Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
janosikdg napisał(a):WspaniałY występ Piętki..Coś mi sie wydaje że Bęben sobie troche posiedzi:)
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Od zakonczenia meczu z Piastem jestem nie do zycia, nie moze byc tak zeby zawodnicy ignorowali trenera, KIBICOW i wszystkich na okolo.
Niech zjada do kopalni i pracuja jako gornicy badz hutnicy przy wielkim piecu. Diabli biora czlowieka jak druzyna to ma byc jeden Przemek Pitry.
Dziewiec spotkan musimy czekac az TRENER zdenerwuje sie i oficjalnie powie iz zawodnicy robia zupelnie inna gre od ustalonej w szatni
Tadeusz
problematyk-ziom napisał(a):
a dlaczego juz 9 meczy czekamy na taką wypowiedz trenera? bo oni grają to co im trener karze na tyle ile mają siły! a dlaczego nie mają siły?
drogi Tadeuszu... to sÄ… wszystko ludzie sprowadzeni przez TRENERA przygotowani przez TRENERA ustawiani przez TRENERA motywowani przez TRENERA... od 4 lat nikt mu siÄ™ nie miesza do pracy
problematyk-ziom napisał(a):widze że nie zrozumiałeś... ale nie taki temat... sorrka za rozmycie koniec! mecz z Piastem był... był słabiutki z naszej strony koniec! nie napawa to zbytnim optymizmem przed kolejnymi spotkaniami ale...
CZY WYGRYWASZ CZY NIE...
temat do zamknięcia...
Qba napisał(a):twari napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):nie byłeś nie mów! a ja w TV widziałem "Armagedon" i "Kubusia Puchatka i Hefalumpy"... czy to coś znaczy?
Zabron mi! :) Tez widzialem w tv Armageddon i mam prawo o nim wyrazic swoja opinie. Tak samo mam prawo wyrazic swoja opinie na podstawie tego co widzialem! A pokazali calkiem sporo! Tak wiec tego typu komentarz wsadz sobie za przeproszeniem w dupe bo nie Ty tu jestes od wydawania pozwolen na wypowiadanie sie, ok? Dziekuje.
pokazali sporo tak? na meczu nie bylem, nie wypowiadam sie, w tivi widzialem te zenade, proponuje Ci przeczytac (pewnie juz to zrobiles) ten fragment: "Z uwagi na nałożony przez PZPN "zakaz wyjazdowy", zorganizowanym grupom kibiców Zagłębia nie było dane obejrzeć meczu w Gliwicach. Zamiast narzekać na tę decyzję, kibice powinni być wdzięczni, że nie musieli oglądać fatalnie grającego Zagłębia. Tej jesieni Zagłębie jeszcze w lidze nie grało tak słabo. Co prawda sosnowiczanie przegrali w II kolejce z Widzewem aż 2:5, ale w tamtym meczu zaprezentowali się o wiele lepiej niż dziś w Gliwicach. "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników