"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez m@riusz 2005-10-16, 9:49 am

Uważam ze powinna nastąpić selekcja w młynie. Ja nie widzie żadnego problemu żeby powiedzieć dzieciakom i starszym którzy nei spiewają żeby się przesiadli z młyna. Mimo ze pewnie mnie tez dotknie ta selekcja gdyż mam tylko 16 lat, ale uważam ze musi to nastąpić. Może na początku mało będzie osób w młynie ale myśle ze to po pewnym czasie sie zmieniło. Uważam ze liczy sie jakość a nie ilość! Ci młodsi którzy dopingowali i tak bedą dopingowac np koło młyna albo gdziekolwiek zaś może starsi powoli zaczną do młyna wracać. Wszyscy starsi forumowicze którzy macie ochotę pomóc naszemu kochanemu klubowi weżcie namiawiajcie swoich kumpli zeby poszli do młyna i pomogli drużynie a nei tylko się opierdalają. Takze drażni mnie to ze np. w meczu z polonia.b ludzie glośniej wyzywali polonie niz dopingowali Zagłębie. Rozumien ze derbom towazysza wyzwiska ale zeby byly glosniej od dopingu to jest dla mnie niedorzeczne. Jeszcze jeden apel niech wszyscy co dpoingują na wyjadach takze dopingowali w meczach u siebie. Niech staną w młynie i dopingują bo ja czasem nei wiem gdzie sa ci wszycy co na wyjazdach prowadzą bardzo dobry doping.
m@riusz

Postprzez Ader 2005-10-16, 9:49 am

PTAQ84 napisał(a):.
Co do selekcji to nie powinno być tak że nie masz 16 to won, i już. .

Łaski bez Obrazek
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez W@llace 2005-10-16, 10:22 am

Pomysł z nagłosnieniem sprawy na stronie głownej bardzo dobry!Teraz tylko niech ktoś ładnie to napisze i da na strone...
W@llace

Postprzez twari 2005-10-16, 10:23 am

Lekkie sprostowanie - oczywiscie ze nikt nikomu nie bedzie patrzyl w metryke ile kto ma lat! No ale w mlynie mozna dojrzec lebkow z podstawowki!! A to juz chyba przesada...
Jestem przekonany ze gdy w mlynie bedzie stala grupa mocno wyselekcjonowanych dojrzalszych gosci to inni w ich wieku tez zapragna tam sie znalesc! A gdy w mlynie jest przedszkole to coraz mniej osob ma tam ochote sie znalesc!

PS. Mysle ze ten pomysl gregora jest dobry:
"Dokladnie, mysle ze nawet spiker przed meczem moglby powiedziec formulke w stylu: " Grupa UZ podjela dzialania prowadzace do polepszenia dopingu na Ludowym, dlatego wszystkich chcacych dopingowac Zaglebie, zapraszamy do mlyna, osoby ktore nie dopinguja, beda stamtad wypraszane na inne sektory" lub cos w ten desen."

Jeszcze jedno - co jest lepsze: 100 donosnych, glosnych meskich gardel czy 300 piskliwych gardelek?
twari

Postprzez Kamil^ 2005-10-16, 10:48 am

PTAQ84 napisał(a):Pomysły są bardzo dobre ale pasuje sprawe nagłośnić. Co do dopingu to myśle że gdy Krzywego nie ma może przełamałby się Kamil (wiem że powiedział że u siebie nie będzie prowadził ale może..) w końcu to ma iść w dobrą strone...

Co Ty się tak na mnie uparłeś ? Za młody na to jestem, nikt mnie nie słucha więc po co mam tam wchodzić ? Nie będę tam stał żeby robić z Siebie pośmiewisko. Nie chcą słuchac mnie, bo wolą słuchać jakiś najebanych kolesi to ich sprawa. Na ludowym nie poprowadze już dopingu i tego się będę trzymał.
Kamil^

re

Postprzez Qba 2005-10-16, 10:59 am

w mlynie nie jestem, ale ostatnimi czasy gdzies w poblizu sobie siedze. wlasnie tak patrzac na to z boku, to ostatnio zalosnie wszystko wyglada. zeby nikt nie mowil, ze narzekam, a sam nic nie robie, bo nie to mam na celu.

wczoraj siedzialem sobie sektor obok mlyna - kolo mnie jakies dwoje dzieci - jeden moze z 14 lat, drugi duzo mlodszy i w kapeluszu ze 120 cm. i caly czas slysze od tego malego: "s*******aj chuju", "zamknijcie mordy kurwy" etc. no mialem ochote wstac i temu synkowi liscia wyplacic, a moze nawet pare - wrocilby do domu i, mam nadzieje, mamusia by go juz na mecz nie puscila. przeciez to jest tragiczne - maly bandyta i az strach pomyslec, co to z niego wyrosnie.... przykre....
najgorsze jest to, ze w "mlynie" to siedzi takich 50...

nie ma wyboru - wg mnie, zeby cos poprawic, to trzeba po prostu te dzieci wypierdzielic. juz pare osob o tym wspomnialo - nie ma starszych w mlynie, bo stoja tam kafary, co waza 35 kilo i maja wzrostu tyle, co moj parasol... jestem jeszcze dosc mlody, ale bez przesady - i jestem najlepszym przykladem tego, ze jak by nie bylo dzieciakow, to jakosc (nie mowie o ilosci) mlyna by sie zmienila - sam z checia bym sie wlaczyl...

pozdrawiam
Qba

Postprzez gruby 2005-10-16, 11:04 am

ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:
gruby

Postprzez PTAQ84 2005-10-16, 11:05 am

Kamil^ napisał(a):
PTAQ84 napisał(a):Pomysły są bardzo dobre ale pasuje sprawe nagłośnić. Co do dopingu to myśle że gdy Krzywego nie ma może przełamałby się Kamil (wiem że powiedział że u siebie nie będzie prowadził ale może..) w końcu to ma iść w dobrą strone...

Co Ty się tak na mnie uparłeś ? Za młody na to jestem, nikt mnie nie słucha więc po co mam tam wchodzić ? Nie będę tam stał żeby robić z Siebie pośmiewisko. Nie chcą słuchac mnie, bo wolą słuchać jakiś najebanych kolesi to ich sprawa. Na ludowym nie poprowadze już dopingu i tego się będę trzymał.

Kamil dlatego się uparłem bo wiem że masz duży potencjał (kielce) i potrafisz ludzi zachęcić do śpiewu.powiem tyle szkoda...czy to jest kwestią wieku..nie wiem...w obecnym młynie fakt nie słuchało cie za wielu ale może po reformie...z bardziej zorganizowanym składem.
a swoją drogą co z Szymonem??
Ostatnio edytowano 2005-10-16, 11:12 am przez PTAQ84, łącznie edytowano 1 raz
PTAQ84
WOJKOWICE

re

Postprzez Qba 2005-10-16, 11:12 am

gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:

czy ja powiedzialem, ze nie dopinguje?? masz problemy z czytaniem, czy ze zrozumieniem, a moze jedno i drugie??

nie mam ochoty siedziec kolo malolata, ktorego co drugie slowo to "k***a"....

PS. w mlynie siedzialem raz, a na Zaglebie juz dosc dlugo chodze...
Qba

Postprzez Kamil^ 2005-10-16, 11:16 am

PTAQ84 napisał(a):a swoją drogą co z Szymonem??

Szymon już zrezygnował z prowadzenia dopingu.
PTAQ84 napisał(a):Kamil dlatego się uparłem bo wiem że masz duży potencjał (kielce) i potrafisz ludzi zachęcić do śpiewu.powiem tyle szkoda...czy to jest kwestią wieku..nie wiem...w obecnym młynie fakt nie słuchało cie za wielu ale może po reformie...z bardziej zorganizowanym składem.

Powiem szczeże, że mam ochote prowadzić doping, ale zawsze powstrzymuje mnie myśl tego, że nie potrzebnie tam wchodze, bo prawie nikt mnie nie słucha.
Widze, że macie pomysły na poprawienie młyna, więc może pomoglibyście nam ustawić odpowiednio ten młyn, bo naprawde, my sobie sami rady nie damy.
Ostatnio edytowano 2005-10-16, 11:22 am przez Kamil^, łącznie edytowano 1 raz
Kamil^

Postprzez Ader 2005-10-16, 11:17 am

Szymonowi nie chce sie prowadzic dopingu...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez xXx_1906 2005-10-16, 11:20 am

A kto niby bedzie przeprowadzał tą selekcję w młynie? Nic takiego u nas nie będzie miało miejsca bo nie ma kto się tym zająć (może za mało grup na Zagłębiu :?: :lol: ) Przenoszenie młyna na sektor stojący uważam za pomysł poroniony bo dzieci pójda za Wami, a wiekszosc starszych zostanie tam gdzie od lat zajmuje miejsce. Młyn powinien być tam gdzie był od lat, dzieci powinny być z niego wyrzucane. Tylko kto się tym zajmie? Pewnie nikt.
xXx_1906

Re: re

Postprzez gruby 2005-10-16, 11:24 am

Qba napisał(a):
gruby napisał(a):ja p***le to woła o pomste do nieba,nie siedze w młynie nie dopinguje swojej ukochanej drużyny bo w młynie są dzieci :lol: :lol: to się robi coraz bardziej śmieszne.... :roll:

czy ja powiedzialem, ze nie dopinguje?? masz problemy z czytaniem, czy ze zrozumieniem, a moze jedno i drugie??

nie mam ochoty siedziec kolo malolata, ktorego co drugie slowo to "k***a"....

PS. w mlynie siedzialem raz, a na Zaglebie juz dosc dlugo chodze...

przepraszam że uraziłem,ja niechciałem niechcesz siedzieć koło takiego małolata to idz do kościoła,stadion to nieozdoba cnotliwośći a nie przeszkadza ci jak młyn śpiewa x to kur*** itp. :roll: :roll:
gruby

Postprzez W@llace 2005-10-16, 11:33 am

gruby Ty chyba nie rozumiesz...sam nie slyszałem,ale inni tak sie wypowiadaja,ze dzieci ,własnie takie o jakich wspomniał Qba,"odstraszaja" ludzi od mlyna...dlatego własnie nie ma co patrzec ,a zrobic z tym porzadek...sam nie jestem za stary,ale nie piszcze jak te dzieci po 11 lat!
W@llace

Postprzez musztra 2005-10-16, 11:37 am

Troche z innej beczki co z tą platoformą napewno coś by pomogła
musztra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice