dotrze.

Jak jeszcze coś ktoś się równie ciekawego chce dowiedzieć ode mnie, to może niech napisze na priva. Albo przenieśmy temat do HP pod tytułem"Puzon odpowiada" 8) . Na pytania intymne odpowiadam tylko damom.
Puzon
Adventure Group

Postprzez FIGHTER1906 2005-12-08, 9:14 am

Puzon napisał(a):Rozmyłeś już ten temat ostro, modowie niereagują :twisted: , a widzę że ci na moich odpowiedziach bardzo zależy, więc odpowiem już na ogólnym. A co mi tam. 8)

1. Miałeś odpowiedzieć na priv.

2. "Nie" z czasownikami pisze się osobno, ale co ja, prosty kibic będę tłumaczył takiemu master'owi jak ty.

3. Zalezało mi tak średnio, choć wiedziałem, że będą wymigujące.

ad 1. Nie stałem już w Sosnowcu w młynie chyba z 2 albo 3 lata. Uprzedzająć kolejne pytanie, nie mam najmniejszej ochoty tam stawać w najbliższym czasie.

No tak, takiemu szlachcicowi wśród kibiców Zagłębia nie przystoi stać w młynie i dopingować Zagłębie pośród zwykłych kibiców...

ad 2. Pewien kolega z Wawy odpowiedział obecnemu "prezesowi" Legii na identyczne pytanie -" Ostatnio, skosowałem paru polonistów". Ale ja nawet tego nie zrobiłem.

No to gratuluję... :lol:

ad.3. Ultrasem nigdy nie byłem więc nie mam pojęcia. Co do stwierdzenia "wśród kibiców mody na kibicowanie" to jest ono z gruntu sprzeczne samo w sobie. A co do mody na lansowanie, moich roczników chyba już to nie dotyczy, jesteśmy już na to za stare chłopy :lol:

Nawet cytować nie potrafisz :shock:
No tak za stare chłopy na to, na tamto, ale żeby kogoś od netowego inspiratora to już nie...

ad 4. AG się na nic nie obraziło chłopczyku. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie temat "Oświadczenie grupy AG na temat wyjazdów". Jak nie zrozumiesz to przeczytaj jeszcze raz. A jak nadal nie będziesz pojmowął to napisz mi na priva to ci podkreśle na czerwono to co jest istotne. Może wtedy dotrze.

W związku z pomówieniami i posądzeniami nas o kradzieże pieniędzy Grupa nasza rezygnuje z organizacji wyjazdów tymczasowo do końca rundy.

Wbrew obiegowej opinii nie pijemy wódki, nie bawimy się i nie kupujemy benzyny za cudze pieniądze. Pozwalają nam na to nasze własne dochody.

Jak jeszcze coś ktoś się równie ciekawego chce dowiedzieć ode mnie, to może niech napisze na priva. Albo przenieśmy temat do HP pod tytułem"Puzon odpowiada" 8) . Na pytania intymne odpowiadam tylko damom.

Podsumowując na pewno nie zrobiłem więcej dla Zagłębia od ciebie i pewnie nigdy nie zrobię. I za to ogromny plus dla ciebie, ale innym też należy się szacunek. Zobacz na postępowanie swoich innych kolegów, którzy zrobili tyle samo, albo nawet i więcej. Czy np. Marcin, Wojtek kogoś gdzieś obrażają? Nie, ale ty musisz na każdym kroku pokazać kim to ty nie jesteś...

PS: Sry za rozmycie tematu...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Ader 2005-12-08, 10:02 am

Czlowieku odpocznij sobie od internetu najlepiej :roll:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez misiek1906 2005-12-08, 10:24 am

weźcie go stąd :?
misiek1906

Postprzez Przemek26 2005-12-08, 10:55 am

FIGHTER1906 daj se juz spokój masz problem to umów sie z Puzonem i pogadajcie se albo na prv a nie bedziesz zaśmiecac forum. :twisted:
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice