KSZO-Zaglebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2005-11-05, 9:59 am

Adi89 napisał(a):Nie mowmy o "grze" naszych pilkarzy bo nie ma sensu.Szczegolnie w II polowie. Sedzia tez byl za ostry.Najpierw nie widzial reki chyba Teresy jak wybil z lini bramkowej pilki ale sie nie obrazilem za to :wink: A reka byla widoczna nawet spod stadionu :wink: .Potem 1 bramka dla KSZO byla z ewidentnego spalonego :/

Ręką zagrał Kłoda. Zresztą jak widać w rozmowie z naszym reporterem się do tego przyznał
emdżej

Postprzez rossoneri 2005-11-05, 10:06 am

na mecze na Ludowy chodza chyba slepi albo sa jacys odurzeni jak nie widza jaki ten Chylaszek beznadziejny jaki mlody chlopak ma 23 lata i zero talentu a juz stale fragmenty gry wykonywane przez niego to kpina
i tyle w tym temacie mam nadzieje ze na wiosne Chylaszka juz nie zobaczymy w naszej druzynie
rossoneri

Postprzez Minion 2005-11-05, 12:21 pm

Bęben zagrał dobry mecz i tego będę się trzymał. Kilka razy doping brzmiał : Marcin Bęben Marcin!!! bo chłopina sie uwijał!!!! A że mu nastrzelali bramek : wszystkie bramki wpadły z winy obrony i były 100-tkami, jedna z spalonego. Dajcie mu spokój , chłop nie jest 11-metrów szeroki!!! Jak by był lewusem jak niektórzy sugerują byłoby minimum 7:0. Trzeba pamiętać ze bramkarz jest ostatnią linią obrony a nie jedyną!
Minion

Postprzez tomi2509 2005-11-05, 12:21 pm

kilkanascie spotkan temu pisalem ze trener juz nic wiecej nie jest w stanie osiagnac z tym zespolem i niektorzy na tym forum malo mnie nie zlinczowali teraz moge potwierdzic ze w dalszym ciagu mam racje!!!!!
nasi pilkarze to nie jest zespol ktory moze cos zwojowac bo niestety nie ma charakteru i jest fatalnie przygotowany kondycyjnie ( z calym szacunkiem ale to juz wina trenera) !!! nie miejmy zludzen ze cos sie poprawi w ostatnich dwoch meczach!!! chcialbym tylko zeby nie odjeccala nam czolowka na 10 pkt bo to juz bedzie koniec!!!!

ps jesli nie wygramy tych 2 ostanich meczy to raczej juz mozemy zapomniec o 1 lidze

to moje zdanie a zgodzic sie z nim nie musicie
tomi2509

Postprzez janosikdg 2005-11-05, 12:41 pm

Jedyne co mi sie podoba w meczu to oprawa kibiców zarówno z jednej jak i drugiej strony...Dawno nie widziałem takiej fajnej oprawy:) Gra piłkarzy PORAŻKA :(:( Teraz trzeba wygrać z Kujawiakiem i nie przegrać z Jagą(co będzie trudne) !!!!!!!!
janosikdg

Postprzez Sadek 2005-11-05, 12:43 pm

Mecz stał na przeciętnym poziomie, chodź kto był na meczu to powie, że w pierwszej połowie przycisneliśmy KSZO, że aż się błyskało, bylismy zaskoczeni przebiegiem gry, no ale w 2 połowie sił nie starczyło na powrtórke z I połowy

Sadek
dj. transfer

Postprzez Sadek 2005-11-05, 1:00 pm

A i jeszcze jedno, przy dwóch bramkach Marcin był bez szans, a przy trzeciej tak pół na pół, mógł ją wyciagnać albo nie, ale nie nalezy go winić za porażke zespołu

Sadek
dj. transfer

Postprzez PTAQ84 2005-11-05, 1:35 pm

obejrzałem filmik i:
pierwsza bramka spalony i to taki widoczny...
druga-bład obrony a raczej wielbłąd
trzecia dwóch obrońców jeden napastnik i....bramka
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez MarcelZS 2005-11-05, 3:53 pm

Dajcie spokój obrona to jedyna formacja, która w miarę wypełnia swoje zadania, a dla mnie Bęben to cienki bolek - gdyby nie nzawisko i jego I ligowa przeszłość to napewno by nie grał jako nr 1.

Braki mamy na każdej pozycji - to fakt jak zespół przegrywa obwinia się bramkarza i trenera, a jk wygrywa to bohaterami są napstnicy.

