Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):bardzo ciekawa wypowiedz... tylko zastanawia mnie jedno mówisz ze zagraliśmy dobre spotkania ze Śląskiem... (byliśmy dojrzalsi od nich... nie znaczy dojrzali) z Heko... (mnóstwo sytuacji i co z tego?) z Radomiakiem (Pitry i Piętka) a czy zagraliśmy choć jeden mecz dobrze presingiem z polotem i finezją? we Wrocławiu brakło sił, z Heko też czegoś brakło... dziś z Piastem kilku zawodników spacerowało po boisku z braku siły... dobrze skoro tak mówicie zaczekajmy do końca rundy zobaczymy... uważam że zespół nie jest przygotowany i ruchy kadrowe (skład) też... formy której nie zbudowało się w okresie przygotowawczym nie da się złapać w połowie rundy ona sama nie przyjdzie... niestety jestem zdania ze do konca rundy będą tylko przebłyski! i mimo wielkiego szacunku jakim darze K.T i wdzięcznością za to co zrobił... uważam że popełnia błędy ze składem i to również (nie tylko) jego wina ze ZAGŁĘBIE gra tak a nie inaczej! Małocha to sie do rezerwy co najwyżej nadaje...
ps dziwi mnie na przykład jeszcze jedna sprawa... dlaczego na ławce z reguły brakuje miejsca dla choć jendego juniora... w meczu z radomiakiem w 80 min kiedy schodził Przemek przy 4:0 mógł spokojnie się jeden z młodych wilczków naszych wychowanków ogrywać...
MarcelZS napisał(a):Tylko czy wina leży po stronie Trenera, czy też zawodników, a może Zarządu klubu, który nie chciał wzmocnień przed sezonem?
MarcelZS napisał(a):Tylko czy wina leży po stronie Trenera, czy też zawodników, a może Zarządu klubu, który nie chciał wzmocnień przed sezonem?
problematyk-ziom napisał(a):a wymień choć jednego zawodnika którego chciał bardzo trener a którego u nas nie ma?
mike79 napisał(a):Kol. dynamitek powtórzył to co napisałem w kilku wątkach wcześniej I MA ZUPEŁNĄ RACJĘ !!
A z tymi ocenami tak jak pisałem wcześniej POCZEKAJMY DO KOŃCA RUNDY- to po pierwsze, a po drugie KONIECZNY !! jest NAPASTNIK a może nawet dwóch(to jest zadanie dla trenera w przerwie zimowej)
I WTEDY NIKT NIE BĘDZIE NARZEKAŁ !!!
TO TYLE ...
POZDRO DLA ZAANGAŻOWANYCH !!!
Adi89 napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):a wymień choć jednego zawodnika którego chciał bardzo trener a którego u nas nie ma?
Wielgus - w ogole powoli nie rozumiem tego tematu , jestesmy na 5 miejscu co jest dobrym wynikiem a ze nie wyszedl nam mecz trudno...No moze 2 (HEKO-ale chociaz byl ten jeden punkcik) np.Barca tez zawsze wygrywa i jest najlepsza? Bez przesady...Czy wygrywasz czy nie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: zsadmin