FIGHTER1906 napisał(a):nie wiem czy mnie poprzecie, ale apropos notki "zestresowany Piętka" proponuję na początku meczu wesprzeć chłopaka głośnym "Robert Piętka, Robert". Co wy na to?
ja jestem za :!: 8) :wink:
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
FIGHTER1906 napisał(a):nie wiem czy mnie poprzecie, ale apropos notki "zestresowany Piętka" proponuję na początku meczu wesprzeć chłopaka głośnym "Robert Piętka, Robert". Co wy na to?
PTAQ84 napisał(a):FarCry napisał(a):pomysł bardzo dobry ale przed tym można tez minute ciszy za zmarłego :!: kibica :!:
CHWDP :!:
pomysł dobry ale ktoś by musiał najpierw dać znać spikerowi żeby ogłosił taką minute ciszy na stadionie
Sajni napisał(a):gdyby za każdego zmarłego lub zabitego kibica urządzano minutę ciszy na stadionach, to z pewnością odbywało by się to co tydzień
Sajni napisał(a):gdyby za każdego zmarłego lub zabitego kibica urządzano minutę ciszy na stadionach, to z pewnością odbywało by się to co tydzień
PTAQ84 napisał(a):Sajni napisał(a):gdyby za każdego zmarłego lub zabitego kibica urządzano minutę ciszy na stadionach, to z pewnością odbywało by się to co tydzień
masz dziwne zdanie na ten temat bo takie sytuacje zdarzają się rzadko a uczczenie tego faktu minutą ciszy to chyba nic wielkiego. Jeśli byli zagłębiacy i oddali mu hołd na miejscu to my możemu minutą ciszy.
Sajni napisał(a):PTAQ84 napisał(a):Sajni napisał(a):gdyby za każdego zmarłego lub zabitego kibica urządzano minutę ciszy na stadionach, to z pewnością odbywało by się to co tydzień
masz dziwne zdanie na ten temat bo takie sytuacje zdarzają się rzadko a uczczenie tego faktu minutą ciszy to chyba nic wielkiego. Jeśli byli zagłębiacy i oddali mu hołd na miejscu to my możemu minutą ciszy.
Pytam się więc jakie sytuacje? Że zginął kibic?
W całej Polsce z różnych powodów ginie średnio kilkaset osób dziennie. Jak myślisz jaki procent wśród nich to kibice piłkarscy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników