Przemek Pitry !!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Przemek Pitry !!!!!!

Postprzez cepterek 2005-09-17, 6:58 pm

Siemka wszystkim pisze tego posta dokładnie 3,5 godzinki po meczu zagłębia z radomiakiem w którym to Przema zdobył cztery piekne brameczki i jest liderem klasyfikacji strzelców 2 ligi :D prosze was o opinie na temat Przemka co o nim sadzicie jako o zawodniku sciągniętym z klasy okręgowej opiszcie mi jego wady jego zalety wszystko co mozecie jestem jego znajomym i równiez z nim grałem w Iskrze Pszczyna postaram się mu przekazac wszystkie uwagi oczywicscie tylko dla jego dobra !! ;) pozdrawaim dzieki za komcia z góry ZAAAAAAGŁĘBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cepterek

Postprzez Kajton 2005-09-17, 7:51 pm

Czesc wam

Poznalem Przemka gdy gral jeszcze w Iskrze.Przyjechal do Niemiec na turniej Genclik Cup z druzyna Orlow Miroslawa.Byl juz wtedy jako zupelny amator gwiezda turnieju.Bralo tam udzial ponad 70 tureckich druzyn.A turasy nie potrafily nadziwic sie jego talentem i umiejetnosciami.Przemek strzelal im bramke po bramce.Oczywiscie Orly wygraly turniej tak samo jak rok wczesniej.
Rok pozniej,niestety juz bez Przemka wygrali turniej poraz 3.Jest naprawde zaje... fajnym gosciem.Mamy do dzisiaj kontakt.

Pozdrowienia z Bretten do Sosnowca i Pszczyny

Kajton
Kajton

Postprzez PTAQ84 2005-09-17, 8:07 pm

fakt słowa uznania dla Przemka za niesamowity wyczyn...ale po co od razu zakładać nowy temat :roll: później się dziwić że jest bałagan...
PTAQ84
WOJKOWICE

:P

Postprzez cepterek 2005-09-17, 8:24 pm

Temat jest po to by był !! i tyle a co do turnieju to własnie słyszałem ze nawet był królem strzelców !! oby tylko grał dalej dla zagłębia i zrobili chłopaki ekstraklase !! zycze im tego z całego serducha a co do Przemka to niemam pytan jest przekoles moge się pochwalic ze miałem mu przyjemnosc asystowac przy nie jednej bramce jak jeszcze strzelał dla iskry a co najlepsze jak iskra była w B klasie no to nasz Przemek miał nastrzelanych wyobrazcie sobie 50 bramek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masakra i co wy na to ?? walcie komcie dalej na temat przemka czekam pozdrawaim strzałeczka pa :)
cepterek

Postprzez CZaRnYY 2005-09-17, 11:03 pm

Ma na pewno instynkt napastnika - wie gdzie się znależć by piłka mu spadła pod nogi ;)

W grze 1 v 1 zauważyłem, że ponadprzeciętnie gra, poza tym te jego zwody potrafią zmylić niejednego obrońcę ;)

Byle awansował z Zagłębiem do ekstraklasy i tam zdobywał bramki dla naszego klubu :)
CZaRnYY

Postprzez MarcelZS 2005-09-18, 11:25 am

Oby tylko sodówka mu nie uderzyła - i umiał się koncentrować w takich meczach jak z Heko - jak narzie to szkoda, że Pitry jest tylko jeden.
MarcelZS

Postprzez ALOSZA 2005-09-18, 11:55 am

......i oby pozostał w Zagłębiu - naszym Zagłębiu !!!!!
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez cepterek 2005-09-18, 1:16 pm

znam przemka bardzo dobrze i uwierz mi ze mu sodówka nie uderzy do głowy !!:D a w zagłebiu przypuszczam będzie grał tak długo az zrobią chłopaki ekstraklase !! i oby sie spełniły moje przepuszczenia pozdro
cepterek

Postprzez fan78 2005-09-18, 3:22 pm

Rosnie nam jak widac nastepca Jarosika.Jesli utrzyma taka wysoka skutecznosc zaraz ustawi sie po niego kolejka klubow,ale trzymam go za slowo ze narazie nigdzie sie nie wybiera.
fan78

Postprzez LeOnIdAsC!! 2005-10-03, 2:51 pm

ALOSZA napisał(a):......i oby pozostał w Zagłębiu - naszym Zagłębiu !!!!!
mam taka nadzieje ze pozostanie w naszej drurzynie i awansujemy do 1ligi warto szukac talentow w nizszych klasach rozgrywkowych
LeOnIdAsC!!

Postprzez twari 2005-10-03, 3:52 pm

LeOnIdAsC!! napisał(a):
mam taka nadzieje ze pozostanie w naszej drurzynie i awansujemy do 1ligi warto szukac talentow w nizszych klasach rozgrywkowych

Leonidasc - od kiedy masz komputer? :D Bo chyba od niedawna... Czy wszedzie musisz wpisywac cos od siebie co w gruncie rzeczy nic nie wnosi do rozmowy? To Twoj pierwszy dzien na forum... ciesze sie ze nie zadebiutowales jakims glupim postem... ale debiutowanie milionem postow w kazdym temacie i to postow o niczym TEZ JEST KIEPSKIM DEBIUTEM! :) Wrzuc na luz i postaraj sie aby Twoje posty wnosily cos do rozmowy a nie byly tylko powtarzaniem wypowiedzi innych czy tez przytakiwaniem... to taka rada na przyszlosc! :wink:

PS. Sorki za rozmycie ale musialem! :)
twari

Postprzez LeOnIdAsC!! 2005-10-03, 4:25 pm

spoko dzieki za rade pozdro
LeOnIdAsC!!

Postprzez Gość 2005-10-03, 4:36 pm

twari napisał(a):
LeOnIdAsC!! napisał(a):

... ale debiutowanie milionem postow w kazdym temacie i to postow o niczym TEZ JEST KIEPSKIM DEBIUTEM! :)

Moze chce dogonic WOJTKA :]
Gość

LEGIA ZAINTERESOWANA PITRYM !!!

Postprzez Paulus 2005-10-13, 3:54 pm

"Trener Legii Dariusz Wdowczyk po zakończeniu tej rundy zapowiada prawdziwą rewolucję kadrową. Legia interesuje się kilunastoma piłkarzami. Można podzielić ich na młodych, zagranicznych i ligowców. Jeśli chodzi o dojrzałych ligowców to listę otwiera Marcin Kaczmarek - świeżo upieczony reprezentant Polski. Dalej są Robert Kolendowicz, Przemysław Pitry i Łukasz Załuska."

LEGIA

No i co jakby w zimie poszedl sobie z Zaglebia nasz najskuteczniejszy napastnik? Myslicie, ze Zaglebie sprzedaloby Przemka i czy on sam chcialby odejsc juz zima?
Paulus

Re: LEGIA ZAINTERESOWANA PITRYM !!!

Postprzez mały 2005-10-13, 7:06 pm

Paulus napisał(a):"Trener Legii Dariusz Wdowczyk po zakończeniu tej rundy zapowiada prawdziwą rewolucję kadrową. Legia interesuje się kilunastoma piłkarzami. Można podzielić ich na młodych, zagranicznych i ligowców. Jeśli chodzi o dojrzałych ligowców to listę otwiera Marcin Kaczmarek - świeżo upieczony reprezentant Polski. Dalej są Robert Kolendowicz, Przemysław Pitry i Łukasz Załuska."

LEGIA

No i co jakby w zimie poszedl sobie z Zaglebia nasz najskuteczniejszy napastnik? Myslicie, ze Zaglebie sprzedaloby Przemka i czy on sam chcialby odejsc juz zima?
Pitremu konczy się kontrakt i nie ma zamiaru go przedłużać . Tak więc w przerwie zimowej pewnie zmieni barwy bo na to pozwalają przepisy chyba , że Legia będzie go chciał już w przerwie zimowej a nie dopiero na wiosnę . To wtedy wpadnie trochę do klubowej kasy ! Tylko po co ? Jak oni i tak nie zrobią z tego żdnego porzytku !
mały

Następna strona

Powrót do Piłka nożna