Ale brak nam siły w pomocy i w ataku, jeden dobrej klasy pomocnik Lacha (choć tak naprwdę to bym, go ustawiał za napadem) i napstnik Pitry to zamało na awans.
Co do Wolańskiego to walczy i bardzo się stara, ale żaden z niego strzlec i warunki fizyczne też na wiele nie pozwalają - a Zuban cóż - do widzenia.
Z Kujawiakiem trzeba wygrać - bo jak nie to naprawdę nie ma co liczyć na wiosnę, a zmiany są potrzebne - ale najpiewr kogoś kupmy i dopiero wywalajmy, bo inaczje to kasa pójdzie a efektów dalej nie będzie.
WNIOSEK JEST JEDEN: SKŁAD NAPEWNO NIE JEST NA WALKĘ O AWANS
(choć sam myślałem, że tymi zawodnikami coś można powalczyć)

NA DOBR I NA ZŁE.
MarcelZS

Postprzez Warson 2005-11-05, 4:17 pm

W tamtym sezonie byla gadka ze nie ma pieniedzy na Awans utrzhmanie druzyny w 1 lidze itp... I Przegrali wszystkie ostatnie wazne mecze...

W tym sezonie 1 rundy gadalo sie ze jak beda w pierwszej 3 to beda swiatla i modernizacja stadionu.. widac byla to tylko gea z kibicami a zawodnicy robia wszystko abysmy uciekli od czołówki gdyz pewnie nie am aksy na Stadion :P
Warson

Postprzez krzysztof 2005-11-05, 7:52 pm

Sadek napisał(a):

A i jeszcze jedno, przy dwóch bramkach Marcin był bez szans, a przy trzeciej tak pół na pół, mógł ją wyciagnać albo nie, ale nie nalezy go winić za porażke zespołu

a ja po obejrzeniu filmu przyznam, że owszem był bez szans bo nie ma warunków.
Przy pierwszych dwóch za przeproszeniem nie pierdnął, a przy trzeciej chciał się rzucić, ale jeszcze żeby się przy tym chciał wyciągnąć.
krzysztof

Postprzez Sir 2005-11-05, 8:51 pm

...TRZEBA WYGRAC Z KUJAWIAKIEM....to tyle w tym temacie i zakonczyc jako tako ta runde.....trzeba WZMOCNIC ZESPÓŁ
Sir

Postprzez Strefa41-200 2005-11-06, 11:43 am

Minion napisał(a):Bęben zagrał dobry mecz i tego będę się trzymał. Kilka razy doping brzmiał : Marcin Bęben Marcin!!! bo chłopina sie uwijał!!!! A że mu nastrzelali bramek : wszystkie bramki wpadły z winy obrony i były 100-tkami, jedna z spalonego. Dajcie mu spokój , chłop nie jest 11-metrów szeroki!!! Jak by był lewusem jak niektórzy sugerują byłoby minimum 7:0. Trzeba pamiętać ze bramkarz jest ostatnią linią obrony a nie jedyną!

Jeśli chodzi Ci o piątkowy mecz z KSZO, to chyba byliśmy na dwóch różnych meczach.
Strefa41-200

Postprzez mike79 2005-11-07, 9:38 am

Nie wiem kto i na jakiej podstawie ocenia występy naszych piłkarzy na stronie głównej, ale jeśli po przegranym meczu z KSZO w którym tracimy 3 bramki, najwyższe noty otrzymują obrońcy TO DAJE DUŻO DO MYŚLENIA !!
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Re: KSZO -ZAGLEBIE

Postprzez Ralph 2005-11-07, 11:57 am

Gilardino napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Nie jestem zlosliwy ale z Polkowicami widzialem, a KSZO sledzilem sprawozdanie na naszej stronie, ale nie moze byc tak zeby zawodnik z 11 metrow nie zdobyl bramki, Pozdrowienia
Tadeusz

Na Ełce Wolański nie trafił z 2,5 metra do pustej bramki !!! I nie takie tuzy nie trafiają z 2, 6 czy 29 metrów czy nawet z karnego ??? Więc skąd nagle takie przeobrażenie w koledze, przecież to tylko sport...?

Tylko, że te prawdziwe tuzy, zasługujące na to miano potrafią się w kilku/kilkudziesięciu następnych minutach zrehabilitować.

A w ogóle co to za śmieszna gadka - 'przecież to tylko sport'
Jak kolega miał takie podejście do sportu (uda się to dobrze, nie uda się, to trudno, jutro tez jest dzień), jak prezentuje nam tutaj, to gratuluję dobrego poczucia profesjonalizmu i nie dziwie się, że kolega jest w tym miejscu, w którym jest...

Naszym 'tuzom' takie marnowanie tzw. setek przytrafia się seryjnie. Gdyby w pierwszej połowie meczu z Polkowicami strzelili, to co mieli strzelić, to wynik byłby zupełnie inny, jak i nastroje.

Powiem tak - nasi piłkarze strzelają bramki w momentach, w których nikt się tego nie spodziewa (nie mam nic przeciwko temu), a zawodzą w sytuacjach oczywistych.

Na zakończenie przytoczę tylko jedno zdanie z sobotniej GW (wyd. Katowice) nt. meczu KSZO vs. Zagłębie
Gospodarze (KSZO) mieli po przerwie trzy okazje do strzelenia bramki i zdobyli trzy gole...

To wszystko w tym temacie, no ale nie ma sie co przejmować, to tylko sport. Jak nie awansujemy w tym sezonie, to przeiceż jest jeszcze następny i następny...
Ralph

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna