RUCH NIE SPADŁ !!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2003-06-06, 5:38 pm

O co ja widze Ruch Chorzów jest w drugiej lidze !!!!!!!!!!!! :P:D
DaMi

Postprzez olo69 2003-06-20, 10:11 pm

jak nie jak tak
olo69

Postprzez DOMATOR 2003-06-20, 10:16 pm

je :lol:

a gdzie do nabycia?? :lol:
DOMATOR

Postprzez Tiger 2003-06-21, 1:53 am

Wieść gminna :D niesie, że przed rewanżowym meczem barażowym działacze Szczakowianki podbili do kapitana Świtu (jeden z nielicznych starszych zawodników w drużynie, ex-KSP notabene) i poprosili go o małą przysługę, a ten nie powiedział "nie". Miał jednak niefarta, gdyż dowiedział się o tym sobie tylko znanym sposobem prezes Świtu i powiedział panu Rucie "goodbye forever". :lol: :lol:
Tiger

Postprzez WOJTEK 2003-06-21, 8:44 am

TRZYMAM KCIUKI ZA ŚWIT.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-06-21, 8:55 am

tak jest - miejsce odpowiednie dla szczakowianki to druga liga - inną sprawa jest to, że ekstraklasa w nowym dworze mazowieckim brzmi jakoś dziwnie.... i wcale mnie nie cieszy
bankier

Postprzez Qni 2003-06-21, 11:35 am

A ja kibicuje Szczakowiance i życze wygrania baraży!!
Od ok. 4 lat kibicuje wszystkim druzynom z Jaworzna bo za rok bede tam mieszkał :lol: .........ale i tak na pierwszym miejscu bedzie zawsze Zagłębie Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!
Qni

co szczakowianka???

Postprzez Diouf39 2003-06-21, 12:56 pm

Qni napisał(a):A ja kibicuje Szczakowiance i życze wygrania baraży!!
Od ok. 4 lat kibicuje wszystkim druzynom z Jaworzna bo za rok bede tam mieszkał :lol: .........ale i tak na pierwszym miejscu bedzie zawsze Zagłębie Sosnowiec !!!!!!!!!!!!!

To że się tam przeprowadzasz nie znaczy musisz kibicować drużyną z Jaworzna, powinno byc tylko Zagłębie . Smieci z Galicji out!
Diouf39

Postprzez Puzon 2003-06-21, 1:01 pm

Qni z twojej wypowiedzi wynika ze jak ktos z nas przeprowadzi sie do Katowic to powinien kibicowac dospelowi.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Ader 2003-06-21, 2:02 pm

Puzon napisał(a):Qni z twojej wypowiedzi wynika ze jak ktos z nas przeprowadzi sie do Katowic to powinien kibicowac dospelowi.

no wlasnie
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2003-06-21, 6:34 pm

ale jaja - Lubin w drugiej lidze! oj szkoda, ze nas tam nie ma! II bedzie w przyszłym sezonie ciekawsza od pierwszej - takie jest moje zdanie!
bankier

Postprzez Qni 2003-06-22, 1:04 pm

Osobiście nic do Jaworzna nie mam i kibicuje miejscowym drużynom, a hanysów osobiście nie lubie i nie będe nigdy kibicował żadnej hanyskiej drużynie.
Z powodów osobistych kibicuje również drużynom z Zagłębia Dąbrowskiego, z Krakowa i nie interesują mnie jakieś kosy czy zgody. I to tyle w tym temacie....
Qni

Postprzez voytech 2003-06-23, 1:01 pm

Skandal w Nowym Dworze, będzie sprawa w sądzie!

Co prawda w dwumeczu decydującym o tym, która z drużyn: Garbarnia Jaworzno czy Lukullus-Świt Nowy Dwór Mazowiecki zagra w przyszłym sezonie w ekstraklasie lepsi okazali się ci pierwsi, jednak prezes Lukullusa zapowiada, że to jeszcze nie koniec emocji.

Cała sprawa znajdzie najprawdopodobniej finał na sali sądowej. Tak przynajmniej wynika z wypowiedzi Wojciecha Szymańskiego, prezesa Lukullusa, na łamach "Tempa".

"Oświadczam, że w moim zespole powstała koalicja piłkarzy, którzy przehandlowali spotkanie barażowe" - powiedział Szymański.

Według informacji "Tempa", chodzi o kwotę 500 tysięcy złotych.

"Część zawodników otrzyma oficjalne zapytanie z PZPN, czy zgodzą się stanąć przed sądem w roli świadków. Chodzi o to, że pewna grupa starszych piłkarzy zastraszyła pozostałych, grożąc miedzy innymi, że jeżeli nie dostosują się do ich zaleceń, czyli najzwyczajniej w świecie nie odpuszczą meczu w Jaworznie, to zostaną spalone ich samochody. W tej chwili nie mogę powiedzieć wprost o kogo chodzi" - dodał.

"Kilka osób dzwoniło do mnie jeszcze przed pierwszym meczem spotkaniem barażowym, informując, że widziano kilku naszych piłkarzy wychodzących ze służbowych pokoi przy ulicy Miodowej. Jeszcze nie przesądzajmy faktów. Wcale nie jestem przekonany, że Garbarnia pozostanie w pierwszej lidze. Dopiero po rozprawie sądowej będę wiedział, który zespół zagra w przyszłym sezonie w ekstraklasie" - stwierdził Szymański.

"Jestem w posiadaniu zdjęcia, na którym widać, jak Grzegorz Miłkowski podpisuje umowę ze Szczakowianką" - zakończył prezes Lukullusa.
voytech

Postprzez kondi 2003-06-23, 1:31 pm

Już nie będzie się dało tego odwrócić, a szkoda :evil: :evil: powtórka z rozrywki PIŁKARSKI POKER i tyle. http://www1.gazeta.pl/sport/1,35335,1540493.html - miłej lektury

pzdr.
kondi

re voytech

Postprzez Soyer 2003-06-23, 1:35 pm

Przeciez to normalne ze Świt sprzedał. Tym razem przyjął inną taktykę finansową. W latach wcześniejszych , po jesieni byli w czubie, Na wiosne przy koncu rozgrywek już bliżej środka tabeli. Tym razem doszli do wniosku że po co z tyloma drużynami się męczyć , ryzykować i po troszku zbierać kasę jak lepiej dojść do baraży i tam jednorazowo konkretną kase zdobyć. Jest tylko w szoku że to prezes głośno o tym powiedział. Myślałem że tam wszyscy sprzedawczykowie. Słyszałęm już anegdoty że Swit ma bud żet tylko na jedną rundę bo w następnej już nie trzeba . Jest samofinansujący się.
Najbardziej mnie boli że z tych oskarżeń nic nie wyjdzie. Za kila, kilkanaście tygodni przeczytamy że były niewystarczające dowody aby kogokolwiek posadzić!

Pierd**ona polityka, pierd**ony rząd , pierd**one .................... wypier**lam stąd!
Soyer
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna