Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):co ty chcesz od Dawida?
chwalibogowski i paczkowski moze lepsi?
ten drugi dzis weszedl i taka zenada jak w max 3 lidze. byle do przdu i w pole karne...
na chwalibogowskiego szkoda mi klawiatury...(ogolnie o nim pisząc bo dzis naszczescie nie zagrał)
krzysztof napisał(a):Mimo żalu, że zamiast 3pkt jest tylko jeden jestem dobre myśli.
Widać wyraźną poprawę i z meczu na mecz drużyna gra coraz lepiej jako kolektyw.
Gorzej natomiast z indywidualnościami (Lacha, Przemek, Dawid). Chłopaki pokażcie od czasu do czasu na co was stać.
AUROCHS napisał(a):Akcje, które zapamiętałem to poprzeczka Zubana, fatalne uderzenie Przemka, i jeszcze groźne uderzenie z główki bodajże ponownie w roli głównej Zubanović. Natomiast raziła gra obrony. Wiem, wiem zachowaliśmy czyste konto bramkowe ale gdy widziałem swobodnie biegających zawodników Śląska tuż przed polem karnym to zastanawiałem się co robi nasza defensywa... :roll:
Więcej póki co nie pamiętam ale za 5 godzin powtórka. :wink:
Człowiek meczu... chyba Arek Kłoda, pomimo negatywnych zachowań naszej obrony podobała mi się jego gra.
gothblack napisał(a):.Mam też nadzieję,że Pitry odzyska świeżość bo ostatnio przechodzi obok meczu.
zgredos napisał(a):gothblack napisał(a):.Mam też nadzieję,że Pitry odzyska świeżość bo ostatnio przechodzi obok meczu.
Przemkowi będzie coraz trudniej strzelać bramki, bo obrońcy przeciwnych drużyn wiedzą już na co Go stać i bardziej będą go pilnować. Teraz okaże się na co naprawde stać tego piłkarza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników