Koszulka forumowicza

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-26, 1:13 pm

keff79 napisał(a):Mietka to musi być jakaś prowokacja! :D :lol: :lol:

Akurat to pewna osoba ==> Nowa forumowiczka 8)
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Mati_1987 2005-08-26, 1:16 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):

zapodaj zdjęcie "koleżanki" w stroju kąpielowym.. to zweryfikujemy czy się nadaje.. :lol: :lol: :lol:
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-26, 1:51 pm

Mati_1987 napisał(a):
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):

zapodaj zdjęcie "koleżanki" w stroju kąpielowym.. to zweryfikujemy czy się nadaje.. :lol: :lol: :lol:

Może sama wrzuci :P ale pomyśl inaczej. Jak nie wrzuci zdjecia i nie bedzie miec koszulki to jej nigdy nie poznasz :wink: . Pozdrawiam
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Krawiec 2005-08-26, 3:36 pm

Jan45-Wojkowice napisał(a):Acha ok zrozumialem co chciales przekazac piszac tego posta.. Czyli takim osoba "które Ci sie z niczym nie kojażą" nie należy sie taka koszulka ...Przepraszam że wogole sie odezwałem ..:( Wypisuje sie bo nie chce miec na sumieniu ludzi, ktorym sie z niczym nie kojaże... Trudno. P.S. A może zrobimy tak że koszulka taka bedzie mogla naleśeć do forumowicza, który od przynajmniej roku czynnie udziela sie na forum. :wink:

Widzisz ja jestem i byłem zawsze otwarty na nowe osoby na forum i nie popierałem tępienia debiutantów ale chodzi o ideę . Jeśli na koszulce pisze EKIPA FORUM to osoba z nickiem którego nikt nie zna będzie wyglądać dziwnie, a już bez nicku to jakiś absurd - kto zagwarantuje że te osoby które kupią kuszulki będą cokolwiek pisac na forum. Wszyscy ci zaświadczą, że bycie forumowiczem nie jest takie proste , trzeba być wytrwałym, zżyć się z ludzmi i uzyskać akceptację , to wymaga czasu i trochę wysiłku.

Idea tej koszulki sypnie się jeśli ktoś kto stanie się forumowiczem poprzez kupno koszulki, a nie poprzez wspomniany wysiłek intelektualny zacznie robić kabaret na forum np. "już się ktoś o to postarał żeby nie było koszulek" :o

Nie mam zamiaru być jakimś cenzorem jak sugeruje to Jan ale jakieś kryterium dostępu by się przydało (np rekomendcja znanego forumowicza dla nieznanych osób) bo te koszulki rzeczywiście mogą zintegrować forumowiczów , którzy co prawda już w dużej mierze się znają (FB, AG i PK) ale nie na tyle żeby zrobić np. wspólną imprezę forum .
Krawiec

Postprzez zgredds 2005-08-26, 8:03 pm

zgadzam się z Krawcem idea koszulki powinna być taka że noszą je osoby które z forum się identyfikują i piszą coś tak aby nasze forum żyło i było barwne w tematy. pozdrawiam
zgredds

Postprzez mietkaLsP 2005-08-26, 8:20 pm

a myślisz ze to prowokacją nie jest :P:P ??
mietkaLsP

Postprzez Jan45-Wojkowice 2005-08-26, 10:10 pm

Krawiec napisał(a):
Jan45-Wojkowice napisał(a):Acha ok zrozumialem co chciales przekazac piszac tego posta.. Czyli takim osoba "które Ci sie z niczym nie kojażą" nie należy sie taka koszulka ...Przepraszam że wogole sie odezwałem ..:( Wypisuje sie bo nie chce miec na sumieniu ludzi, ktorym sie z niczym nie kojaże... Trudno. P.S. A może zrobimy tak że koszulka taka bedzie mogla naleśeć do forumowicza, który od przynajmniej roku czynnie udziela sie na forum. :wink:

Widzisz ja jestem i byłem zawsze otwarty na nowe osoby na forum i nie popierałem tępienia debiutantów ale chodzi o ideę . Jeśli na koszulce pisze EKIPA FORUM to osoba z nickiem którego nikt nie zna będzie wyglądać dziwnie, a już bez nicku to jakiś absurd - kto zagwarantuje że te osoby które kupią kuszulki będą cokolwiek pisac na forum. Wszyscy ci zaświadczą, że bycie forumowiczem nie jest takie proste , trzeba być wytrwałym, zżyć się z ludzmi i uzyskać akceptację , to wymaga czasu i trochę wysiłku.

Idea tej koszulki sypnie się jeśli ktoś kto stanie się forumowiczem poprzez kupno koszulki, a nie poprzez wspomniany wysiłek intelektualny zacznie robić kabaret na forum np. "już się ktoś o to postarał żeby nie było koszulek" :o

Nie mam zamiaru być jakimś cenzorem jak sugeruje to Jan ale jakieś kryterium dostępu by się przydało (np rekomendcja znanego forumowicza dla nieznanych osób) bo te koszulki rzeczywiście mogą zintegrować forumowiczów , którzy co prawda już w dużej mierze się znają (FB, AG i PK) ale nie na tyle żeby zrobić np. wspólną imprezę forum .
Ok zrozumialem ... I wiesz co powiem CI ze w sumie to masz racje .. Bo koszulka taka to jest koszulka nie dla zwyklych osób, ktore raz wejda na forum i od razu cha ja miec ..
Jan45-Wojkowice

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-26, 11:09 pm

A ja popieram opinie Krawca , ale ja mam inne zdanie :
Mówicie ze maja miec koszulki tylko te osoby ktore cos pisza na tym forum i sie znaja a Ci co od nie dawna przebywaja na tym forum nie moga miec koszulki.A moje zdanie: jak poznam osoby z tego forum poprzez priw albo gg :roll: tylko poprzez koszulki :!: :wink:
I juz nie wiem wkoncu czy kupowac te kosszulke czy nie :?
Kto ma jeszcze inne zdanie na temat koszulek niech pisze :!: bo niektorzy nie wiedza czy sie zapisywac czy nie. :(
gĘsIA skÓrkA

Postprzez twari 2005-08-26, 11:37 pm

Uwazam ze kazdy kto wtracil tu swoje 3 grosze (na tym forum) i jakos sie przyczynil w dyskusji ma prawo miec taka koszulke. Aczkolwiek nie ma obowiazku jej nabyc. Jesli czuje taka potrzebe... jego sprawa.
Ja takiej koszulki nie mam gdyz nie uwazam ze naleze do "ekipy forum". Krawiec wymienil tych ktorzy sa kregoslupem tego forum. A ja nie jestem tu popularna i znaczaca postacia wiec dla mnie noszenie takiej koszulki byloby niczym innym jak tylko lansem. Ale to TYLKO moje zdanie. Moja decyzja.
twari

Postprzez gĘsIA skÓrkA 2005-08-27, 12:12 am

Zgadzam sie z toba Twari ja tez jestem tutaj jakas wazna osoba..ale jak bedzie mozna kupic te koszulki to i tak kupie a jak mi nie pozwola chodzic na mecze w niej to bede chodzil po domu albo zostawie na pamiatke :wink: :D
gĘsIA skÓrkA

Postprzez Sadek 2005-08-28, 6:15 pm

To jak będzie z tymi koszulkami?

Sadek
dj. transfer

Postprzez Mati_1987 2005-08-28, 6:56 pm

Jak narazie pełną informacje(rozmiar i napis z tyłu) podały mi osoby o nickach:
Mazii
robercik
Czarna :wink:
Sadek
UK
lista będzie od jutra w Sklepie Kibica.. więc osoby poważnie zainteresowane koszulką... mogłyby się pośpieszyć..
Ostatnio edytowano 2005-08-28, 8:52 pm przez Mati_1987, łącznie edytowano 2 razy
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez Sadek 2005-08-28, 7:00 pm

4. Sadek

Sadek
dj. transfer

Postprzez Krawiec 2005-08-28, 7:31 pm

twari napisał(a):Uwazam ze kazdy kto wtracil tu swoje 3 grosze (na tym forum) i jakos sie przyczynil w dyskusji ma prawo miec taka koszulke. Aczkolwiek nie ma obowiazku jej nabyc. Jesli czuje taka potrzebe... jego sprawa.
Ja takiej koszulki nie mam gdyz nie uwazam ze naleze do "ekipy forum". Krawiec wymienil tych ktorzy sa kregoslupem tego forum. A ja nie jestem tu popularna i znaczaca postacia wiec dla mnie noszenie takiej koszulki byloby niczym innym jak tylko lansem. Ale to TYLKO moje zdanie. Moja decyzja.

W kwestii formalnej. Te osoby które kupiły koszulki też należą do jak to nazwałeś "kręgosłupa forum" np. adi , qba ( cisną mi się teraz do głowy nicki znanych forumowiczów, których jest dziesiątki więc mniejsza o to kto był w tamtej wyliczance ).

Broń Boże nie chodziło mi o dzielenie forumowiczów na lepszych i gorszych tylko o zachowanie idei pt. EKIPA FORUM. Ja to rozumię w taki sposób jak przedstawiłem i tylko tyle.

A tak swoją droga Twari nie bądź aż tak skromny 8)
Krawiec

Postprzez Ader 2005-08-28, 8:01 pm

Ale zostalem wyrozniony :wink:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice