ŁÓDZKI KS - ZAGŁĘBIE

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez FIGHTER1906 2005-10-08, 8:14 am

PANOWIE NIE CZARUJMY SIĘ, JAK PO TEJ RUNDZIE BĘDZIEMY MIELI 5 PUNKTÓW STRATY DO PIERWSZEJ TRÓJKI TO BĘDZIE DOBRZE, A POTEM ALBO BĘDĄ WZMOCNIENIA, ALBO NIE...
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2005-10-08, 8:15 am

No coz 11-sta kolejke mamy za soba i nic sie nie zmienia na lepsze po 6-cie pierwszych kolejkach mielismy miec druzyne ktora bedzie grala o punkty do AWANSU.
Nic takiego nie ma miejsca slyszymy jak jedni sa rozczarowani inni zawiedzeni a punktow nie przybywa a rywale odjezdzaja do przodu.
Jestem przekonany ze samym straszeniem zawodnikow iz beda dostawali mniej pieniedzy to my nie AWANSUJEMY.
Sytuacja juz jest czysta i klarowna - trener czegos (rozwiazanie personalne) w skladzie szuka a zawodnicy nie graja tej pilki na ktora ich stac.
Czy Zaglebie wywalczy te 30 pkt w tej rundzie - widze jasno ze NIE - nasza druzyna bedzie grala u siebie za 3 pkt a na wyjezdzie prawdopodobnie przegraja badz w najlepszym razie remis. Nie sa to fakty pocieszajace ale trzeba z nimi zyc.
Smutne jest to ze my KIBICE i tylko my CHCEMY AWANSU.
Po prostu druzyna nie gra, moze zawodnikom nie zalezy beda grali w III lidze po odjesciu z Zaglebia i nikt ich nie bedzie gonil do pracy.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Ralph 2005-10-08, 9:10 am

:evil: Jestem wściekły... :evil:

Dla mnie prawda jest oczywista - jak nie wygrywa się meczy na wyjazdach, to nie można awansować !

Mało mnie podniecają te zwycięstwa u siebie po 3 lub 4:0;
Mogą u siebie wygrywać jedną bramką, ale na miły Bóg, niech chociaż remis przywiązą z wyjazduuuuuuu...

Jak można :( :?
Ralph

Postprzez tomi2509 2005-10-08, 10:26 am

chcialem napisac odnosnie tego wyniku i wypowiedzi pilkarzy przed tym spotkaniem . nudzi mnie juz to pierdol... teraz lacha wczesniej zuban o tym ze jada wygrac albo ze zagrali slabo i nie wiedza dlaczego ?! a co niby ja to mam wiedziec !!! prawda jest taka ze mamy za slaba druzyne na awans i niestety juz chyba tylko nam kibicom na nim zalezy . przed nami jeszcze 6 spotkan w tym 5 z solidnymi ekipami i niestety mam powazne obawy ile jeszcze pkt jestesmy w stanie zdobyc bo osobiscie na wiele nie licze.

ps. gdyby wypowiedzi pilkarzy zdobywaly pkt mielibysmy chyba komplet!!
tomi2509

Postprzez krzysztof 2005-10-08, 10:30 am

słave umiejętności + słaba psychika która potęguje wszystkie niedociągnięcia
krzysztof

Postprzez mdc dg 2005-10-08, 10:36 am

:lol: :lol: Przeczytałem wypowiedź Lachowskiego i rozśmieszył mnie stwierdzeniem "a gdy jedziemy chociażby na Widzew czy ŁKS, gdzie jest trochę publiki i światła i niestety przegrywamy" :lol: :lol: Może panie Marcinie poprostu jesteście słabi i wasze miejsce jest w 3 lidze tam na mecze przychodzi kilkuset kibiców a i oświetlenie wam przeszkadzać nie będzie :lol: W pierwszej lidze każda drużyna ma oświetlenie z tego wynika że wszystkie mecze byłyby przegrane przez naszych grajków :lol: PARODIA :evil:
mdc dg

Postprzez SIRespect 2005-10-08, 10:39 am

kiedy oni wygrają jakiś "trudniejszy" mecz :roll:
wypowiedź lachowskiego żenująca :twisted:
juz naprawde chwyta się wszystkiego zeby tylko nie powiedziec o słabej grze :?
SIRespect

Postprzez pIwooo 2005-10-08, 11:28 am

Sprawdziło się to co myślałem, po każdym przegranym emczu na wyjezdzie mówili ze zagrali najgorzej w rundzie, że nie wiedzą o co biega, po wysokich zwyciestwach u siebie z cieniasami mówią żę wyciągneli wnioski tylko ze jak zwykle te ich wnioski zanikają w następnym meczu.....no i co wygrają ze szczaxą 5:0 i beda gadać że wyciagneli wnioski potem przegrają 1:0 i będą mówić że nei wiedzą co sie dzieje?....to są przecież zawodowcy......wypowiedzi naszych zawodników to jest oszukiwanie nas kibiców...Może by klub wynajął jakiegoś psychologa a nie gdybać co sie dzieje, nadejdzie zima i ich pewnie nagle osweci dopiero i znów padnie słynne powiedzenie "wyciągneliśmy wnioski", "to zwycięstwo ans bardzo podbudowało", "jedziemy do Łodzi po zwycięstwo", "nie wiemy co sie dzieje" :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
pIwooo

Postprzez pIwooo 2005-10-08, 11:29 am

i jeszcze jedno Małocha papa
pIwooo

Postprzez mały 2005-10-08, 11:36 am

Panie Piłkarzu Lachowski . Niech Pan już więcej nie przeprasza i się nie wkurza !! Niech Pan Panie Piłkarzu zacznie grać ! To Pan mił być liderem zespołu i co ? Zawsze to samo wielkie obietnice a po wszystkim gęste tłumaczenia . Nie wiem jak innym kibicom ale mnie osobiście bokiem wychodzą te Wasze obietnice .

POZDRO DLA KIBICÓW !!!

PS. " MNIEJ GADAĆ , LEPIEJ GRAĆ" !!
mały

Postprzez MarcelZS 2005-10-08, 11:41 am

Chyba wszyscy czujemy to samo .... WIELKIE ROZCZAROWANIE ... bynajmniej nie tylko grą ale i "pierdoleniem" Trenera i zawodników.

Niech już nic nie mówią o awansie, a wezmą się "wkurwią" i wygrają ze szczakową i świtem.

Może i walczyli, nie byłem, ale ilość żółtych kartek pokazuje że można było powalczyć ostrzej i pokuśić się chociaż o remis.

(Nie lubię wulgaryzmów ale bajki snuć to potrafią).

NA DOBRE I NA ZŁE - tylko skończmy pieprzyć farmazony o awansie i walczyć Panowie piłkarze do upadłego. :!:
MarcelZS

Postprzez Lars 2005-10-08, 12:02 pm

zgadzam sie z poprzednikami, jest to wielkie rozczarowanie. przed tym meczem były po raz kolejny wielkie obietnice, bojowe zapowiedzi niczym przed wyborami prezydenckimi, ale one po raz kolejny nie zostały zrealizowane. tych zawodników jako zespół nie stać na awan, pisze jako zespół bo 4-5 zawodników z obecnego składu + klarowne wzmocnienia stanowiliby zespół ktory byłoby stać na awans. jestem bardzo rozgoryczoy, z meczu na mecz mam coraz mniejsze zaufanie do zawodnikow jak i trenera, i napewno juz nigdy nie nabiore sie na ich przed meczowe wypowiedzi.
wczesniej pisalem ze moge zapomniec o gliwicach gdy wygrają z łkś-em. nie wygrali, na dodatek przegrali. przez 90 minut gry oddali jeden, powtarzam jeden celny strzal na bramke.
konczac mam taka prosbe do trenera i zawodników - nie osmieszajcie sie juz tymi przedmeczowymi bojowymi i pełnymi wiary wypowiedziami, a nastepnie pomeczowymi oddającymi wasz smutek, zal, rozgoryczenie i zawod, bo wy wszyscy jako druzyna nie wprowadzicie Zagłębia do pierwszej ligi z jednej prostej przyczyny - wasze miejsce napewno wiekszosci z was jest w bardzo przecietnym II-ligowym klubie, a dla niektorych wydaje sie ze i te progi moglyby okazac sie za wyskokimi.
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez tomi2509 2005-10-08, 12:28 pm

ciekawi mnie tylko jeszcze jedno !!!!!
co tym razem wymysla za komentarze przed i po meczu ze szczakowa
:D :D

moze ktos w koncu z kierownictwa Zagłębia ( z jajami) przedstawi faktyczny plan i zalozenia na ten sezon
nie mowiac juz jak bardzo ciekawi mnie kwota do podzialu za ewentualny awans , ktora raczej przejdzie pilkarzom kolo nosa :?: :?: :?: :?:
tomi2509

Postprzez W@llace 2005-10-08, 12:36 pm

Przegraliśmy i tyle,nie mamy poprostu zawodników,którzy sa w stanie wprowadzic Zagłębie do ekstraklasy.Jest paru,ale to za mało!Temat już był wałkowany tysiące razy.Przyjda wzmocnienia to kupimy znowu kogos z V ligi ,a moze bedzie lepiej i uda sie kupic kogos z IV! :wink: To jest conajmniej smieszne!

teraz Szczakowianka i Swit - nie mysle o niczym innym jak komplet punktów w dwóch spotkaniach...jesli stracimy choc jeden to juz swiadczy o tym ,ze bedziemy sobie grac w II lidze!
W@llace

Postprzez pIwooo 2005-10-08, 12:37 pm

Winny sie tłumaczy, tomi2509 zapewne ograją z łatwością szczaxe i będą pieprzyć, że wnioski wyciągneli.
pIwooo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna