przez Kolumb 2005-08-15, 8:34 pm
Hmm...dzisiejszy mecz miał jakby dwa oblicza.W 1 polowie gralismy calkiem przyzwoicie.NIezle wypadl atak,Frankowski klasa sama w sobie,Rasiak dobry technicznie i piekna bramka z glowki.W pomocy srednio na jeza,widac ze Kosowski ma ochote do gry biega walczy,lepszy w ofensywie niz destrukcji,brakuje mu widac ogrania.Gorawski to samo.Obrona grala sennie,Jop mnie bardzo milo zaskoczyl,reszta srednio na jeza.Tak jak pisalem przywoicie aczkolwiek bylo kilka bledow takich ze rece opadaja.
2 plowa to juz tragedia w wyjatkiem kilku akcji wyprowadzownych przez Zurawskiego i jedna przez Milę.Zmiany kompletnie nie zrozumiale.Janasa bronia tylko wyniki,dzis sie udalo ale tyle setek co miala dzis Serbia to dawno nie widzialem.Jestesmy za slabi technicznie zeby grac mecz z jednym napastnikiem(Rasiakiem~Zurawskim).Mila sie nie nadaje do repr.,biega za pilka jak taki piesek i sie ciagle przewraca.Baszczynski bardzo niepewny(zdecydowanie lepszy od niego Blaszczykowski,i ciezko widze z Baszczem w skladzie rewanz Wisly w Atenach).Rzasa biegal jakby mial nogi z betonu.Przez te zmiany ostanie 15 min gralismy praktycznie 8 obroncami :|.Strasznie mnie razilo wyprowadzenie pilki z obrony wprost pod nogi Serbów,zero dokladnosci.Przykro mi to pisac,ale tak marnej 2 polowy dawno nie widzialem w wykonaniu reprezentacji :(
Osobna sprawa to bramkarz.Dzis mnie Kowalewski rozczarowal.Mial kilka niepewnych piastkowan i wybic wprost przed siebie, a dokladnie pod nogi przeciwnikow.Troche zimnej krwi i gralibysmy o 3 miejsce.Nie ufam mu
:roll:
Zobaczymy jak zagramy w srode w powiedzmy ze najsilniejszym skladzie :roll: