przez Lars 2005-10-08, 12:02 pm
zgadzam sie z poprzednikami, jest to wielkie rozczarowanie. przed tym meczem były po raz kolejny wielkie obietnice, bojowe zapowiedzi niczym przed wyborami prezydenckimi, ale one po raz kolejny nie zostały zrealizowane. tych zawodników jako zespół nie stać na awan, pisze jako zespół bo 4-5 zawodników z obecnego składu + klarowne wzmocnienia stanowiliby zespół ktory byłoby stać na awans. jestem bardzo rozgoryczoy, z meczu na mecz mam coraz mniejsze zaufanie do zawodnikow jak i trenera, i napewno juz nigdy nie nabiore sie na ich przed meczowe wypowiedzi.
wczesniej pisalem ze moge zapomniec o gliwicach gdy wygrają z łkś-em. nie wygrali, na dodatek przegrali. przez 90 minut gry oddali jeden, powtarzam jeden celny strzal na bramke.
konczac mam taka prosbe do trenera i zawodników - nie osmieszajcie sie juz tymi przedmeczowymi bojowymi i pełnymi wiary wypowiedziami, a nastepnie pomeczowymi oddającymi wasz smutek, zal, rozgoryczenie i zawod, bo wy wszyscy jako druzyna nie wprowadzicie Zagłębia do pierwszej ligi z jednej prostej przyczyny - wasze miejsce napewno wiekszosci z was jest w bardzo przecietnym II-ligowym klubie, a dla niektorych wydaje sie ze i te progi moglyby okazac sie za wyskokimi.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE