Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zawil napisał(a):A tak dla porównania, co zrobiono w Kielcach.
http://stadionk.roxtet.com/sk/index.php ... 1_Grzeslaw
barthez napisał(a):(...) Teraz pewnie przyjdzie czas na budowę obiektów dla szachistów (...)
Po awansie do 2 ligi Górski obiecywał że odremontuje stadion jak narzie prawnie nic nie zrobiono oprocz dobudowania kilku krzeselek i wymiany zegara.Sa plany budowy stadionu Dabrowkiego ale sa to tylko cacanki obiecanki jak miasto niepotrafi odnowić stadionu to co dopiero mówic o budowie niestety jest to smutne.barthez napisał(a):Ten remont to smiech. Ot usuneli osuwająca się konstrukcje stopni, wyrównają i posieją trawę. Kiedyś mój dziadek zaprowadził mojego ojca na Ludowy. Potem mój ojciec zprowadził mnie. Coraz bardziej zbliza sie moment kiedy ja będę prowadził swoje dziecko na ten stadion. My wszyscy się zmieniliśmy, postarzeliśmy. Stadion też się postarzał, tylko że wyglada prawie tak samo jak wtedy kiedy zobaczyłem go pierwszy raz. Jedyna róznica to krzesełka(wiecznie brudne) zamiast ławek i ToiToi'ki zamiast kibla za koroną. I to jest dla mnie tragedia. Zaczynam powątpiewać że za życia pójdę na stadion Zagłebia który będzie wyglądał chociaż jak ten nowy w Kielcach. A władze miasta mają to gdzieś...ważniejszy był stadion lekkoatletyczny(który ma lepszą krytą niż ta na Ludowym!!!) i hala dla szermierzy. Teraz pewnie przyjdzie czas na budowę obiektów dla szachistów, brydżystów i tor do curlinga...
FOGel napisał(a):[]Po awansie do 2 ligi Górski obiecywał że odremontuje stadion jak narzie prawnie nic nie zrobiono oprocz dobudowania kilku krzeselek i wymiany zegara.Sa plany budowy stadionu Dabrowkiego ale sa to tylko cacanki obiecanki jak miasto niepotrafi odnowić stadionu to co dopiero mówic o budowie niestety jest to smutne.
ASTER napisał(a):Ciekaw jestem czy elita rządzących zapłaciła za bilety? :evil: Plotki chodzą,że ... :shock:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack