Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
"Dokladnie, mysle ze nawet spiker przed meczem moglby powiedziec formulke w stylu: " Grupa UZ podjela dzialania prowadzace do polepszenia dopingu na Ludowym, dlatego wszystkich chcacych dopingowac Zaglebie, zapraszamy do mlyna, osoby ktore nie dopinguja, beda stamtad wypraszane na inne sektory" lub cos w ten desen."
PTAQ84 napisał(a):Pomysły są bardzo dobre ale pasuje sprawe nagłośnić. Co do dopingu to myśle że gdy Krzywego nie ma może przełamałby się Kamil (wiem że powiedział że u siebie nie będzie prowadził ale może..) w końcu to ma iść w dobrą strone...
Kamil^ napisał(a):PTAQ84 napisał(a):Pomysły są bardzo dobre ale pasuje sprawe nagłośnić. Co do dopingu to myśle że gdy Krzywego nie ma może przełamałby się Kamil (wiem że powiedział że u siebie nie będzie prowadził ale może..) w końcu to ma iść w dobrą strone...
Co Ty się tak na mnie uparłeś ? Za młody na to jestem, nikt mnie nie słucha więc po co mam tam wchodzić ? Nie będę tam stał żeby robić z Siebie pośmiewisko. Nie chcą słuchac mnie, bo wolą słuchać jakiś najebanych kolesi to ich sprawa. Na ludowym nie poprowadze już dopingu i tego się będę trzymał.
gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:
PTAQ84 napisał(a):a swoją drogą co z Szymonem??
PTAQ84 napisał(a):Kamil dlatego się uparłem bo wiem że masz duży potencjał (kielce) i potrafisz ludzi zachęcić do śpiewu.powiem tyle szkoda...czy to jest kwestią wieku..nie wiem...w obecnym młynie fakt nie słuchało cie za wielu ale może po reformie...z bardziej zorganizowanym składem.
Qba napisał(a):gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:
czy ja powiedzialem, ze nie dopinguje?? masz problemy z czytaniem, czy ze zrozumieniem, a moze jedno i drugie??
nie mam ochoty siedziec kolo malolata, ktorego co drugie slowo to "k***a"....
PS. w mlynie siedzialem raz, a na Zaglebie juz dosc dlugo chodze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników