Przemek Pitry !!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez MarcelZS 2005-10-13, 7:15 pm

Przepisy mówią, że można podpisać umowę nie wcześniej jak 6mc przed zakończeniem kontraktu.

Więc pewnie dogra do końca sezonu, lub jak piesze Mały Legia dokona transferu za odpłatność.

Narazie nie ma co panikować - nich coś zagra Pitry, bo as wyjazdowy to z niego nie jest.
Ma talent chłopak, ale fizycznie to dalej II liga.

Pozatym nie róbmy z niego drugiego Mariusza U.
MarcelZS

Postprzez Rynek 2005-10-13, 8:14 pm

Do Legii niech lepiej nie idzie bo bedzie gral w II skladzie albo grzal lawe jak pan Ujek w Belchatowie! Ale to juz jego sprawa!!
Jak juz chce na sile odejsc(czego oficjalnie nie powiedzial) to niech lepiej przejdzie to przecietnej druzyny naszej Orange Ekstraklasy!
Rynek
Obserwowany

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-10-13, 8:41 pm

taka jest właśnie Legia, zwykła przeciętna drużyna Orange Extraklasy , nie oszukujmy się
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez musztra 2005-10-13, 9:03 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):taka jest właśnie Legia, zwykła przeciętna drużyna Orange Extraklasy , nie oszukujmy się

Co ty k***a pierdolisz stary Legia zawsze była w czołówce a to że teraz im troche nie idzie to nie znaczy że na koniec nie będą w czołowej trójce nasza liga jest słaba także łatwo szybko podskoczyć w tabeli :!:
musztra

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-10-13, 9:29 pm

yellow card :twisted: Spójrz na tabele styl gry, to że jest naszą zgodą nie zmienia faktu ze obecnie sa cieńcy :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez DaMi 2005-10-13, 9:29 pm

musztra napisał(a):Co ty k***a pierdolisz

Kolego może troszke hamuj :!: :evil:
DaMi

Re: LEGIA ZAINTERESOWANA PITRYM !!!

Postprzez maras24 2005-10-13, 9:48 pm

mały napisał(a):
Paulus napisał(a):"Trener Legii Dariusz Wdowczyk po zakończeniu tej rundy zapowiada prawdziwą rewolucję kadrową. Legia interesuje się kilunastoma piłkarzami. Można podzielić ich na młodych, zagranicznych i ligowców. Jeśli chodzi o dojrzałych ligowców to listę otwiera Marcin Kaczmarek - świeżo upieczony reprezentant Polski. Dalej są Robert Kolendowicz, Przemysław Pitry i Łukasz Załuska."

LEGIA

No i co jakby w zimie poszedl sobie z Zaglebia nasz najskuteczniejszy napastnik? Myslicie, ze Zaglebie sprzedaloby Przemka i czy on sam chcialby odejsc juz zima?
Pitremu konczy się kontrakt i nie ma zamiaru go przedłużać . Tak więc w przerwie zimowej pewnie zmieni barwy bo na to pozwalają przepisy chyba , że Legia będzie go chciał już w przerwie zimowej a nie dopiero na wiosnę . To wtedy wpadnie trochę do klubowej kasy ! Tylko po co ? Jak oni i tak nie zrobią z tego żdnego porzytku !
P.P: Przede wszystkim na razie do mnie nic nie dotarło. O ofercie Zagłębia Lubin dowiedziałem się z prasy i od kolegów. Zagłębie się ze mną nie kontaktowało w żaden sposób i na dzień dzisiejszy nie ma dla mnie tematu. Ciężko mi natomiast powiedzieć, jak bym się zachował gdyby taka oferta faktycznie przyszła. Gramy w Zagłębiu o jakiś cel i myślę, że na razie z żadnej oferty jednak nie skorzystam. to cytat z wywiadu z Przemkiem dlaczego więc twierdzisz że nie ma zamiaru przedłużać kontraktu??
maras24

Re: LEGIA ZAINTERESOWANA PITRYM !!!

Postprzez mały 2005-10-14, 8:17 am

maras24 napisał(a):
mały napisał(a):
Paulus napisał(a):"Trener Legii Dariusz Wdowczyk po zakończeniu tej rundy zapowiada prawdziwą rewolucję kadrową. Legia interesuje się kilunastoma piłkarzami. Można podzielić ich na młodych, zagranicznych i ligowców. Jeśli chodzi o dojrzałych ligowców to listę otwiera Marcin Kaczmarek - świeżo upieczony reprezentant Polski. Dalej są Robert Kolendowicz, Przemysław Pitry i Łukasz Załuska."

LEGIA

No i co jakby w zimie poszedl sobie z Zaglebia nasz najskuteczniejszy napastnik? Myslicie, ze Zaglebie sprzedaloby Przemka i czy on sam chcialby odejsc juz zima?
Pitremu konczy się kontrakt i nie ma zamiaru go przedłużać . Tak więc w przerwie zimowej pewnie zmieni barwy bo na to pozwalają przepisy chyba , że Legia będzie go chciał już w przerwie zimowej a nie dopiero na wiosnę . To wtedy wpadnie trochę do klubowej kasy ! Tylko po co ? Jak oni i tak nie zrobią z tego żdnego porzytku !
P.P: Przede wszystkim na razie do mnie nic nie dotarło. O ofercie Zagłębia Lubin dowiedziałem się z prasy i od kolegów. Zagłębie się ze mną nie kontaktowało w żaden sposób i na dzień dzisiejszy nie ma dla mnie tematu. Ciężko mi natomiast powiedzieć, jak bym się zachował gdyby taka oferta faktycznie przyszła. Gramy w Zagłębiu o jakiś cel i myślę, że na razie z żadnej oferty jednak nie skorzystam. to cytat z wywiadu z Przemkiem dlaczego więc twierdzisz że nie ma zamiaru przedłużać kontraktu??
Ten wywiad był z przed kontuzji . W trakcie kontuzji nikt z klubu nie zainteresował się aby przedłużyć kontraktz Przemkiem. Typowo polskie ! Jak się wykuruje to go bierzemy a jak nie to nie będziemy mieli problemu ! ( To obrazuje nastwienie klubu do zawodników) . W normalnym klubie jak komuś zależy na zawodniku to nawet jak jest kontuzjowany do podają mu kontrakt do podpisania i pomagają w rehabilitacji. To tyle więcej nie piszę bo jeszcze powiem o słowo za dużo !! . Poczekamy na rozwój sytuacji.
mały

Postprzez MarcelZS 2005-10-14, 8:35 am

Mały nie siej zamętu, jak będzie chciał to odejdzie - podkreślam ma talent, ale poza dwoma meczami nie błyszczy. To nie jest zawodnik (obym się mylił), który potrafi poderwać zespół na wyjeżdzie, poprostu gra z zasadą - jak idzie gra to wszystko wychodzi, a jak go pokryją to nogi nie wsadzi i nie zaryzykuje.

Na chwilę obecną jest za słaby na I ligę - mentalnie i fizycznie, co nie zmienia faktu, że to jeden z nalepiej technicznie wyszkolonych zawodników Zagłębia.

Mam nadziej, że jego menago nie leci na kasę za transfery, bo to wiadoma sprawa i nie namiesza Przemkowi w głowie.

Życzem mu jak najlepszej kariery, niech gra w klubach nie tylko polskiej ekstraklasy (bo tak napewno będzie), ale żeby zbyt szybkie odejście z II ligowego Zagłębia nie zakończyło się powrotem do IV-V ligi i grą w rezerwach.
MarcelZS

Postprzez mały 2005-10-14, 9:23 am

MarcelZS napisał(a):Mały nie siej zamętu, jak będzie chciał to odejdzie - podkreślam ma talent, ale poza dwoma meczami nie błyszczy. To nie jest zawodnik (obym się mylił), który potrafi poderwać zespół na wyjeżdzie, poprostu gra z zasadą - jak idzie gra to wszystko wychodzi, a jak go pokryją to nogi nie wsadzi i nie zaryzykuje.

Na chwilę obecną jest za słaby na I ligę - mentalnie i fizycznie, co nie zmienia faktu, że to jeden z nalepiej technicznie wyszkolonych zawodników Zagłębia.

Mam nadziej, że jego menago nie leci na kasę za transfery, bo to wiadoma sprawa i nie namiesza Przemkowi w głowie.

Życzem mu jak najlepszej kariery, niech gra w klubach nie tylko polskiej ekstraklasy (bo tak napewno będzie), ale żeby zbyt szybkie odejście z II ligowego Zagłębia nie zakończyło się powrotem do IV-V ligi i grą w rezerwach.
Nie sieje zamentu tylko odpowiadam na pytanie. Zgodnie z tym co wiem i tele !
mały

Postprzez dynamitek 2005-10-14, 3:33 pm

MarcelZS napisał(a):Mały nie siej zamętu, jak będzie chciał to odejdzie - podkreślam ma talent, ale poza dwoma meczami nie błyszczy. To nie jest zawodnik (obym się mylił), który potrafi poderwać zespół na wyjeżdzie, poprostu gra z zasadą - jak idzie gra to wszystko wychodzi, a jak go pokryją to nogi nie wsadzi i nie zaryzykuje.

Oj nie sieje, nie sieje kolega Mały zamętu... Chłopak wie więcej od reszty i próbuje się swoją wiedzą dyskretnie podzielić... Abstrahując od tego, czy to będzie Legia, czy inny klub, Pitry prędzej czy później propozycję gry w innym klubie otrzyma... Oczywiście stanie przed dylematem, czy zaryzykować, zarobić więcej i być może pograć w I lidze, czy całe życie siedzieć w cieniu innych, nie skorzystać z szansy i na zawsze żałować... hmmm... strasznie trudny wybór, biorąc pod uwagę, jak wiele Zarząd naszego klubu robi, żeby zbudować silny pierwszoligowy zespół... Owszem, Pitry zawdzięcza Tochelowi to, gdzie dziś jest... Ale Tochel też tu nie będzie wiecznie trenował... I tu kur.. jest problem! Pamiętajcie, że w zawodową piłkę nikt nie gra za "dziękuję" i sympatię kibiców. Jak będzie możliwość zarobić i dalej się rozwijać, to pójdzie... A Zagłębie? hmmm... pozostanie miłym wspomnieniem w głowie tego młodego, perspektywicznego gracza...
dynamitek

Postprzez MarcelZS 2005-10-14, 10:36 pm

Małego bardzo cenię za dyskretne posty, zawsze jego info z klubu się sprawdzały, ale tak jak pisałem dla Przemka II ligowe Zagłębie na obecną chwile to najlepsze rozwiązanie dla rozwoju jego talentu - ale zrobi jak będzie uważał.
MarcelZS

Postprzez michaelus 2005-10-15, 12:31 am

Mała zmiana tematu.

Przegląd Sportowy napisał(a):Dlaczego Przemysław Pitry nie strzela goli? Bo przejął się utratą telefonu komórkowego. - To stało się w trakcie treningu w siłowni i albo został skradziony, albo Przemek zgubił aparat. Ta sprawa podłamała go psychicznie - twierdzi trener Krzysztof Tochel
michaelus

Postprzez mdc dg 2005-10-15, 8:02 am

Powoli możemy się przyzwyczajać do takich wypowiedzi, niedługo powodem niemocy strzeleckiej naszej drużyny będzie zła pogoda, zaciasne szorty, za zimny napój regenerujący.ŚMIECH NA SALI :lol: :roll:
mdc dg

Postprzez SIRespect 2005-10-15, 9:01 am

wydaje mi się po prostu że chwytają się wszystkiego co może byc przyczyną podłamania psychicznego :roll: i czekam na wypowiedz typu "nie strzela bramek bo zgubił klucze od domu" :lol: :wink:
SIRespect

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna