Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 24 września, 15:30

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez janosikdg 2005-09-25, 11:40 am

WspaniałY występ Piętki..Coś mi sie wydaje że Bęben sobie troche posiedzi:)
janosikdg

Postprzez W@llace 2005-09-25, 11:51 am

janosikdg napisał(a):WspaniałY występ Piętki..Coś mi sie wydaje że Bęben sobie troche posiedzi:)

Może wspaniały to nie był ,ale napewno b.dobry!Chłopak czuje sie już pewnie i bramki szybko nie opuści!Temat jest inny ,nie rozmywajmy...

Co do meczu to nie moge się pogodzić z tą porażka!Jakiś nerwowy dzisiaj jestem :wink:
W@llace

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-25, 1:30 pm

temat do zamknięcia - szkoda czasu na marudzenie 8)
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez problematyk-ziom 2005-09-25, 1:39 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Od zakonczenia meczu z Piastem jestem nie do zycia, nie moze byc tak zeby zawodnicy ignorowali trenera, KIBICOW i wszystkich na okolo.
Niech zjada do kopalni i pracuja jako gornicy badz hutnicy przy wielkim piecu. Diabli biora czlowieka jak druzyna to ma byc jeden Przemek Pitry.
Dziewiec spotkan musimy czekac az TRENER zdenerwuje sie i oficjalnie powie iz zawodnicy robia zupelnie inna gre od ustalonej w szatni
Tadeusz

hmm wina tylko kopaczy? a kto ich sprowadził do Zagłębia?
kto ustalił taki skład?
kto ustalał kadrę na tą runde?
wreszcie kto ich przygotowywał do sezonu ze nie mają siły walczyć?

a dlaczego juz 9 meczy czekamy na taką wypowiedz trenera? bo oni grają to co im trener karze na tyle ile mają siły! a dlaczego nie mają siły?
drogi Tadeuszu... to sÄ… wszystko ludzie sprowadzeni przez TRENERA przygotowani przez TRENERA ustawiani przez TRENERA motywowani przez TRENERA... od 4 lat nikt mu siÄ™ nie miesza do pracy!
problematyk-ziom

Postprzez FIGHTER1906 2005-09-25, 1:45 pm

problematyk-ziom napisał(a):
a dlaczego juz 9 meczy czekamy na taką wypowiedz trenera? bo oni grają to co im trener karze na tyle ile mają siły! a dlaczego nie mają siły?
drogi Tadeuszu... to sÄ… wszystko ludzie sprowadzeni przez TRENERA przygotowani przez TRENERA ustawiani przez TRENERA motywowani przez TRENERA... od 4 lat nikt mu siÄ™ nie miesza do pracy

JESZCZE NAPISZ, ŻE SĄ SYNAMI TRENERA I MAJĄ NOGI TRENERA.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez problematyk-ziom 2005-09-25, 1:58 pm

widze że nie zrozumiałeś... ale nie taki temat... sorrka za rozmycie koniec! mecz z Piastem był... był słabiutki z naszej strony koniec! nie napawa to zbytnim optymizmem przed kolejnymi spotkaniami ale...

CZY WYGRYWASZ CZY NIE...

temat do zamknięcia...
problematyk-ziom

Postprzez Gość 2005-09-25, 2:28 pm

problematyk-ziom napisał(a):widze że nie zrozumiałeś... ale nie taki temat... sorrka za rozmycie koniec! mecz z Piastem był... był słabiutki z naszej strony koniec! nie napawa to zbytnim optymizmem przed kolejnymi spotkaniami ale...

CZY WYGRYWASZ CZY NIE...

temat do zamknięcia...

Ja sie z nim zgodze Popieram
Gość

Re: re

Postprzez twari 2005-09-25, 4:59 pm

Qba napisał(a):
twari napisał(a):
problematyk-ziom napisał(a):nie byłeś nie mów! a ja w TV widziałem "Armagedon" i "Kubusia Puchatka i Hefalumpy"... czy to coś znaczy?

Zabron mi! :) Tez widzialem w tv Armageddon i mam prawo o nim wyrazic swoja opinie. Tak samo mam prawo wyrazic swoja opinie na podstawie tego co widzialem! A pokazali calkiem sporo! Tak wiec tego typu komentarz wsadz sobie za przeproszeniem w dupe bo nie Ty tu jestes od wydawania pozwolen na wypowiadanie sie, ok? Dziekuje.

pokazali sporo tak? na meczu nie bylem, nie wypowiadam sie, w tivi widzialem te zenade, proponuje Ci przeczytac (pewnie juz to zrobiles) ten fragment: "Z uwagi na nałożony przez PZPN "zakaz wyjazdowy", zorganizowanym grupom kibiców Zagłębia nie było dane obejrzeć meczu w Gliwicach. Zamiast narzekać na tę decyzję, kibice powinni być wdzięczni, że nie musieli oglądać fatalnie grającego Zagłębia. Tej jesieni Zagłębie jeszcze w lidze nie grało tak słabo. Co prawda sosnowiczanie przegrali w II kolejce z Widzewem aż 2:5, ale w tamtym meczu zaprezentowali się o wiele lepiej niż dziś w Gliwicach. "

Chyba mnie nie zrozumiales! :D Napisalem ze w tv pokazali spory fragment! A nie ze nasi pokazali sporo bo nasi NIC nie pokazali!
:)
twari

Postprzez Santi 2005-09-25, 10:09 pm

Thomi nie ma sprawy ;) Na wiosne goscic bedziesz mnie Ty ;)

No i krotko co do meczu. Bylismy dzisiaj zdecydowanie lepsi i bylo to widoczne na boisku, aczkolwiek po pierwszej akcji Zaglebia myslalem ze wynik bedzie calkiem odwrotny. Czy jestesmy zespolem tak slabiutkim za jakiego nas uwazacie ? Jesli mam byc szczery to jestescie od nas lepsi ale chyba nie az tak przez przypadek zdobylismy 14 pkt, uwazam ze piszecie ze jestesmy slabiutcy bo nazywamy sie po prostu PIAST GLIWICE. Pozdro i do wiosny.
Santi

Postprzez Sebek 2005-09-25, 10:49 pm

Krótko....!BUTRYN na murawie :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Litości trenerze!!!
Sebek

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników