Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
DaMi napisał(a):zgredos napisał(a):Szkoda że tak słaba reprezentacja jak Polska pojedzie na MŚ. Zabierzemy miejsce dużo lepszym rep. przez co obniżymy range tej imprezy
:shock: :shock: :shock: :shock: Najdłeś się czegoś :?:
musztra napisał(a): A porównywanie repry do zespołówych z naszej ligi ma się nijak ponieważ większość grajków z 1-szej jedenastki gra w dobrych zagranicznych klubach :!: :!:
zgredos napisał(a):musztra napisał(a): A porównywanie repry do zespołówych z naszej ligi ma się nijak ponieważ większość grajków z 1-szej jedenastki gra w dobrych zagranicznych klubach :!: :!:
Teraz to chyba Ty żartujesz, podaj mi te dobre europejskie kluby w których grają nasze gwiazdy ?
zgredos napisał(a):Dami - gdyby słaba rep. Polski nie pojechała na MŚ ja nie płakał bym, ja na takiej imprezie jak MŚ lubie oglądać dobre mecze a nie to co pokazuje rep. Polski a przykład z klubami to podałem Ci jak słaba jest nasza piłka
musztra napisał(a):. A porównywanie repry do zespołów z naszej ligi ma się nijak ponieważ większość grajków z 1-szej jedenastki gra w dobrych zagranicznych klubach :!: :!: Krzynówek,Żurawski,Smolarek,Boruc,Rasiak,Frankowski,Bąk,Żewłakow,
Mila,Radomski,Szymkowiak,Kosowski i wielu innych :!:
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack