Zagłębie Sosnowiec - Polonia Bytom 2.10.05 (Kibicowsko) ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-10-03, 3:44 pm

Dlaczego na Ludowym jest coraz mniej flag :?: :roll:
gĘsIA skÓrkA

Postprzez Karo 2005-10-03, 4:25 pm

Sadzac po dopingu, z przykroscia trzeba stwierdzic, ze na mecze przychodzi wiecej debili, niz prawdziwych kibicow. Za to ciagle jebanie poloni mozemy sie conajwyzej wstydzic... Szkoda ze dla niektorych byla to najwieksza rozrywka dnia... Doping byl cichy, wiekszosc podrywala sie dopiero wtedy, jak trzeba bylo zrewanzowac sie poloni za ich wizwiska. Generalnie zenada, i niech mi tu nikt nie pisze, ze tak trzeba, bo to hanysi. Mysle ze mozna bylo im pokazac swoja wyzszosc w inny sposob-np ignorujac ich prowokacje, i jeszcze mocniej dopingowac Zaglebie. Szczerze mowiac to ja juz powoli trace wiare w naszych kibicow. Nie ma sie co dziwic ze na mecze ludzie nie chca chodzic, bo po takim meczu jak z Polonia, to nawet mnie sie juz tego odechciewa... A przed kazdym nastepnym meczem spiker powinien krzyczec: Witam CHAMÓW oraz reszte publicznosci Stadionu Ludowego w Sosnowcu...
Karo

re

Postprzez Qba 2005-10-03, 4:27 pm

gĘsIA skÓrkA napisał(a):
LeOnIdAsC!! napisał(a):pzpn juz sie niema do trzego sie przyczepic to do czaszek sie przyczepia lepiej niech sie zajmia aferami

A ty sie nie przyczepiaj tak do swojej klawiatury :wink: .wszedzie musisz cos napisac :?: :?: A pzpn niech sie lepiej przyczepi do twojej czaszki :lol: :arrow: "trzego" hehe...... :D

buhahahahahahahahaa :D:D:D:D:D:D no, narodzil nam sie nowy talent - nadworny forumowy pisarz, jednym slowem wieszcz :D piekne, spojne posty wrecz powalaja swoja stylistyka i "kunsztem ortograficznym" :D:D:D
Qba

Postprzez Gość 2005-10-03, 4:46 pm

:shock: :shock: :shock: Wymieklem :lol:
Gość

Postprzez Gibson_mdc 2005-10-03, 4:46 pm

doping jak na taki mecz nie byl za dobry (moze wina pogody bylo nawet goraco) tylko wizwiska byly mocne :twisted:
Gibson_mdc

Postprzez Maniek TR 2005-10-03, 6:25 pm

Kolego Karo wyzwizska jak juz sie do tego przyzwyczaiłeś są na porządku dziennym w życiu kibicowskim, nie toleruje tez napinania sie za płotu i bluzg głośniejszych od dopingu ale animozje które panują miedzy róznymi klubami zawsze beda prowadzic do wyzwisk. I tak nie tylko my jestesmy chamami ale takze Łks z Widzewem, Legia z Lechem czy Arka z Lechią itp itd. A Tobie proponuje przed nastepnym meczem z udziałem kibiców gości stać przed sektorem z chlebem i solą.A wyzywanie ludzi od debili i chamow moze sie w koncu nie spodobac i nie płacz juz ze przez to odechciewa Ci sie chodzic na Zagłębie bo jak cos to zawsze masz do wyboru np siatkówke - tam napewno jest bardziej kulturalnie.
Maniek TR

Postprzez MuMiN 2005-10-03, 6:55 pm

Karo napisał(a):Sadzac po dopingu, z przykroscia trzeba stwierdzic, ze na mecze przychodzi wiecej debili, niz prawdziwych kibicow. Za to ciagle jebanie poloni mozemy sie conajwyzej wstydzic... Szkoda ze dla niektorych byla to najwieksza rozrywka dnia... Doping byl cichy, wiekszosc podrywala sie dopiero wtedy, jak trzeba bylo zrewanzowac sie poloni za ich wizwiska. Generalnie zenada, i niech mi tu nikt nie pisze, ze tak trzeba, bo to hanysi. Mysle ze mozna bylo im pokazac swoja wyzszosc w inny sposob-np ignorujac ich prowokacje, i jeszcze mocniej dopingowac Zaglebie. Szczerze mowiac to ja juz powoli trace wiare w naszych kibicow. Nie ma sie co dziwic ze na mecze ludzie nie chca chodzic, bo po takim meczu jak z Polonia, to nawet mnie sie juz tego odechciewa... A przed kazdym nastepnym meczem spiker powinien krzyczec: Witam CHAMÓW oraz reszte publicznosci Stadionu Ludowego w Sosnowcu...

Miałem myśli aby już nic tutaj nie pisać, ale niestety musze to zrobić. Cytowana wypowiedź to bardzo mocno przesadzona opinia „piknika” (nie obrażając tutaj prawdziwych pikników) – nie wiem czy chodzisz na wszystkie mecze, nie wiem czy jeździsz na wyjazdy, ale bardzo rzadko zdarza się abyśmy komuś ubliżali i kogoś wyzywali. W niedziele też nie było tego dużo, a całej publiki nikt nie jest w stanie upilnować i uciszyć. „Kolegów” z Bytomia szybko uciszyła piosenka o pociągu i dobre pół godziny nic nie śpiewali. Nie przesadzaj więc zbytnio i nie marudź, a jak nie masz siły i ochoty na odwiedzanie Ludowego, to go nie odwiedzaj – nikt z powodu Twojej nieobecności nie będzie płakał.

Także trąbke w dłoń i na piknik !
Ostatnio edytowano 2005-10-03, 7:06 pm przez MuMiN, łącznie edytowano 1 raz
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez Karo 2005-10-03, 6:56 pm

Jasne ze nie tylko my jestesmy chamami. Cale srodowisko kibicowskie jest chore, i nad tym najbardziej ubolewam. I nie pierdziel mi tu o chlebie i soli, bo ja tak samo jak wszyscy Zaglebiecy nie darze sympatia Slazaków. Ale nie znaczy to wcale, ze mam przez caly mecz przeklinac i ich wyzywac. To jest zalosne. A na siatkowe zawsze pojsc mozna, tylko ze widzisz, Pilka nozna jest dla mnie numerem JEDEN. I to jest moj dramat, bo chcac nie chcac musze tolerowac to bydlo.
Karo

Postprzez Rynek 2005-10-03, 6:57 pm

Maniek TR zgadzam sie z toba w 100% a ty Karo lepiej zaczni chodzic do teatru (moze dzieci Zagłębia)
Rynek
Obserwowany

Postprzez Karo 2005-10-03, 7:05 pm

Szczerze mowiac spodziewalem sie krytyki po mioch postach. Miedzy innymi o to tez mi chodzilo. Chcialem poznac opinie forumowiczow, i ja poznalem. Ok, kulturalny kibic wychodzi na panienke, ktora marudzi jak uslyszy pare przeklenstw. Mozecie tak o mnie sadzic, wali mi to. Ja chcialbym po prostu kulturalnej atmosfery na stadionie, ale wiem ze to za wiele w tym kraju.
Karo

Postprzez ŁOSKI1906 2005-10-03, 7:07 pm

Ja chcialbym po prostu kulturalnej atmosfery na stadionie, ale wiem ze to za wiele w tym kraju.

Co jak co ale nie powiesz mi że tylko w tym kraju.
ŁOSKI1906
Os.Piastów oficial fans

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-10-03, 7:08 pm

Karo napisał(a):Ja chcialbym po prostu kulturalnej atmosfery na stadionie, ale wiem ze to za wiele w tym kraju.

Nudno by bylo :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez MuMiN 2005-10-03, 7:15 pm

To przychodź na każdy mecz, a Twoje życzenie się spełni (mecze z Polonią, czy inną tego typu drużyną są raz na kilka miesięcy). Na innych meczach jest kulturalnie, dlatego nie pisz o kibicach że to chamy - wszystko jest do zaakceptowania tylko w odpowiedniej skali. Na panienkę nie wychodzisz, tylko nie pisz farmazonów – każdemu nieraz zdarzy się powiedzieć coś brzydkiego i nikt sensacji z tego nie robi.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez sowik 2005-10-03, 7:32 pm

Karo napisał(a):Szczerze mowiac spodziewalem sie krytyki po mioch postach. Miedzy innymi o to tez mi chodzilo. Chcialem poznac opinie forumowiczow, i ja poznalem. Ok, kulturalny kibic wychodzi na panienke, ktora marudzi jak uslyszy pare przeklenstw. Mozecie tak o mnie sadzic, wali mi to. Ja chcialbym po prostu kulturalnej atmosfery na stadionie, ale wiem ze to za wiele w tym kraju.

Ej kolego nie mów tak, bo psujesz reputacje os. Jagiellońska :lol: chodzisz pewnie na mecze od święta. Popieram mumina, chcerz widzieć kulture?? To nie przychodź na mecze z hanyskami.
sowik

Postprzez MrCricket 2005-10-03, 7:33 pm

Polak_sts1906 napisał(a):Nawet Heniek tradycyjnie próbował przed meczem sforsować ogrodzenie i wbić na murawę. Niestety nie wyszło :lol:

Dziś rano (poniedziałek ok 9 godz) ledwo stał na nogach przy sklepie w okolicach ul piłsudskiego i z ... szalikiem Zagłębia :shock: Powrót do domu mu się trochę wydłużył :lol:
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice