keff79 napisał(a):Mietka to musi być jakaś prowokacja! :D :lol: :lol:
Akurat to pewna osoba ==> Nowa forumowiczka 8)
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
keff79 napisał(a):Mietka to musi być jakaś prowokacja! :D :lol: :lol:
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):keff79 napisał(a):Mietka to musi być jakaś prowokacja! :D :lol: :lol:
Mati_1987 napisał(a):BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):keff79 napisał(a):Mietka to musi być jakaś prowokacja! :D :lol: :lol:
zapodaj zdjęcie "koleżanki" w stroju kąpielowym.. to zweryfikujemy czy się nadaje.. :lol: :lol: :lol:
Jan45-Wojkowice napisał(a):Acha ok zrozumialem co chciales przekazac piszac tego posta.. Czyli takim osoba "które Ci sie z niczym nie kojażą" nie należy sie taka koszulka ...Przepraszam że wogole sie odezwałem ..:( Wypisuje sie bo nie chce miec na sumieniu ludzi, ktorym sie z niczym nie kojaże... Trudno. P.S. A może zrobimy tak że koszulka taka bedzie mogla naleśeć do forumowicza, który od przynajmniej roku czynnie udziela sie na forum. :wink:
Ok zrozumialem ... I wiesz co powiem CI ze w sumie to masz racje .. Bo koszulka taka to jest koszulka nie dla zwyklych osób, ktore raz wejda na forum i od razu cha ja miec ..Krawiec napisał(a):Jan45-Wojkowice napisał(a):Acha ok zrozumialem co chciales przekazac piszac tego posta.. Czyli takim osoba "które Ci sie z niczym nie kojażą" nie należy sie taka koszulka ...Przepraszam że wogole sie odezwałem ..:( Wypisuje sie bo nie chce miec na sumieniu ludzi, ktorym sie z niczym nie kojaże... Trudno. P.S. A może zrobimy tak że koszulka taka bedzie mogla naleśeć do forumowicza, który od przynajmniej roku czynnie udziela sie na forum. :wink:
Widzisz ja jestem i byłem zawsze otwarty na nowe osoby na forum i nie popierałem tępienia debiutantów ale chodzi o ideę . Jeśli na koszulce pisze EKIPA FORUM to osoba z nickiem którego nikt nie zna będzie wyglądać dziwnie, a już bez nicku to jakiś absurd - kto zagwarantuje że te osoby które kupią kuszulki będą cokolwiek pisac na forum. Wszyscy ci zaświadczą, że bycie forumowiczem nie jest takie proste , trzeba być wytrwałym, zżyć się z ludzmi i uzyskać akceptację , to wymaga czasu i trochę wysiłku.
Idea tej koszulki sypnie się jeśli ktoś kto stanie się forumowiczem poprzez kupno koszulki, a nie poprzez wspomniany wysiłek intelektualny zacznie robić kabaret na forum np. "już się ktoś o to postarał żeby nie było koszulek" :o
Nie mam zamiaru być jakimś cenzorem jak sugeruje to Jan ale jakieś kryterium dostępu by się przydało (np rekomendcja znanego forumowicza dla nieznanych osób) bo te koszulki rzeczywiście mogą zintegrować forumowiczów , którzy co prawda już w dużej mierze się znają (FB, AG i PK) ale nie na tyle żeby zrobić np. wspólną imprezę forum .
twari napisał(a):Uwazam ze kazdy kto wtracil tu swoje 3 grosze (na tym forum) i jakos sie przyczynil w dyskusji ma prawo miec taka koszulke. Aczkolwiek nie ma obowiazku jej nabyc. Jesli czuje taka potrzebe... jego sprawa.
Ja takiej koszulki nie mam gdyz nie uwazam ze naleze do "ekipy forum". Krawiec wymienil tych ktorzy sa kregoslupem tego forum. A ja nie jestem tu popularna i znaczaca postacia wiec dla mnie noszenie takiej koszulki byloby niczym innym jak tylko lansem. Ale to TYLKO moje zdanie. Moja decyzja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników