Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
problematyk-ziom napisał(a):lol smieszny jesteś mały człowieczku... mały rozumkiem... nie będę z Tobą polemizował bo to chyba bezsensowne... ja widziałem 90 min a dokładnie 95 min tego spotkania... a nie marne urywki telewizyjne... Twoje wypowiedzi świadczą tylko i wyłacznie o Tobie! smutne ale prawdziwe...
problematyk-ziom napisał(a):wow no coż za ripasta iście wyśmienita mało mnie z kapci nie wyrzuciło... bynajmnij nie napinam się ani swoich "internetowych mięśni" ale nie wydaje mi się żeby na podstawie skrótu meczu czy urywków można było się wypowiadać o całym spotkaniu... najnudniejsze zawsze wycinają... pozdrawiam!
twari napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):wow no coż za ripasta iście wyśmienita mało mnie z kapci nie wyrzuciło... bynajmnij nie napinam się ani swoich "internetowych mięśni" ale nie wydaje mi się żeby na podstawie skrótu meczu czy urywków można było się wypowiadać o całym spotkaniu... najnudniejsze zawsze wycinają... pozdrawiam!
A widziales relacje w TV? Nie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat! :twisted:
twari napisał(a):problematyk-ziom napisał(a):nie byłeś nie mów! a ja w TV widziałem "Armagedon" i "Kubusia Puchatka i Hefalumpy"... czy to coś znaczy?
Zabron mi! :) Tez widzialem w tv Armageddon i mam prawo o nim wyrazic swoja opinie. Tak samo mam prawo wyrazic swoja opinie na podstawie tego co widzialem! A pokazali calkiem sporo! Tak wiec tego typu komentarz wsadz sobie za przeproszeniem w dupe bo nie Ty tu jestes od wydawania pozwolen na wypowiadanie sie, ok? Dziekuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników