Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mam taka nadzieje ze pozostanie w naszej drurzynie i awansujemy do 1ligi warto szukac talentow w nizszych klasach rozgrywkowychALOSZA napisał(a):......i oby pozostał w Zagłębiu - naszym Zagłębiu !!!!!
LeOnIdAsC!! napisał(a):mam taka nadzieje ze pozostanie w naszej drurzynie i awansujemy do 1ligi warto szukac talentow w nizszych klasach rozgrywkowychALOSZA napisał(a):......i oby pozostał w Zagłębiu - naszym Zagłębiu !!!!!
twari napisał(a):LeOnIdAsC!! napisał(a):mam taka nadzieje ze pozostanie w naszej drurzynie i awansujemy do 1ligi warto szukac talentow w nizszych klasach rozgrywkowychALOSZA napisał(a):......i oby pozostał w Zagłębiu - naszym Zagłębiu !!!!!
... ale debiutowanie milionem postow w kazdym temacie i to postow o niczym TEZ JEST KIEPSKIM DEBIUTEM! :)
Pitremu konczy się kontrakt i nie ma zamiaru go przedłużać . Tak więc w przerwie zimowej pewnie zmieni barwy bo na to pozwalają przepisy chyba , że Legia będzie go chciał już w przerwie zimowej a nie dopiero na wiosnę . To wtedy wpadnie trochę do klubowej kasy ! Tylko po co ? Jak oni i tak nie zrobią z tego żdnego porzytku !Paulus napisał(a):"Trener Legii Dariusz Wdowczyk po zakończeniu tej rundy zapowiada prawdziwą rewolucję kadrową. Legia interesuje się kilunastoma piłkarzami. Można podzielić ich na młodych, zagranicznych i ligowców. Jeśli chodzi o dojrzałych ligowców to listę otwiera Marcin Kaczmarek - świeżo upieczony reprezentant Polski. Dalej są Robert Kolendowicz, Przemysław Pitry i Łukasz Załuska."
LEGIA
No i co jakby w zimie poszedl sobie z Zaglebia nasz najskuteczniejszy napastnik? Myslicie, ze Zaglebie sprzedaloby Przemka i czy on sam chcialby odejsc juz zima?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników