Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
gĘsIA skÓrkA napisał(a):LeOnIdAsC!! napisał(a):pzpn juz sie niema do trzego sie przyczepic to do czaszek sie przyczepia lepiej niech sie zajmia aferami
A ty sie nie przyczepiaj tak do swojej klawiatury :wink: .wszedzie musisz cos napisac :?: :?: A pzpn niech sie lepiej przyczepi do twojej czaszki :lol: :arrow: "trzego" hehe...... :D
Karo napisał(a):Sadzac po dopingu, z przykroscia trzeba stwierdzic, ze na mecze przychodzi wiecej debili, niz prawdziwych kibicow. Za to ciagle jebanie poloni mozemy sie conajwyzej wstydzic... Szkoda ze dla niektorych byla to najwieksza rozrywka dnia... Doping byl cichy, wiekszosc podrywala sie dopiero wtedy, jak trzeba bylo zrewanzowac sie poloni za ich wizwiska. Generalnie zenada, i niech mi tu nikt nie pisze, ze tak trzeba, bo to hanysi. Mysle ze mozna bylo im pokazac swoja wyzszosc w inny sposob-np ignorujac ich prowokacje, i jeszcze mocniej dopingowac Zaglebie. Szczerze mowiac to ja juz powoli trace wiare w naszych kibicow. Nie ma sie co dziwic ze na mecze ludzie nie chca chodzic, bo po takim meczu jak z Polonia, to nawet mnie sie juz tego odechciewa... A przed kazdym nastepnym meczem spiker powinien krzyczec: Witam CHAMÓW oraz reszte publicznosci Stadionu Ludowego w Sosnowcu...
Karo napisał(a):Szczerze mowiac spodziewalem sie krytyki po mioch postach. Miedzy innymi o to tez mi chodzilo. Chcialem poznac opinie forumowiczow, i ja poznalem. Ok, kulturalny kibic wychodzi na panienke, ktora marudzi jak uslyszy pare przeklenstw. Mozecie tak o mnie sadzic, wali mi to. Ja chcialbym po prostu kulturalnej atmosfery na stadionie, ale wiem ze to za wiele w tym kraju.
Polak_sts1906 napisał(a):Nawet Heniek tradycyjnie próbował przed meczem sforsować ogrodzenie i wbić na murawę. Niestety nie wyszło :lol:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników